Ingen respekt på Færøerne

Ingen respekt på Færøerne Frit menneske
Har lige læst en artikel om Færøerne og færingernes derespekt over for homoseksuelle. Tænk, at det per lov stadig er helt ok at diskriminere folk, som ikke lige opfører sig som nogen påstår, står foreskrevet i bibelen. Hvis Danmark stadig hjælper Færøerne rent økonomisk, må dette ophøre øjeblikkeligt. Det kan ikke være i overensstemmelse med alm. Menneskerettigheder at træde på andre folk.

Færøerne pingvinspasser
Jeg er helt enig med dig i at det ikke er fair overfor hmosexuelle, og andre der falder uden for bibelens rettesnor, at have lov til at diskriminere dem. Men det ville være urealistisk at stoppe betalingen til alle andre lande, som ikke har samme holdning som i Danmark.

menneskerettigheder tar
det handler ikke om at stoppe betaling til lande der ikke er enige med DK. det her handler kort og godt om menneskerettigheder ikke spor andet!

Disrespekt for homoseksuelle FaroeViking666
Jeg er enig med dig at denne disrespekt for homosexuelle må slutte. Da dette er i min opfattelse noget der hører til privatlivet.

Det er bare et part på Færøerne der er yderligtgående kristent. Men de får ikke mere end ca 5% eller mindre af alle stemmerne. De fire store partier har meget mere magt, de har alle en liberal holdning.

Vedrørende økønomisk støtte. Færøernes GDP per capitia er højere end for Danmark. Blokktilskudet udgør bare 5% af Færøernes GDP. Danske politikere er mere intereseret i at bevare blokktilskudet og rigsfællesskabet end Færinger er.

I 1946 blev der en folke afstemming om Færøsk løsrivelse og majoriteten stemmede ja til løsrivelse. Danmark blev desperate og de forslog en Hjemmesyrings ordning for Færøerne. Dette gav mere magt til Færøerne, men danmark skulle stadvæl være et slags mellemled mellem Færøerne og resten af verdenen.

Hver gang lokale færøske intiativer kommer til løsrivelse prøver Danmark at kompensere med noget andet. Hvis vi fulgte hjemmestyre ordningen slavisk ville vi alrig udvikle os så godt som vi har gjort nu. Vi har lavet mange samarbejds aftaler med andre lande uden at involvere Danmark.

Ellers vil jeg sige til dig at den aller største del af Færingerne har intet imod homoseksuelle. Men de yderligtgående kristne råber højest og kommer med de mest kontroversielle udtalelser.