ipod hjælp

ipod hjælp wsp80
Jeg har købt en ny ipod nano i USA og der var ikke noget softwere med... Jeg har i-tunes på min computer men, hvordan får jeg musik fra i.tunes ned på min ipod...??

når jeg sætter ipod'en i med usb stikket skriver den bare hele tiden, Afbryd ikke forbindelsen, men der sker ingen ting.

Kan man etv skaffe noget nyt software, eller hvad kan man gøre??

Tak

Hej cherrykiss
Nu har jeg ikke lige en nano, men mon ikke det er det samme for alle I-pods? Sæt den til strømforsyningen (som når du lade den op) og hold på play knappen til den 'reagerer' ca. 5-10 sek. Så burde den være ok, måske skal du sætte den til computeren igen, og så vil den selv sige om der stadig er en fejl. Hvis der er det, så popper der et vindue op, og så skal du sige ja til at formatere den, for at opdatere den, hjælper ikke. Den sletter kun indstillinger som ur osv, musik opdaterer den selv bagefter.

hmm Afbryd ikke forbindelsen...??? wsp80
jamen så snart jeg sætter usb'en med ipod'en i computeren står der bare på skærmen, ikke afbryd forbindelsel, og det gør der så de næste timer, altså der sker så ikke noget.....????

jaa cherrykiss
Du bliver bar nød til at tage den ud, for den holder ikke op....og så skal du bare gøre, som jeg skrev

hejsa djdaddy
du kan prøve her http://www.apple.com/support/ der er også et Forum, og så er der oz software>http://www.apple.com/support/downloads/ipodupdater20060628forwindows.html

I-POD NANO opdateres... Mr. Mick
Hej, du kan opdaterer din I-POD NANO ved at klikke på FILER i øverste venstre hjørne, og derefter vælge OPDATER "....'s I-POD" (alt efter hvad du nu har kaldt dig derinde! ;O) Men du skal huske at tjekke om musikken er hakket af med et lille flueben når du går ind i biblioteket, for ellers sker der intet! Vær ligeledes opmærksom på, at der skal være en "I-POD" i menuen, for ellers sker der stadig intet...

Lidt hjælp lindat
Hej
Kunne heller ikke få min ipod til at opdatere sange, men efter mange forsøg fandt jeg da ud af det.
Ved ikke om det hjælper på din, men jeg højre klikkede på "opdater ipod" og gik ind i nr 2 på listen (kan ikke huske hvad den hed). Derefter klikkede jeg i feltet "opdater automatisk" og så ville den endelig tage imod sangene.

TAK willi
Hej alle sammen tak for jeres hjælp, jeg har nu musik på min nye iPod, så jeg er glad. TAK FOR HJÆLPEN.....