InJiva behandling afhjælper negative tanker

InJiva behandling afhjælper negative tanker gladforlivet
Jeg har haft den helt udelte fornøjelse at få jaget samtlige negative tanker på flugt for nogle år siden. Det skete da jeg løb ind i en behandler, der siden har udviklet det man kalder InJiva behandling. Stadig flere mennesker oplever depressioner, angst og andre tilstande blive afhjulpet helt uden brug af medicin eller andre remedier på denne måde. De er i mellemtiden gået hen og blevet mange (behandlerne) og de findes på hjemmesiden www.injiva.dk

Der er virkelig hjælp at hente for alle jer, der ellers har det svært i den mørke tid på året.

Har faktisk lige skrevet Nynne
en kommentar til dit tidligere indlæg.

InJiva B12WEX
For ca. et år siden var jeg i InJiva behandling for flere ting. Jeg havde af min lægen fået stillede diagnosen: B12 vitamin mangel. Det er en kronisk lidelse hvor jeg skulle tage B12WEX tilskud resten af mine dage.

Mine tal er fornylig blevet målt og alt er i den skønneste orden, jeg har ikke taget pillerne som var ordineret men min "kroniske" sygdom er gået over. Dejligt at se et synligt bevis på at InJiva behandlingen har virket og sikke mange penge jeg har sparet, ved ikke at skulle tage et kemisk medikament resten af mine dage.

Jeg har flere småskavanker det har afhjulpet også, men herom på et senere tidspunkt!

Mange glade hilsner: B12WEX

Så er jeg ikke alene. Carlotta
Jeg troede jeg var den eneste i verden der ikke er imod injiva. Jeg har fået hjælp af en behandler i kbh. jeg har aldrig før prøvet noget lignende. Mit stofskifte er nu i balance, og jeg har ikke taget medicin i 6 måneder :-).
injiva længe leve.