IP telefoni og deslige

IP telefoni og deslige jacob.lykke
nu blander jeg muligvis 2 ting sammen, men så må i jo lige rette mig.

jeg overvejer lidt at blive medlem ved skype så jeg kan snakke med mine kammerater over nettet, men hvad skal jeg bruge?
er det nok med høretelefoner og en mikrofon, eller er det nødvendig med web-cam også?

er skype det samme som IP-telefoni, eller er det bare skype?

mh Jacob

Jeg har selv benyttet skype Kristina...
Jeg har selv benyttet mig i lang tid af skype som jeg har downlauder fra Internettet. Følg henvisningerne som de giver dig, meget nemt at installere på sin computer.

Du behøver ikke web-cam, du skal anskaffe dig høretelefoner(heatset) for med mikrofon(indbyggede) eller kun med højtalerne er lyden ikke så godt.

Med skype kan du tale gratis med alle dine venner uanset hvor i verden de er, hvis de også er medlemmer af skype, men hvis de ikke er så skal du betale 10 euro og så kan I tale sammen billigt hvor du ringer på deres faste telefon eller med dem som er i udlandet uden at være medlemmer af skype.

Man kan anskaffe sig en skypetelefon(meget billigt) og afskaffe sin faste telefon hos TDC som er dyr i drift(man betaler til alle aktionerer også)

Skype benytter sig af IP-telefoni.

Håber du fik svar som kan bruges

Med venlig hilsen
Kristina

du skal anonym
bare være klar over at skype IKKE kan bruges til nødopkald til f.eks. 112, og skype har også problemer med gratis numre, altså dem der begynder med 80 xx xx xx

jepper jacob.lykke
okay mange tak. ja tror jeg fik det hele med der :)

mh Jacob

væsentligt jacob.lykke
en ret væsentlig detalje.. men regner nu også med kun at skulle bruge den til at ringe til mine venner der også har skype.

mh Jacob