Iranere slutter sultestrejke efter 47 dage

Iranere slutter sultestrejke efter 47 dage anonym
Vi slutter i morgen eftermiddag, når vi har danset og sunget, siger han.
hvordan har man kræfter til dette efter 47 dage?

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2006/08/03/164615.htm

de skal bare hjem,man skal ikke kunne få opholdtillaelse pga. en slankekur.

De skulle være sendt Assessment2
tilbage omgående ,da de begyndte at sultestrejke.

Tillykke I skønne Iranere! joan.d.arc
Jeg har bedt for jer at I ville klare jeres sultestrejke, og beder nu for at I igen må genvinde jeres helbred igen. Det er ikke sjovt at skulle lære at spise igen efter en så lang periode uden at have fået fast føde! :-) føler med jer alle!

Gud har virkelig holdt hånden over jeres liv og jeg kan kun takke Ham for at jeres sag nu igen bliver optaget. I kan da ikke blive sendt hjem til tortur og død, hvis alt skal være retfærdigt her i landet. Så jeg håber meget at I må blive trygge og glade igen her i landet! Det har I fortjent I gæve iranere!

For et Iran hvor der er plads til alle NU og hvor der er ægte næstekærlighed og ikke tvang og turtur!

Guds fred og alt godt!
katarin@

De skal hjem,færdig. anonym
De skal bare ud af landet,færdig med dem.

er du da hjerteløs, menneske?? joan.d.arc
ved du ikke hvad det er for et styre der er i Iran??? ved du ikke at man nu skal gå med mærker på tøjet fordi man er jøde eller kristen, at man har dødsstraf for selv de mindste forbrydelser, og at selv homoseksualitet bliver straffet med døden???
Ved du ikke at amnesti international har kampagner der støtter at få bedre forhold for fanger i Iran og at der nu snart er ved at optrappes en krig imod vestlig samfund og at de snart har a-våben. (den fare er jo ved at blive glemt nu vi har mellemøst konflikten, og måske er det også derfor at den er der.. for at de kan optrappe deres våbenlagre ifred ??)
Næ du prøv du selv at være opposition til styret i Iran blot ti sekunder i Iran, og du vil blive glad for at være i Danmark. De folk der er flygtet vil du da ikke sende hjem til turtur vil du???
kan de måske gøre for at de er født i Iran?? skal vi ikke hjælpe vor næste???

Guds fred og alt godt!
katarin@