Ingen kontakt med omverdenen på SOl`s nye system .

Ingen kontakt med omverdenen på SOl`s nye system . msjpia
Jeg har været bruger på Sol`s email i hvert fald sidste 8 - 9 år.. Og aldrig har jeg været ude for noget lignende i disse år, som denne sjuskede måde, at få et nyt email system op at stå.. Ja der er en indbakke --- men der kommer ingen post ind.. Får normalt op til 10 - 15 emails om dagen - Nu får jeg ingen. Alle mine gemte mails er væk - er endnu ikke kommet tilbage, selvom jeg har kontaktet sol - redaktionen og fik at vide, der sikkert højst ville gå 1 - 2 dage, så ville alt være som før. Min adressebog findes heller ikke mere. jeg har mails liggende i mapper, der refererer til foreningsarbejde. skal man finde sig i , at ens mails bare er forsvundet. Jeg selv arbejder i en region, hvor vi i den organisation,lige har været igennem, samme procedure, da vi skulle ha ens email system impementeret i et fælles. Ingen data gik tabt.- - Er jeg bare vred - gal - frustreret - irriteret og meget mere. Jeg håber sabndelig ikke - at ens post - adresser og andet man har liggende er gået tabt alligevel, selvom de lover det ikke er....[:(]
PIA - En meget vred bruger - Hvad mener i derude...

Hvis du nu åbnede øjnene... male2
...ville du se.

http://www.sol.dk/support/drift/
der står nok alt du har brug for at vide. [:)]

Vi har ventet i flere dage og intet sker. q...
Jeg er åbenbart heldig at jeg kan modtage mails og besvare. Men HVOR ER MINE GAMLE MAIL??? Det er sku for dårligt er det.

Svar til msjpia scherz
Hej Pia

Jeg beklager meget den oplevelse du har SOL mail de seneste par dage. Jeg kan forstå din frustration og irritation - det har aldrig været meningen, at det skulle tage så lang tid for den enkelte bruger at blive flyttet.

Dine mails kommer - og det samme gør dine kontaktpersoner. Hver for sig - og væbner du dig med tålmodighed, så også inden for et par dage.

Følg evt. med på vores driftstatus:
http://www.sol.dk/support/drift/besked/index.jsp?aid=231331

Med venlig hilsen
Scherz