Inspiration til håropsætning?

Inspiration til håropsætning? Anne_anne
Er der nogen af jer, der kender nogle gode hjemmesider, hvor der er forslag til opsætning af hår, der forklares -også med billeder. Jeg ved godt der er alle de frisurer til bryllup, men det skal bare være noget ret almindeligt og smart i hverdagen og til fest.

På forhånd tak.

Kan du huske..!! mummi-39
Sildeben..??

Det ses ikke så meget mere, men jeg mindes da min mellemst datter der har langt hår var lille, da satte jeg som regel hendes i sildeben, når vi skulle i byen og brugte det selv, da jeg selv havde langt hår dengang.

Det er smart til hverdag og med lidt finesse, kan det gøres x-tra fest agtigt med at sætte små hårnåle med små blomster eller perler i...

Jeg mindes ligeledes at, der i handelen kunne købes en sådan finurlig plastic dims, til at sætte håret på de sjoveste måder. Ved dog ikke om den stadig kan købes..??


/Mummi

Fletninger Braiding.
Total flot

http://www.dreamweaverbraiding.com/braid_examples.htm

Mvh. Braiding

Video på nette om frisure Anonym
Fandt disse hjemmesider til dig;
www.oestrogen.dk (her er en lille video)
www.behair.dk
God fornøjelse

Plastik-dims til håret :) Anonym
Den plastik-dims du taler om er nærmest en "fast løkke med en pind på" - Jeg har efterspurgt den uden held. Istedet kan man eks. lave hesthale (ikke stramme for hårdt) og snog op og nærmest stoppe den ned bag elastikken - og dermed få effekt (evt. sætte resten af håret op med små spænder og andet pynt

Jeps ;o))) mummi-39
Lige præcist...

Kan huske min datter fik den med et ungdomsblad hun købte, hvor den var gratis med på købet ;o)

Men de kunne også købes i handelen, da de havde en glansperiode på det tidspunkt, for et par år siden...

Måske med held, man kan prøve i Matas, Salling, Magasin eller de der Parfumerien hvor det skulle være muligt, at købe billiger parfume, mindes ikke lige kæden, men de har masser af hår " Dimser" også ;o))


/Mummi

Siger du det? dulkis
er det slet ikke moderne mere. Jamen så er jeg nok bare sakket ud af dansen. Jeg har da stadig min franske fletning. *SS*

Den er ret praktisk og kan laves i både den festlige og hverdagsudgaven.

Som variant bruger jeg også knuden, man brugte "pinden" til, men jeg laver den bare med fingerne, fordi jeg synes det er nemmere.

Der kan man bare se.

Spørger du mig..!! mummi-39
-om du er sakket bag i dansen, så er svaret Nope Dulkis ;o)

Det ser hammer godt ud og jeg misunder de der har hårlængden til det, når jeg ser min datter sætte hendes hår op, så bliver jeg helt stolt af "min babe.." - hun er så ferm til det ;o))

Når jeg så ser på billedet "De gamle." har stående af "tøsen" her, da jeg fik Hue på for 7 år siden, (HG-2) -med fletninger og det hele så kan der komme lidt ærgelser over at de nu er historie.. -nu hvor jeg er gået over til det ultra korte look...

Men sildebenene ses nu ikke så meget mere, udover i eller på Silden ;o))

Måske her vi med dette indlæg kan få sildebenenes mode lidt frem igen, for det er skide smart...


Smil til dig fra

/Mummi


-der lige i samme åndedrag vil benytte chancen til at vise glæde på min "Babe´s" vegne, da hun lige netop er blevet optaget på den 4-årige frisør uddannelse fra januar, som hun så gerne ville...

Hed den ikke svar
Topsy tale eller noget i den stil?? Kan man ikke lave en selv?

Det tror jeg faktisk den hed dulkis
og du kan da sikkert lave en selv, men det er helt unødvendigt.

Det er nemmere at gøre med fingerne.

Du laver en hestehale og trækker elastikken lidt væk fra hovedbunden. Så bruger du tommel- og langemand til at skille dit hår i to indenfor elastikken. Det hul du derved laver trækker du hestehalen ned igennem. Du trækker lidt efter, så elastikken eller hårbåndet forsvinder helt eller delvis, som du nu ønsker det ser ud - temmelig simpelt.

FRISURE TIL BRULLYP TUSSE1012
TUSEN TAK FOR DET.....

ja hvor blev den af? mizz
Jeg mener at de på tv shop blev kaldt for topsy tail ;0)

Plastic dims B_P_S
Topsy Tail hed den vist, men jeg har så sent som i dag 18/1-2008 købt en i en butik der hedder Glitter til 20 kr, men nu hedder den Hairlasso.
B_P_S

findes stadig ceciria
ved ikk helt om den hedder en topsy tail men ved den har kunne købes i "Glitter"

plastikdims kan købes .. anonymus
den der plastik ting i snakker om, kan købes i butikker som "Glitter", hvis i kender den:) Der har jeg lige købt en i forrige uger, og den koster sølle 20kr. :)

Glitter Pip
I kan købe den der plastik dims i glitter... Sys ik selv den er så god, men sikkert fordi jeg ikke kan finde ud af at bruge den ;O)

Topsy tail Filine
Hej Mummi

Den kan stadig købes, den plastik dims du nævner. Jeg har lige købt en hos Emborg Design, til 20 kr. Det er en dims med en ring i den ene ende og en spids i den anden til at hive hestehalen igennem :-)

Filine