Internettets skjulte skatte?

Internettets skjulte skatte? why.king
Tjah, er du hoppet med på den vogn og er du en af dem der får disse irriterende mails sendt rundt er der lidt interessant læsestof her :

http://www.computerworld.dk/art/25675

http://www.computerworld.dk/art/27572

http://www.tjennu.dk/artikler/googlefup.htm

http://1000kr.dk/17-Hold-dig-fra-Internettets-Skjulte-Skatte.html

Nåh ja, så er det også ulovligt : http://www.forbrug.dk/oss/10013/

FALSK!!! Anonym
Det der er slet ikke rigtigt!!!!

Det er intet pyramide spil din idiot!!

Man lægger ikke penge ind, og man er heller ikke tvunget til og købe noget.!!!

Så stop med og sende de falske ting rundt!

Ja pyramide spil er ulovlige, men det er ikke et pyramidespil!

Fat det!!!

HAHA Anonym
Har lige tjekket den side hvor der står at han har solgt billetter til Bill Clinton foredrag eller sådan noget!

Gider du lige tage dig sammen!

Tror du ikke lige du skal se og finde pålidelige kilder, istedet!!!!!!!!

Jeg klager over dit fuldstændig tåbelige indlæg!!!

Endnu engang HAAH!! Anonym
Og hvis han havde gjort noget af det du siger, ville han være bag lås og slå!!!

Så tag lige og taaaage dig sammen!

Kan du ikke læse? Pondus
Du er vist sprunget let og uelegant hen over linksene i indlægget? Man BETALER sgu da penge og SÅ risikerer man at miste flere! Læs dog hvad du svarer på din emsige idiot!

du ved ikke hvad du taler om.. mikmiks
Du starter med at skrive: er du også hoppet på den med at sende mails rundt..
Allerede her afslører du, at du ikke engang har sat dig ind i konceptet.. Der er INGEN der skal sende mails rundt til nogen!
De 3 af dine links henviser til et produkt til markedsføring af addwords på google.. ikke til det system du angriber!
Det 4.link henviser til forbrugerombudsmandens side, hvor der fortælles at pyramidespil er ulovlige.. Ja gu er pyramidespil ulovlige, det ved vi alle!!! Men det har desværre ikke noget som helst med internettets skjulte skatte at gøre..
For at forhindre pyramidespil blev der i 1994 lavet en ændring i indsamlingsloven der gjorde dette ulovligt.. Endvidere er der i markedsføringsloven beskrevet hvilke kriterier der skal opfyldes for at katagorisere noget som et pyramidespil.. Nu ved jeg i modsætning til dig, hvad omtalte system går ud på, og jeg kan love dig at der ikke brydes nogen love..
Sæt dig ind i tingene og fortæl mig gerne om resultaterne af din efterforskning!
Det sidste link henviser til en privat hjemmeside hvor en privat person hagler systemet ned.. Hvis du læser lidt videre på nettet, kan du til gengæld se ham skamrose de systemer han selv er indvolveret i!
Systemet du omtaler som pyramidespil har benævnelsen network marketing.. Noget jeg selv har arbejdet med de sidste 10 år.. Det er verdens hurtigstvoksende salgssystem! Er du interresseret i at lære mere om det, har du rig mulighed for dette.. En stor del af verdens førende universiteter, herunder Harward og princeton tilbyder nemlig mastergrader i netop dette emne!

Altså en (En på) snotten
slags "støvsuger-sælger" online med diplom fra Kloge Åge skolen eller en smart-ass ligesom Riskjær.

nope mikmiks
disse links omhandler et helt andet produkt.. Det omtalte system er 100% gratis.. Du betaler INTET!!!

Du bliver bedre mikmiks
Det var bedre.. og endda også en smule morsomt!

Ja og måske (En på) Snotten
så godt at selv du forstår det!

"Fakta om Network Marketing
•   I Danmark omsætter network marketing firmaer for cirka 800 millioner dkr.
•   Branchen har en vækst i omsætningen på gennemsnitlig 40 pct. i Danmark.
•   Medlemmer af brancheforeningen i Danmark, Direkte Salgs Forening, er blandt andet Forever Living Products (USA), Amway (USA), Herba Life (USA), Nu Skin (USA) og Natures Own (Sverige).
•   Typiske network marketing brancher: Personlig pleje, kosttilskud, rengøringsprodukter, køkkenudstyr, bøger/video/software, smykker og tøj.
•   Verdens første network marketing firma var California Vitamins, som blev etableret i begyndelsen af 1940'erne. To sælgere fra California Vitamins etablerede senere Amway Corp., der i dag er verdens næststørste network marketing firma efter Avon.
•   I løbet af de seneste 4 år er antallet af mennesker, der er involveret i network marketing, steget fra 14 til 31 millioner på verdensplan. 300.000 begynder hver måned at arbejde med network marketing.
•   I Danmark er cirka 40.000 involveret i network marketing.
•   Forudsat at den nuværende vækstrate fortsætter vil 200 millioner mennesker i 2009 være beskæftiget med network marketing.
•   Forskellen på pyramideselskaber og network marketing-firmaer: Et pyramideselskab er baseret på hvervning af nye medlemmer mod kontant indskud. Network marketing firmaer sælger reelle varer eller tjenesteydelser.
•   Network marketing firmaer sælger deres varer gennem private forhandlere. Den enkelte forhandler kan hyre andre forhandlere. Hovedparten af en forhandlers indtægt kommer fra bonus af de andre forhandleres salg".

Og hvad er det det lige ligner? Smart-ass med diplom og det hele, fyld din garage op med støvsugere af tvivlsom kvalitet eller hundeshampo (som oftest fås billigere i aldi) og regn så med at du kan sælge lortet til venner eller familie samt hyre andre til at sælge skidtet.
Og så lige til sidst, det er en indtægt og af denne skal der betales skat.

Du gør mig varm om hjertet.. mikmiks
Det er da dejligt at se, at du nu ligefrem gør en indsats for at skaffe dig baggrundsviden om emnet du debaterer!
de viste fakta omkring nmt er helt korrekte, og som du selv kan se er salgsmetoden kommet for at blive!
Du tager dog fejl i din afsluttende bemærkning.. Network marketing ville aldrig kunne fungere med støvsugere.. Nmt virker udelukkende med produkter der har en løbende afsætning, og jeg tror ikke nogen ville købe eksempelvis en støvsuger om måneden!
Hvis man ønsker at afsætte støvsugere med en anden salgsform end den traditionelle, ville man nok vælge direct sale som feks. Kirby gjorde da de solgte støvsugere i tvivlsom kvalitet.. Denne salgsform er benhårdt pistolsalg, oftest som af dig beskrevet, udført af smart-ass sælgere uden samvittighed!
Kendetegnet for produkter solgt gennem nmt er derimod en væsentlig højere kvalitet end den du kan tilegne dig andre steder! Tag f.eks. de firmaer du selv nævner i dit indlæg.. Det er alle firmaer der er kendt for at have et kvalitetsprodukt du ikke kan købe andre steder! Eksempelvis nu-skin har betalt nogle af verdens højeste priser for patenter, som enda ikke en gang colgate ville betale, da de ikke med deres markedsføringssform ville kunne gøre det profitabelt..
Am-way som du ligeledes nævner har i mange år på verdensplan veret iblandt de 10 hurtigstvoksende firmaer! dårlige produkter med dårlig markedsføring er døgnfluer.. men kvalitetsprodukter med en fornuftig markedsføring vil holde længere end både du og jeg!

Og skatten.. mikmiks
Ja du har helt ret.. Det er en indtægt der naturligvis skal beskattes på lige fod med alle andre b-indtægter!
Men da det her på debatten er fastslået, at der ikke er penge i network marketing og det ligefrem vil medføre en udgift.. Ja så undrer det mig at du i stedet ikke fokuserer på afskrivningsmulighederne! :0)

Du kan ikke hyre sælgere.. Sidste rettelse..
Du kan i alle seriøse network marketing programmer IKKE "hyre sælgere" som der står i din beskrivelse.. Har andre lyst til at gøre det samme som dig, kan du henvise dem som forhandler, hvorefter de vil indgå i firmaet på lige fod med dig!

mikmiks har ret networker
Jeg må give Mikmiks helt ret
Du har ikke læst nok på lektien

Jamen så (En på) Snotten
må i jo delagtiggøre jeres koncept med alle andre så alle kan afskrive i ders skat og derved blive 0-skatteydere. Helt ærligt, hvor fanden ender vi henne?. Måske har jeg svaret, i et land uden sociale goder(Ingen betaler skat) og hvor alle render rundt og sælger til alle blot for at overleve. Nej tak til mig, intet Smart-ass koncept her..

Hvad er (En på) Snotten
det han har ret i? har du ingen mening selv. Du har måske også deltaget i et "hjerne-vasker-kursus" sammen med 1/3 af linie 3. Hold kæft hvor er i bare go'e sammen (gøg og Gokke) som platugler.

gode produkter forbruger
Jeg køber hver måned produkter fra nuskin. Det har jeg gjort i mere end 4 år og er fuldt tilfreds. Jeg har selv tilmeldt mig som forhandler og får nu tingene meget billigere. Helt ærligt hvad er problemet? Hvis du ikke kan lide lugten i bageriet......

tabte dig igen.. mikmiks
Du var lige ved at hæve dig til de andres standard.. Men så tabte du det hele igen!
Desuden misforstod du det med skatten.. Du mener jo vi alle taber vores penge (på trods af vi her taler om et gratis program)Så min pointe er: Hvorfor interresserer du dig for skatten? Jeg mener INGEN indtægt = INGEN skat..
Eller er det nu gået op for dig, at der rent faktisk er penge i network marketing, så du nu må finde et andet punkt at angribe?

Nej det (En på) Snotten
kan jeg ikke, altså lugten af fusk og plat både på den ene eller anden måde, og du skal slet ikke bekymre dig, den lugt i dette bageri holder jeg mig fra!. Og det er da godt for dig at du har fundet en bumse-salve der hjælper på dit udseende og hvor du samtidig kan opnå skattefradrag. Hold kæft en omgang egoisme og optagenhed af sig selv og egne behov.

er du beruset? forbruger
Folk skriver i øst og du svarer i vest. Er du beruset?

jeg har en løsning.. mikmiks
Jeg kender et engelsk nmt selskab der sælger vodka! Det må da lige være noget jeg kan præsentere for vores ven her.. :0)

Hallo (En på) Snotten
Bolshe-hoved fat det dog!

Ingen indtægt ingen skat?

Ergo du brænder inde med 200 usælgelige støvsuger-poser eller 4 kartonner bums o væk. Hvor er det så i leddet pengene hentes? dem du har købt varer for?. Det har du sikkert allerede gættet ikk' ellers må du have dine skolepenge tilbage.

Ja du er (En på) Snotten
en dygtig dreng Smart-ass du har styr på det, indtil den dag det hele ramler for dig og du må på bistand. Nå nej det findes ikke mere enhver må klare sig selv i din verden.

du har ret.. mikmiks
Jeg kan fint klare mig selv og har ikke brug for bistand! Nu kunne jeg kommentere hvor jeg tror du henter din månedlige indkomst, MEN da debatten ikke handler om hverken DIG eller MIG, men konceptet network marketing, vil jeg undlade dette!
Jeg vil slutte her, da det ikke længere er en debat med fornuftigt, sagligt indhold, men derimod minder mere om klassens time i 4.Y

Er der andre der har noget fornuftigt at sige.. Negativt eller positivt om Network marketing, vender jeg dog gerne tilbage!

Hehe anonym
Han har sgu da stavet forker
Han prøvede at skrive (EN)PÅ STØTTEN

hvorfor anonym
hvorfor skriver du om internettets sjulte skatte og refererer til adwords google reklamer i dine links?

Du er da (En på) Snotten
heller ikke rigtig rask?

"Han har sgu da stavet forker
Han prøvede at skrive (EN)PÅ STØTTEN"

Nu er det ikke tilfældet, men skal der ikke også være plads til det? Egorøv.

Nej det er (En på) Snotten
ikke sagligt nok for dig dygtige dreng, du har det som en politikker der latterliggører argumenter de ikke kan komme uden om. Gid dine arme er for korte og din røv klør.

I.Q som et spejlæg anonym
Du er sgu da dummere end en isoleret dobbeltdør!!!
Du har jo ikke fattet NOGET SOM HELST af hvad manden har prøvet at forklare dig!!!
Køb politikkens fremmedordbog. Det vil gøre dit skriveri lidt mindre ensformigt

Flere smart-ass (En på Snotten)
"Du har jo ikke fattet NOGET SOM HELST af hvad manden har prøvet at forklare dig!!!"

Har du det dit tågehorn? eller hyler du bare op i hysteri? asmt afmagt over ikke at deltage uden en ordbog.

Hu hej hvor det går (En på Snotten)
Jamen dog så klog den lille dreng er.

"Du har jo ikke fattet NOGET SOM HELST af hvad manden har prøvet at forklare dig!!!"

Har du det dit tågehorn? eller hyler du bare op i hysteri? asmt afmagt over ikke at deltage uden en ordbog.

Elementært why.king
Hvis du altså gad læse hvad der stod i linksene.

Manden bag de forskellige " firmaer " og systemer har gang på gang taget røven på folk. Og det er så den samme person bag " internettets skjulte skatte ".

Ak ja.... why.king
Når man kaster en sten blandt hunde, hyler den der er blevet ramt.

Jeg kan forstå på det hele du også har tilmeldt dig til disse skatte.

* dont hate the player, hate the game *

elementært? anonym
Nej det mener jeg nu ikke at det er.. Jeg er udemærket klar over at Hr. Bruhn står bag addwords google konceptet, hvilket computerworld ikke mener lever op til forventningerne. Giver dem iøvrigt ret, jeg tror heller ikke det er en god investering.
Jeg er også klar over at samme person er stifter af internettets skjulte skatte.. Ikke desto mindre er jeg medlem af denne klub, og mener faktisk at han har lavet et fornuftigt og seriøst tiltag! Jeg har indtil nu ikke indvesteret 25 øre.. Men er til gændgæld blevet betalt!
Rygterne om Clinton skandalen kender jeg godt, og uden at skulle forsvare manden, hvilket ikke er mit formål.. Så er det en fjer der er blevet til 10 høns.
Det vi taler om er internettets skjulte skatte! Et fornuftigt lille tiltag der giver folk mulighed for indtjening uden at skulle indvestere noget som helst. Faktisk kan du om så du havde lyst, slet ikke indvestere noget.. Det er ikke konceptet!
Har du selv sat dig ind i hvad det er.. eller har du bare læst dine egne links?

No matter what why.king
Så er det ikke muligt at tjene penge uden at lave noget. Simple as that!

Om det så enten er klikke på links man laver eller om man gravergrøfter så er det ikke muligt at tjene penge uden at lave noget.

Der er kun en der bliver rig på Skjulte Skatte Irinja
Jeg er "tilmeldt" hvis man da kan kalde det for at være tilmeldt til Skjulte Skatte, og det kræver ikke et ph.d. at regne ud hvem der kommer til at tjene penge på det system.
Den eneste der kommer til at blive millionær på er Henrik Bruhn, og i stedet for at se på de fine sider han har lavet så skulle man måske se lidt på hans fortid, og de links som denne debat er startet med viser ret tydeligt at Henrik Bruhns bliv-rig-nu ideer ikke helt er så gode som de lyder.

Han tager næsten 13000 plus moms (mener faktisk at når man sender "reklamer" til almindelige mennesker som mig, skal man oplyse prisen inkl. moms) for noget hvor du kan tjene mange penge.

Da Henrik Bruhn sørger for udbetalingerne kunne han jo give systemet til folk og så tage en procent del af indtjeningen, for det andet er altså ret tæt på bondefangeri.

Jeg tror på at folk kan forbedre sig, men noget kunne tyde på at det er en meget langsommelig proces for Henrik Bruhn.

Jeg ønsker ikke at bidrage til mudderkastningen denne debat er blevet til, men den oprindelige forfatter har nu altså en pointe.