Invandrerbander afpresser cafeer

Invandrerbander afpresser cafeer Obona
http://jp.dk/indland/krimi/article1445052.ece

Smid dem så ud, de små svin.


Invandrerbander afpresser cafeer til at betale dem et pengebeløb, så de kan være i fred for banderne. Det gør mig så harm. Jeg havde nægtet at betale og havde meldt dem. Havde de været i min café, havde jeg haft overvågningskamera, som jeg så havde sendt diekte til politiet. Derefter havde jeg flyttet min cafe.

Men det er vel nemmere sagt end gjort.

De små bandesvin skal smides ud af landet eller bare sidde i spjældet til de rådner op. Hvad skal vi bruge dem til alligevel?

Kan man ikke tvngsfjerne dem fra deres familier til andre egne af landet, hvor de kan komme på ret kurs og lave noget samfundstjeneste?

Min forældre havde på et tidspunkt et uregerligt plejebarn. Han havde nogle voldsdomme på sig, men omsider fandt de en gård med et værksted han kunne arbejde på og efter nogen tid var han faldet rigtig godt til og han har ikke lavet mere.


Men han har nok bare haft brug for god omsorg og noget at lave, dvs han var indenfor pædagogisk rækkevidde. Det er de invandrerbandemedlemmer jo ikke.
Og de skal ikke komme og bilde mig ind at vi er vantro og de er troende, for det der de laver har ikke en skid at gøre med islam. Det gør mig så pissevred, når de altid trækker religionskoret, når de tydeligvis ikke har fattet hvad det går ud på.


GRRRRRR!!!!

Hahaha... symbiosen
Meget sjovt indlæg :)

Pussigt nok - var der en lømmel, der sagde - at han var total ligeglad med straf - men at han frygtede " gud "

Så den med Islam - er god nok...

Allah straffer til sidst - vel at mærke - hvis man er muslim!

Kan kun jetpost
give dig ret.

Gnomen Akkari mange navne
den ulækre løgneriske iman der startede muhamed-tegning krisen har de smidt op til Grønland. Kunne man ikke gøre det med resten af bærmen - evt. i et specielt fængsel midt på indlands-isen?[;)] Indtil de er klar til frivilligt at skride hjem til muslimland?[:D]

Bare et forslag.

Enig Dannebrog
De pisser på vores samfund. Ud af landet med dem. Jeg blir sku os harm [:(]

Fjenden i blandt os ! iampersson
det håbløse i disse situationer er at disse drenge og unge mænd bor hjemme hos deres familier, de er ikke let identificerbare, de bliver til dels beskyttet af familien.
-
Som modsætning kan vi nævne rockerne, de er let identificerbare og de har deres såkaldte "borge".
-
Ikke fordi den ene gruppe er bedre end den anden, dog er der ingen stor fare for at almindelige mennesker bliver inddraget i rockerkrig.
-
Det med at de kriminelle unge, fra arabiske/muslimske lande, gemmer sig i familiens skød, er jo velkendt, bla. fra terrorister, det betyder sandsynligvis også, at der er god mulighed for,at der bliver "civile" ofre i en bandekrig.
-
Løsningen ligger lige for, desværre er der ingen der har modet og politisk mulighed for at føre det ud i livet. Det man burde gøre er, at gå efter hele familien. Det er jo i høj grad hele familiens ansvar, at de huser en kriminel ung, under samme tag.
Der er ingen tvivl om, at der ville komme et ramaskrig af den anden verden og det ville ligne en "udrensning" - der er heller ingen tvivl om, at muslimerne ville opføre sig som martyrer og de ville ganske givet, få politisk opbakning, af visse partier.

Men ville det så ikke også være unfair Jian
at lade det gå ud over hele familien, hvis nu den familie bare ikke ejer overskuddet til at styre de børn? Hvis de er kigstraumatiserede familier, har de ikke altid det overskud.

Ville en tvangsfjernelse ikke i længden være bedre?


Jeg er asiat og er glad for at min kultur opfører sig ordenligt.

Det kan man sige iampersson
men det er en skrøne at de skulle være krigstraumatiserede, det er kun et meget lille antal. Husk at rigtig mange er 2. og 3. generation af pakistanere og tyrkere o.a. her i landet og stadig ikke ordentligt integrerede !
-
Du kan IKKE tvangsfjerne voksne mennesker !
-
Ja ! asiat`ere er der som regel ingen problemer med, tværtimod er de virkelig en berigelse.

glemte du ikke noget Jian mig selv
det er nok det der kommer tættest på sandheden. Der er altså noget der hedder integration og der er nogle familier der bare IKKE vil lade sig integrere i det danske samfund. Disse velfærdsturister skal retuneres tilbage hvor de kommer fra. Danmark kan og skal ikke være bistandskontor for dem der ikke kommer for yde men kun kommer for at nyde. Disse indvandrerbander har selv valgt og melde sig ud af det danske samfund, så har vi som samfund også ret til at sige til disse mennesker når du ikke vil være en del vores samfund så må du tage tilbage hvor du og din familie kommer fra.

De har jo muligheden jpak
også økonomisk for at integrere sig, så man kan ikke blive ved med at bruge det som en undskyldning at de ikke erressourcestærke.

De pisser TOTALT på vores samfund Aoym
Total hårde straffe til de møgdyr [:(][:(][:(]

Der er mange måder at tjene penge på... mandaabenraa
... når man vil leve som kriminel. Trusler og vold , der er mange andre muligheder for at tjene penge , rigtig mange penge.
Hvorfor så nøjes med 100,-kr. i timen på en arbejdsplads. Organiseret kriminalitet er der mange penge i.