Insemination på det offentlige-og enlig mor!

Insemination på det offentlige-og enlig mor! Anonym
Er der nogle kvinder derude, som har personlig erfaring med, som reelt enlig, at modtage inseminationsbehandling gennem det offentlige?

Jeg er i kontakt med fertilitetsklinikken på Odense Univeritets Hospital hvor jeg snart påbegynder inseminationsbehandling. Som situationen ser ud pt. vil jeg blive enlig mor hvilket jeg er helt afklaret med.

Jeg vil meget gerne høre fra kvinder der selv er blevet mødre via insemination eller, fra jer derude som venter barn udfanget via insemination.

Glade hilsner og girl power ;-)

betal selv inseminøren
Eller skaf dig en privat donator. Det er jo ikke en invaliderende sygdom. Overlad vores skattekroner til nogle, der har et reelt sygdomforløb at fremvise.

Egoistisk nasseri Den stygge forfører
Og så kan vi andre betale dit børnebidrag, børnetilskud, ekstra hjælp til børnepasning osv. Kors, hvor asocialt.

Flot SOL brugere! Tantonymt
Hvor får I folk til at føle sig velkomne. Hvor kan I da bare få folk i godt humør. Hvor er I gode til at fortolke et problem og sætte hovedet lige på sømmet.

KORS HVOR BURDE I TO SKAMME JER!!!!

Insiminations netværk GHP
Hej!

Jeg har en veninde, som blev insimineret privat - flere informationer om donor, det kostede ca. 7000 i alt. Men inden hun gik i gang, undersøgte hun det grundigt, og var bl.a. til intro møde hos Stork Klinik, hvor de har netværk for insiminerede og dem der overvejer det. Senere viste det sig, at der var et netværk for fyn og Jylland, hvor hun var til et par møder i Odense.
Derfor vil jeg foreslå, du kontakter www.storkklinik.dk og hører dem om netværk.

Og til jer sure brokkerøve, der har ondt i røven over skattepenge, så synes jeg, det er meget fair, at kvinder kan blive insimineret gratis, når nu familie ministeren har opfordret til, at danskerne skal få flere børn, og når vi hører om den konstante mangel på arbejdskraft i fremtiden.
Alternativt skal man ud i byen og lave et ubeskyttet one-night-stand, der kan give div. kønssygdomme, som det offentlige så kan betale...
End videre vil jeg minde om, at kvinder der har født, har mindre risiko for forskellige sygdomme - bl.a. brystkræft = sparede skattepenge...

MVH G

PS om insiminations netværk GHP
PS.

De tidligere beskrevne insiminations netværk var ikke betingede af, at man var kunde hos Stork Klinik eller om man fik det gjort privat eller offentligt.

Vil også Anonym
Hej,

Jeg går selv med de tanker. Vil gerne have et barn og har ikke haft et seriøst forhold i 9 år, så jeg føler at jeg "godt må", men det er svært.. Ikke svært at blive gravid, men det svære er alle de øjne der kigger på en når man fortæller om ens beslutning. Jeg tænker stadig men ønsker mig brændende et barn. [l]