Integration , vil man det??

Integration , vil man det?? mandaabenraa
Man vil meget gerne til Danmark , det kan være som indvandrer og det kan være som flygtninge. Der er familie sammenføringerne - det er vel til Danmark , ikke den anden vej. Danmark er et kristent land , vi vil have demokratiet som styreform. Vi har et kongehus . Vi har altså også en grundlov og andre love , som skal overholdes. Vi har en bestemt måde vi vil leve på . Sådan som jeg ser det , så er der mange i dette land , som IKKE vil integreres. Nogen bliver " for danske" , problemer med svinekødet , de unge har ikke den samme indstiling til pigerne . Jeg mener det hele er modsat hinanden , det giver problemer og ballade . Masseslagsmål har der bl.a været i Aabenraa. Hvad kalder man de danske kvinder og unge piger .... Hvad kalder man bare danskerne .... er det ikke vantro ? En spegepølsemad i en madkasse , på en skole kan give uoverskuelige problemer ( en dreng på 11 år) ?? Problemerne bliver mere og mere synlige , og heldigvis har vi mange dygtige journalister som orienterer os om , alt det råddenskab der efterhånden er i Danmark. Hvad har det der religionsfrihed da ikke givet af problemer. Religion går over til terror. For nogen er det jo godt , at vi har et bistandssystem... Ved en kommune siger man - du SKAL være selvforsynende - Ja ja ja ja.

Jeg er lige glad med kongehuset ruby
Findes der en måde hvor man sikrer sig at ikke en eneste øre fra ens skat bliver viderergivet til det konge hus i dette demokratiske land?? Jeg betaler bestemt ikke skat til den danske kirke...med hvad med konge huset?? Jeg vil hellerer ikke !! håber jeg at kan lade sig gøre, demokrater!!!

Og hvis en kvinde er i seng med alle mulige mænd og for nemt, de kan ikke forvente at man kalder dem for "ladies"..froken??? er det ikke latteligt??!!
De er stolte over at kunne bolle frit uden pligter med alle de overhovedet kan nå på en nat, på en uge,det ved jeg ikke! så de skal bare tage konsekventerne. Og dansk mænd gør det ikke, fordi de risikerer at få ikke gratis sex!! de er ikke dumme!! hvad tror du? de får rolig hvad de forlænger, og alle er tilfreds..Hvad skulle ske hvis danske mænd starter at kalde kvinder luder?? i kommer tilbage til 1940 og før..ikke? mange indvadrer er forsinket i forholdt til vestlige kulturer over 50 år..så vent bare at de kommer til det punktum hvor alle boller med alle, fordi tror på mig..de kommer til det!! se på verden!! er det ikke pis i alle steder??!!Alt ekskrement fra verden dominerer langsomt..

Hvad er et demokrati... signesmail
Du støtter både kongehuset og folkekirken over din skattebillet. Også selvom du ikke betaler kirkeskat. Du betaler også til sygehuse, skoler, nye veje, Pia Kjærsgårds løn...
I et demokratisk samfund er det FLERTALLET AF BORGERNE der bestemmer(!!!!) og ikke den enkelte. Derfor SKAL du betale skat.
Desuden har vi i Danmark noget der hedder en GRUNDLOV, og den siger vi er et monarki... Ergo skal der være et kongehus, og ergo skal du betale skat til det kongehus... Den siger også at Danmark har den evangelisk-lutherske kirke kirke som statsreligion... Grundloven blev i sin tid skabt for at sikre borgernes grundrettigheder, og er det fundament hele den danske stat bygger på...
Samtidig er Danmark et frit land hvor man kan sige, mene og gøre hvad man vil, så længe man holder sig indenfor lovens begrænsede rammer...

Modsat er det du gerne vil leve i: Et samfund hvor man selv bestemmer hvad man vil bruge sine penge på, og hvor man kan vælge fra at betale til det man synes mindre om... Det kaldes et anarkistisk samfund, hvor alle bestemmer selv.

Men hvis man ikke bryder sig om dansk grundlov og demokrati, så bor man nok i det forkerte land...

To lejre... signesmail
Jeg får somme tider den ide at indvandrere er delt i to lejre: Dem der meget gerne vil gøre alt for at blive en del af det danske samfund, og dem der (pænt sagt) ikke har noget konstruktivt at byde på.
Desværre ødelægger sidstnævnte det ofte for de første ved at sprede had og racisme: Både fra dem selv mod danskere, men også dansk had og foragt mod de "respektløse samfundsnassere" der forpester mange områder...

Det er synd det er sådan, for der er mange, rigtig mange, indvandrere der har noget godt at byde på.

forkert land? Dr.phil
han bor i aaaabbbbeeennnrrrrrraaaaaaaaaa.

byde på Dr.phil
hvad?

Kebab Kedelig mand
og øhhhh

kebab Dr.phil
nyd din durum kebab.

kongehuset eller demokrati?? ruby
man kan ikke have begge dele, det hænger ikke sammen for mig!! Og jeg bryder mig ikke om kongehuset..JA til grundeloven og demokrati. Nej, til at være tvuget til at betale en del af sin skat til margrete og co. !!!!Sikke dikatur!!!

hvis du er utilfreds Dr.phil
så fis hjem hvor du kom fra.

tilfreds med at du blev RAMT kebi
DEt var sjovt!!!! fint du!! beskeden: modtaget!!!

klovn Dr.phil
spræng dig selv iluften så kommer du op i paradiset, nej der er vel en stor kø.

røvpuler.

så flyt ruby eniloen
...til et andet land....Hvad med USA, som bryster sig med at være et "demokratisk" land. Men se hvilken fattigdom, undertrykkelse af sydamerikanske lande, indblanding i alle mulige krige pga politiske interesser, komunale hospitaler har en lawsy bund behandling med minimum af undersøgelser(resten er egen betaling, og folk går på gaden for at betale familiens læge beh.), landet med de frie mulighederne hvor den sorte befolkning sjovt nok er en "andenrangs" folkegruppe alligevel, Men du skal ikke betale til monarkiet.
Jeg dyrker ikke kongehuset, men syntes det er en del af min historie, min stolthed som dansker, at komme fra verdens ældste monarki.

Jo... signesmail
Man kan godt have både kongehus og demokrati, det burde du vide når du bor i Danmark... Tænk engang, vi har både kongehus og demokrati... Kongehuset har dog ingen reel magt, det har politikerne. De folkevalgte politikere.

Du er velkommen til at flytte til et mere demokratisk land, men hvis din definition på danmarks styreform er diktatur, så får du nok svært ved at finde ét...

Desuden, hvis du er utilfreds med noget kan du jo selv blive politiker eller gå ind i en græsrodsbevægelse, men jeg tvivler på du gider gøre den indsats det kræver før din stemme bliver hørt...

snylterne UD!! ruby
alt det du siger..gaaapp!! DET VED JEG GODT!!!!!(hold kæft) Tak for oplysningen!!! ja, jeg er jo nødtil at være medlem af enhedslisten...

Had, had, had godaften
Hvad kan du byde på andet end had til danskerne?
Jeg forstår ikke hvad du vil her, er der slet ikke noget du kan lide?

mmmmm?svært!! kebi
Landskabet om sommer, men det er meget kort tid!!!!Noget "bestemt" dansk?? det tror jeg ikke. Jeg kan lide at byerne er mere eller mindre "rent"..men vestlige lande har på den samme måde..At højuddannelser giver muligheder í Europa. Masser grønne områder i hver kommune, men vesten plejer at have store parker..så..det er ikke KUN Danmark!! Charter rejser som er ektremt billige..men ellers..nej, du!! det er ikke noget som er ekstremt fantastisk her. Nogle danskere er meget pæne, men alle lande har pæne og grimme mennesker.

Ja du har ret! Anonym
Ja du har ret i At alle lande har pæne og grimme mennesker, og du er et af de grimme mennesker, som ikke er til gavn for samfundet!!!, skrub hjem ti Afghanistan!!!, det er jo paradis for dig, gå hjem og tjen en dollar om dagen som jalla bonde!!!

Fat det Anonym
Jeg er lige glad hvor du kommer fra, men hvis du ikke er fra Afghanistan så fuck et andet sted hen!!!, jeg er lige glad, det er dig der er utilfreds !!!

et simpelt spørgs mål, hvor kommer du så fra?

Mærkelig indstilling godaften
Hej Kebi
Er din opgave her i landet kun at være utilfreds med alt og alle (danskere)?
Tror du at du med din indstilling kan finde en plads som du vil være tilfreds med, jeg tænker på arbejde og sociale relationer?
Forventer du at blive accepteret for din modstand mod alt hertillands?
Er du ikke bare en lille smule tilfreds med de sociale forhold: Boligforhold, overførselsydelser, hospitaler osv?
Og ytringsforholdene i forhold til muslimske lande.
Vil du ikke nok fortælle os andre hvordan det hele skulle være, som du ønsker det; vi er mange som gerne vil vide det.
Eller hvilke sted på jorden som er lige efter dit hoved.
Kom nu med nogle seriøse svar.
På forhånd tak.

det kan han ikke Dr.phil
måden han skriver på minder om den hvide perker, måske uoptimist og hvad han ellers har kaldt sig.

Tænkte nu på... signesmail
Tænkte nu ikke lige på enhedslisten, men det lyder som om du burde starte dit eget parti under parolen "Danskerne ud af Danmark!"...

Hvorfor bor du egentlig i Danmark når vi er sådan et ondt diktatur der tvinger dig til at støtte kirke og kongehus?

Til Åbenråmanden annonym
Hvad er der egentlig du vil fortælle.Du er noget svævende i dine breve,og det er faktisk noget svært at tage dig alvorligt.Det er noget vollapyk meget af det du kommer med.Hvad er det du vil sige

Kabi,yt af landet med dig annonym
Hvad laver du her i mit land.?Alt dit had til landet,viser helt klart,at her er du ikke velkommen.
Perkere passer ikke ind i det danske,så hvis du har noget familie her fætre/kusiner,så fis ud af landet,jo før des bedre.Rejs ned til dine geder og dadler,din dadelplukker.Jeres primitive væsen er frastøddende og kvalmende.