Insemination

Insemination jane74
Hej derinde
Jeg har i 1 1/2 år overvejet at blive insemineret da jeg ikke har fundet en mand af det rigtige materiale!
Jeg fandt så en kæreste for et års tid siden. Det er faktisk en eks jeg fandt sammen med igen efter 3 år fra hinanden. Sidst endte det ikke så godt. For meget drikkeri og for mange løgne.
Han siger han ikke vil kunne acceptere jeg får et barn med "en anden mand"! Han har i forvejen en søn på 12 år. Han siger det ville være noget andet hvis jeg allerede havde barnet da vi mødtes men vil ha meget svært ved at acceptere jeg skal være gravid med en anden og være kæreste med ham.
Jeg spekulere og er frustreret, det har kostet mande søvnløse nætter og tårer ind imellem. Jeg har ikke det store sociale netværk og kan se mange gode praktiske ting ved at være 2 om det. Jeg ved bare ikke om jeg kan stole på ham, om han har forandret sig eller hvad?
Den nye lov gør også sit. Selvom vi har talt om hvordan det skal være og kan blive enige nu om de praktiske ting er det for langt fra sikkert det holder hvis vi skulle gå hen og blive uvenner!
Er der nogen der står i samme situation vil jeg meget gerne høre fra jer.
Jeg ved det er hårdt med små børn men har ingen aning om Hvor hårdt. Det vil jeg også gerne høre mere om - især fra enlige mødre eller fædre.
Skriv skriv

gør det ikke Anonym
Find den ædruelige mand du har lyst til at blive gammel med. Behandl ham ordentligt, så hverken lyver eller bedrager han dig-og jeres barn får et godt liv. Lykkelige enlige mødre/fædre er noget opreklameret fis, og at fratage dit barn sin far helt bevidst-er MEGET egoistisk.