INTERNET HANDEL...HJÆLP

INTERNET HANDEL...HJÆLP manon_voodoo
Hej

Jeg har købt noget på nettet, men har aldrig fået min vare..

Nogen der ved hvor jeg skal melde det??

Hvis du har Anonym
betalt med dankort/VISA dankort kan du få pengene ført tilbage. Det er banken du skal gå til med det. -Det står i reglerne med hensyn til dankorthandel på nettet.

Hvis du har betalt med bankoverførsel... så er du fucked!

Velkommen Fruen i huset
i klubben for snydte på nettet.
Det er hammer svært at få noget ud af at klage. Det har du reelt gjort nu og hvis ikke det er rigtig mange penge du har ude (mener det skal være over 10000)må du betegne det som lærepenge.

Hmmmm rimtursen
Har du købt ved et firma eller ved en privat person? Hvordan har du betalt? Hvordan er varen blevet sendt?

Alle disse ting har betydning for om du har mulighed for at klage og få dine penge tilbage.

Har du prøvet... anonym
at kontakte forhandleren??? Har også engang handlet på nettet hvor pengene blev trukket uden at de nogensinde sendte varen. Jeg skrev en mail til dem for at høre hvordan det kunne være. De beklagede meget og overførte pengene tilbage på min konto i løbet af nogle dage.

Hvem har du handlet hos??? Kan prøve og se om jeg kender firmaet.

Prøv først... ANONYM
at kontakte forhandleren hvis du ikke allerede har gjort det. Ellers må du jo prøve at kontakte Forbrugerstyrelsen.

firma manon_voodoo
jeg har betalt via bank overførelse.. og det er et firma.. www.onstyle.dk

www.onstyle.dk manon_voodoo
www.onstyle.dk.. det er der jeg har handlet.. har fået en masse mail..lige indtil nu

Okay rimtursen
Der står i deres handelsvilkår at risikoen på leveringstidspunktet overgår til dig. Dvs. at der ikke er ret meget du kan gøre.

Men...hvor meget er din pakke forsinket? Og har du prøvet at kontakte firmaet? Er pakken sendt som pakkepost kan den måske opspores. Og ellers er firmaet måske til at snakke med.

Hvis de har trukket pengene Tzer
går du ned i banken og forklarer dem situationen, så henter de pengene igen, medmindre altså firmaet er gået i betalings standsning, hvad jeg tvivler på de er.
Der er så lige det lille aber dabei, nemlig at din pakke kan være forsvundet i posten, men hvis pakken er afsendt fra firmaet, kan de oplyse dig om hvornår de har sendt pakken, og måske har firmet endda så du kan følge din pakkes vej gennem postvæsenet.

Har de derimod ikke trukket pengene må du henvende dig til firmaet. Måske er den udsolgt i restordre eller bare udgået af lager.

På deres hjemmeside... anonym
er der et punkt der hedder "ordrestatus". Du må ha' fået tildelt det, der kræver at du kan logge ind og se den, i en mail - altså ordrenummer m.v. Har du prøvet at tjekke det? Ellers prøv at kontakte dem pr. telefon eller mail. Både tlf. og mail er synlig på deres hjemmeside. De har også en fysisk butik og som sagt er både deres tlf. nr. og deres mailadresse synlig på hjemmesiden, hvilket får mig til at tro, at de ikke er ude på at snyde dig, men blot at der er gået et eller andet galt under afsendelsen fra dem eller under leveringen.

Onstyle.dk Mandal
Jeg sidder pt. i samme situation. Pengene er overført, men ingen vare. Telefonopkald, mails m.m. besvares ikke.

Mandag skal jeg en tur til det Sønderjyske, og smutter en tur forbi deres butik.