Ishockey :)

Ishockey :) elway
Er der nogle ishockeyfans her i debatten ? :D

Hvem holder i med ?

Er selv fan af Rødovre Mighty Bulls, og i aften er der lokal opgør mod Herlev Hornets :) Skal jeg selvfølgelig ud og se.. GLÆDER MIG ! Det er fedt at se ishockey ! Og spille for den sags skyld.. Spillede nemlig som knægt i Rødovre.

Jeg vil tro den fede er til Hvidovre Op&Stå
FORZA FCK

Ja for fanden jetpost
skal op i arenaen på min faste plads. Har været rødovre fan i 30 år.......kan bare ikke lide Billy Adamsen....Ham skal vi af med.

Hallo hallo jetpost
min søn spiller i Hvidovre, og de nakkede rødovre i går aftes.......2-1. holder kun med rødovre i oddset ligaen, når min søn spiller holder jeg med Hvidovre

Hvem fanden er du ? :D elway
Er du en dem der debatere på Fanatics, Rebelz osv ??

Har det ok med Billy, kan godt lide de rapkæftede typer :) Altså når han har noget og have det i.. Den finte med Olaf Eller var ikke skide god, hvis du kan huske den !

Ikke med i Rebelz jetpost
jo jeg husker episoden med Olaf.... Kan heller ikke lide Hanne Nørrisgård. Kender Arvid, Duus, og en del andre delt ud over danske klubber. Kender dem fra ungdomsårene i kostalden

Ishockey Ismanden
Isbåd, Ispind, Isbjørn, Ismaskine, Isterning, Islam

Ishockey debat. VM 2010 i ishockey trappevask
Jeg har lige startet en lille blog hvor der er debat om VM i ishockey 2010. Med tiden vil det blive stedet at lave debat om det danske ishockey landshold. Kig forbi :-)

http://www.detdanskeishockeylandshold.dk/

Ischokey debat det danske landshold i ishockey trappevask
Den rigtige side om ishockey debat var jo lige her :-)

http://www.detdanskeishockeylandshold.dk/ishockey-debat/