Irans A-våben og Israel?? - forbindelse

Irans A-våben og Israel?? - forbindelse RMR
Alle arabiske lande har i over 50 år gerne ville fjerne Israel fra landkortet. Terrorbombninger har ikke kunne gøre det.


Israel har A-våben, det tror jeg at de fleste ved efterhånden og de er i og for sig nød til at have dem, for ikke at blive slettet fra landkortet.

Iran støtter i stort omfang Hizbolla i deres kamp mod Israel, med våben træning af terrorister osv.
Tror i at Irans atomvåbenprogram bliver den arabiske verdens endelige løsning på at fjerne Israel??

Bare et paranoia spørgsmål

Min fordomsfulde holdning er at Iran og lign er bindegale nok til at kunne finde på det.

Tja anonym
i så fald kan vi vel efterfølgende blive fri for al snak om arabere/muslimer, da disse sandsynligvis vil gå samme skæbne imøde.

Araberne burde indse..... Tyren Ferdinand
Det at de arabiske lande vil slette Israel fra jordens overflade er en kendt ting. Som du siger så har Israel atomvåben. Hvad skulle have hindret dem i at slette de arabiske nabolande fra samme jords overflade - forlængst?

Våbenkapløb er beregnet som et afskrækkelses taktik, derfor kaldes de taktiske våben - atomvåbnene.

Når Iran truer Israel med våben som Iran ikke har endnu, så bør det tages meget alvorligt. Sagen er den at Irans hersker er en sindssyg terrorist, og han vil ikke have de samme hæmninger over at kaste hele hans lands befolkning ud i en stor selvmordsaktion. Det er grunden til at Israel bør være særdeles opmærksom på hvad der sker i disse dage.

Krigen mod hizbollah kan meget vel være indledningen til en langt større sag. Lidt ligesom når et hold i Tour de France sender en ud i et udbrud, for at tjene som et springbræt til noget langt større.

Lad os håbe at jeg og andre tager fejl. Ellers kan Iran bringe os på grænsen til 3. verdenskrig. Og den bliver ikke lang.

Iran???? jødehader
Mon ikke nærmere at det er Israel, som med sin vanvittige og agressive fremfærd og undertrykkende holdninger er den, som reelt vil have den største chance for, sammen med sin dobbeltmoralske storebror, USA, at starte en 3. verdenskrig????

Kunne godt forestille mig Anonym
at du havde ret i den formodning. Israel er gået langt ud over, hvad der mellemfolkeligt er forsvarligt. At FN ikke har skredet ind på tilsvarende vis som mod Sadam er vel kun et udtryk for den støtte som de har i storebror og dens mulighed for Veto.

Terroristerne er problemet Grunge
Israel har ret og pligt til at forsvare deres land mod terroristernes selvmordsbomber og raketter.

Når Libanon giver terroristerne lov til at sende raketter mod Israel, har Israel ret og pligt til at tage affære.

Hvis libaneserne ikke synes om den aktuelle situation, så kunne de prøve at opføre sig som ansvarlige mennesker og smide hizbolla terroristerne ud af Libanon.

Så ville problemet være løst.

Det tør de ikke RMR
Jeg tror ikke at den libanesiske regering nogensinde ville være i stand til eller have lyst til at smide Hizbolla ud af landet.
For så vil de jo selv blive mål for terroristernes vrede og folket bakker jo i et eller andet omfang også op omkring terrorbombningerne.
Så jeg tror de har det godt med ikke at forstyrre hvepseboet.

Denne berøringsangst skal dog også have konsekvenser for regeringen. Havde Hizbolla angrebet USA på samme måde, så var der ikke en sjæl der ville stille spørgsmålstegn ved det.

En terrororganisation kan ikke eksistere uden en eller anden form for opbakning fra lokalbefolkningen og/eller fra pengestærke organisationer. Hvadenten opbakgningen er i form af en egentlig støtte, som Syrien, Iran og mange andre lande har gjort, eller at man kigger væk som den libanesiske regering gør.

Undladelsessynder skal man også stå til regenskab for.
Derfor skal den libanesiske regering stå til ansvar.

Men dybest set så bør FN også stå til ansvar for ikke at have gjort mere. Vi taler om et land hvor folk ikke kender til at leve uden jævnlige terrorbombninger.
De unge generationer er født og opvokset med terrorbombninger, de har lært at bruge en gasmaske i skolen, fordi at Irak under den først golfkrig sendte missiler ind over dem, som kunne indeholde giftgas.

Ville i synes at det var forhold som i ville byde jeres børn? Og ville i forvente at der kom en eller anden form for støtte fra resten af verdenen?