internethastighed

internethastighed internet bruger
Jeg har bredbånd hod tdc, og ser på deres hjemmeside at de ofte har tilbud til nye kunder, som kan få dobbelt hastighed i forhold til det abbonement de tegner i 6 måneder.

Må tdc/virksomheder lave denne forskelsbehanling, eller skal de også tilbyde nuværende kunder at få glæde af kampagnen?

Hvis man er fræk Anonym Q
Du kan gå ind og opsige dit nuværende abonnement og dermed oprette dig som ny kunde. Det tager kun 5 minutter ved tasterne på din PC. Sådan har vi gjort det i et par år, og det har TDC aldrig sagt noget til, og vi har heller aldrig fået en ekstraregning.

Kun for nye kunder. anonym
Det bedste du kan gøre er at ringe til dem,så for du det svar du gerne vil have.
TDC er et stort svindelfirma.De snyder folk,hvis de kan komme afsted med det.

de plejer selv at opgradere biker4ever ilp
Har de ihvertfald gjordt i mit tilfælde,hvis de laver permanente ændringer i hastigheder til lavere pris,plejer kunder at få deres nuværende opgraderet altså mere hastighed til samme penge.

hvasd med de andre monkey
cybercity gør det også.

jeg har f.,eks en 2 mib jeg betaler 299 og men hvis går ind på deres hjemme side så koster den kun 199

men sådan er det alle steder det er bare ikke altid man hører om tingene

Har du målt din hastighed? Zet
Jeg mener at de sætter hasigheden op for alle, ellers må du maile dem og spørge dem.

Glem alt om at komme igennem via telefonen, da det som i mange andre store firmaer er umuligt at komme til at snakke med nogen der vil tage ansvaret for det de siger.

Det oplever jeg nu ikke netnørd
Det kan godt være, at der enkelte unge bimbopiger der sidder og har support som et studenterjob vedsidenaf ikke går så højt op i deres job og derfor ikke tager ansvar.

Min oplevelse er nu, at de fleste teleselskaber jeg kommer i kontakt med, der bliver jeg behanlet godt. Men det er måske fordi jeg giver dem indtryk af at være godt inde i teknologien og produkterne?

Jeg kan forså vedkommende salgsmedarbejder, som får gamle Fru Hansen i telefonen, der ikke fatter en høne og som vil have et slot gratis...så ville jeg sgu heller ikke tage ansvar for at få Fru Hansen til at forholde sig til realiteterne [:D]