Intet PAS til tredie generationsindvandrer

Intet PAS til tredie generationsindvandrer Leif1
.


Intet PAS til tredie generationsindvandrer

Schweizerne stemte i går nej til at give tredie generationsindvandrer schweizisk statsborgerskab.

Flertallet af de schweiziske vælgere stemte dermed for tredie gang ved en landsdækkende folkeafstemning imod at give indvandrernes børn og børnebørn lettere adgang til schweizisk indfødsret til stor skuffelse for integrationsorganisationerne og til glæde for de indvandrerskeptiske kredse i alpelandet.


.

Og hvad mener Leif One så om det?? Smagsdommeren
Kan du, Leif 1 ikke lige uddybe dit synspunkt, du deltager jo i et debat-forum, hvor det som ophavsmand til et indlæg ikke er forbudt, selv at have en mening om det emne, man beder andre have en mening om.
At du så er anonym, gør jo ikke sagen bedre.

Hatten af Sorte Abdulla.
for switzerland.
anonymos.

'Smagsdommeren' Leif1.
.


Ja det må du undskylde den smuttede inden jeg fik sat min egen mening ind! Som jeg sad og skrev på et seperat ark, og fik trykket på den forkerte knap da det ringede på døren.

Men min mening er det helt i orden at Schweiz ikke ønsker at indlemme flere medborgere, det er et lille land og jeg syntes det er fint med en folkeafstemning om problemer der på den måde berører hele befolkningen.

Hvad mener du med at jeg er anonym?


.

Statsløse Statsborgeren
Jeg har ikke meget af at være stolt af i mit liv. Men jeg kan dog være stolt af at være statsborger i DK.

Derfor glæder det mig at andre, realt set, bliver gjort statsløse.

Ved nærmere eftertanke Leif1..
.

Ved nærmere eftertanke så var jeg vist lidt for forhastet med min mening! Der må være en god grund til at de nægter 3'geer infødselsret. De bliver jo statsløse, og det lyder godt nok skrapt.

.