Internettes debatsiders magt.

Internettes debatsiders magt. karpa
Hvor magtfuld er internettets f.eks debatsider.
Kan en livlig debat omkring et emne, føre til et lovforslag i folketinget? Eller ændre den politiske holdning i samfundet?

Det håber jeg eddermanme. provokator
Og, jeg tror det også. Det er derfor jeg har skrevet smørre op og smørre ned, og har prøvet at skabe så meget furore, som muligt. Se, bl.a. her:

http://debat.dr.dk/default.ns?strItemID=forum&action=viewcontribution&intContributionID=6156

Og, her:

http://politiken.dk/indland/article196481.ece

Jeg, er sikker på at den ballade jeg har lavet, og laver. Har gjort gavn. Og, mit håb er at jeg kan få kønsdebatten sparket igang igen, med fokus på Mænds forhold.

Ingen effekt... dommeren
Eller i bedste fald uhyre ringe effekt...
Det kommer naturligvis også an på hvilket debatforum som der tales om...
Men dette forum er jeg sikker på ikke har nogensomhelst politisk betydning, eller meget ringe!
De emner som bliver taget op herinde er for størstedelens vedkommende allerede taget op til debat generelt. De fleste emner herinde drunkner i irrelevante indlæg som rettes imod debattøren istedet for imod den egentlige debat, det saglige kommer ofte i anden eller trejde række!
Kikker man samtidig på top 10 over mest læste indlæg, så er det mere undtagelsen end reglen med samfundsmæssige relevante debatter...
Derfor må man konkludere at størstedelen i dette forum går højere op i personfnidder end saglige debatter.
Bliver debatterne og debattørerne ikke taget seriøst indbyrdes, så nægter jeg at tro på at der sidder nogle beslutningstagere og tager dem seriøst!
Skulle man have et seriøst debatforum som eventuelt kunne være interessant at følge for beslutningstagerne, så ville det kræve at der hele tiden var en vis form for "sencur" der skar alle indlæg væk som rettedes imod personerne i debatten. Det ville sikkert kræve for meget mandskab...

Så må Betjenten
vi jo hellere anholde dig... Vi har din adresse plus mange beviser på disse debatsider, du har gang i. Det er godt Johannes.

NUL erik3344
Soldebatten flytter ingen ting, men den er måske en slags sikkerhedsventil hvor mange får afløb for deres utilfredshed så de ikke går over til korporlige yderligheder.

1000vis af kilometer fra mål Din totale modsætning
Du har skudt dig selv i foden. Du er et fjols, har bevist dig som et fjols og du forsætter som et sølle fjols. Ingen tager dig alvorligt og kun ganske få gider at svare dig herind. Kun nogle få anonyme og din vaniljepige. Du er sølle.

Ahh ha ha provokator
Alt det besvære? Betjent, Din totale modsætning :)

Bare for mig drenge?

Det er næsten alt for meget :)

Ahh ha ha..

Både og. provokator
Du har ret i det der med personfnideret.

Men, jeg tror stadig, at det har indflydelse, at politikere "browser", som os, og kigger på det de tilfældigt finder interesandt. Og, hvis man formår at gøre sine indlæg, interesandte samtidig med at ens "holdning" skinner igennem, så har man ramt. Det politikere kan se, er strømningerne, hvad der optager folk p.t. ud over det sædvanlige gejl. Hvis du har evnen til at få folk ud af stolen, og svine dig til. Har du evnen til at tiltrække opmærksomhed fra politikere, og få dit budskab igennem.

Men, du skal være en hård hund, heldigvis er det ikke så svært, når fornærmelserne er åbenlyse, uintelligente.

Kommer jeg mange år i fængsel hr. betjent? provokator
For jeg en bøde?

Ahh ha ha

Ahhh hh ha ha provokator
Ah ha ha ..

Ahh ha ha...

Det tror jeg ikke. provokator
Hvis der skal være korporligheder, så sker der korporligheder.

Her, er stedet, hvor man kan komme, hvis man har noget på hjerte, og man kan komme, hvis man har behov for nogen at kritisere.

Det er nok et misk mask.

SOL debatten sikkert undtaget dulkis
del fordi - som nævnt i andre indlæg - at personfnidder ikke er politisk interessant. (så havde vi været på top-10)Desuden er det jo altid sådan at det er medieskriverier, der ligger til grund for emnerne herinde. Vi er med andre ord temmelig langt bagefter.