Iskold arrogance

Iskold arrogance modild
Og kynisk rationelle betragtninger om den menneskelige tilværelse, er hvad der popper op, når talen falder på helt dagligdags problemstillinger om f.eks. hvorvidt Danmark skal sende en 15 årig dreng tilbage til et krigshelvede.

Kølige og debile referencer til kold lovgivning er proceduren, når den ”lange balle” fra DF skal fremkomme med sin umenneskelige holdning til det organ, vi alle har været fælles om at søsætte, nemlig FN.

Når dette uartige og enfoldige pati skal sikre sine usmagelige meninger og holdninger, anvendes klar og tydelig tale, der blotlægger den fatale mangel på menneskelighed.

” Det er noget snak. Både ifølge loven og ifølge konventionerne er det sådan, at man skal være personligt forfulgt for at være asylberettiget. Derfor holder UNHCR’s argument om, at området er uroligt, ikke, for det er ikke det, der står i loven”

Og den her:

” Jeg vil blæse på deres vurdering. De har selvfølgelig ret til at komme med deres mening, men det er jo ikke oraklet fra Delfi, der taler. Det her er altså en dansk sag, og derfor har UNHCR ikke noget som helst at skulle have sagt.” (Langballe) i Politikken

Ikke et sekund er denne personage eller karikatur af et menneske i stand til, at vurdere situationen ud fra et menneskeligt synspunkt. Det er bare virkeligt grimt.

Udviklingen væk fra det anstændige samfund foregår i et hæsblæsende tempo, i en atmosfære af vadmelsklædt enfoldighed.

Vi startede med at enes om menneskerettigheder, så vi kunne civilisere resten af verden, hvilket der mange steder var rigtig god grund til at forsøge. Og nu er bøtten vendt, vi forsvarer os mod de selvsamme ideer, så vi ufortrødent kan leve efter laveste fællesnævner, og smæske os i selvfed danskhed, der er så kvalmende efterhånden, at det ikke er til at holde ud.

Jeg føler en ubændig trang til at blive uforskammet, men nøjes med at føle fortvivlelse over den udbredte enfoldighed og helt igennem afsindige forholden til det enkelte individ.

V.H. Modild

Det er jo velkendt den.glade.socialist
Først laver man loven - og bagefter henviser man til at det jo ikke er en selv der har truffet afgørelsen, så man er faktisk uden for ansvar. Man kan jo ikke blande sig i alle afgørelser, for så har man jo ikke noget retssystem.

Det er skam ikke kun Langballe der er ude med den variant. Integrationsministeren har jo solgt den samme historie i weekends udgave af gratisavisen Søndagsavisen (som i mit område også hvad angår sidetallet er blevet en tynd kop te) ligesom de konservative har været ude at kritisere embedsmændende for at være for hård i deres afgørelser.

Jo man forstår virkelig at løbe fra det ansvar det er, at man har lavet nogle regler der er så horrible, at det er svært at genkende det danske værdisyn i disse sager.

Men det er jo heller ikke anderledes, end når de samme politiker først har erklæret krig i Irak på en forkert og ulovligt grundlag.
Indsat en ny regering sammen med de andre lande i koalitionen.
Og så bagefter har den frækhed at sige, at man da kun bliver i Irak så længe som de valgte regering selv ønsker at vi skal blive der.
Hvis den indsatte regering på noget tidspunkt skulle sige noget som helst i dette spørgsmål som ikke passer USA, ja så bliver de afsat igen.

Men alligevel er det argumentet vi skal sidde og høre på igen og igen. Vi er der kun så længe som de selv ønsker os.

Ansvarforflygtigelse pr. stedfortræder er der i begge tilfælde tale om.

Uden word program tomtitomtitom
Jeg skriver uden wort programm her, så unskyldt fejl.

Jeg tvivler om Solen i virkeligheder er del af EB eller BT.

I hvert fald er der en del indlæg fjernet som er kritisk.

Men pyt.
Du er min favorite skribent.;O)
vh
Tom

Kan du karpa
husske hvem der stod bag hekseafbrændinger. Hvorfor mon man i folkemunde kalder dem for de sorte præster. De ønsker ikke hedninge i DK. Utroligt hvad man skal opleve nutildags.
De hader venstre orienterede. De hader muslimer.
De hader ikke rene mennesker(ikke hvide).
Pas folkevandringerne-man føler sig ikke dansk på gaderne i DK, når møder disse sydlændinge. Uhyggelige menneskesyn.

Nu bruger jeg boriskarloff
Dine egne metoder dig der roder i det vad. I Marseille blev en bus stukket i brand af noget islamisk AFSKUM der bekender sig til NAZIISLAM. Disse afsporede unge stoppede en bus og tvang dørene op hvorefter de hældte brændbar vædske ind i bussen og satte en tændstik til. Tre måtte indlægges til opservation for røgforgiftnng og en fjerde blev forbrændt på ca. 60 % af kroppen. Disse sindsyge personer SKAL bare op og dingle for enden af et RANDERSREB, jeg vil gerne udløse faldlemmen. boris karloff

Tillæg til karpa
ovenstående---
For god og fædreland.http://www.religion.dk/religionsdebatten:ktg=kristendom:aid=235402

Fokkov tomtitomtitom
Og nyt livet.
vh
Tom

hvor har du dog boris karloff
Lært dette ord lille TOM . Det står jo ikke engang i ordbogen. Er det et ord du vil tage patent på. boris karloff

Fup fup fup! smilodon
Folks trang til at hjælpe andre er begrænset af en endnu større trang til at bevare egen levestandard.
Derfor er lovene udformet, så udgifterne holdes nede i overenstemmelse med vælgerflertallets ønsker. Derfor afvises mange, der søger.

Vi må protestere over denne smålighed?

Dog er protester mod denne praksis skæmmet af den protesterendes uvilje mod personligt at sætte handling bag ord. Der er intet der hindrer den enkelte i at forære sig så fattig som de fattigste i de underudviklede lande. Masser af velgørende organisationer står parate til at tage mod frivillige bidrag.

I stedet skriver den forargede et hyklerisk debatindlæg som protest mod "de andre".
Som om det var umuligt selv at hjælpe de fattige, når "de andre" ikke vil.
Den forargede kan så "nødtvunget" beholde egen levestandard og alligevel i egen opfattelse være et menneske med store humane kvaliteter. Måske kan dette skuespil endda snyde flere end vedkommende selv, så der også opnås stor anseelse som et godt menneske.

Det er vel værd at forsøge?

Tak Modild fordi du utrætteligt gør forskellen :o) marmoranka
Jeg er ved at kaste op når jeg hører Integrationsministeren når det bliver spurgt om det rører hende stå og påstå med en barns stemme at selvfølgeligt er hun rørt at se de forhold som børnene lever i en demokratisk land(hun bruger udtrykket i flæng kun når det skal undskyldes for noget), men det er forældrenes skyld. Nej alle dem hun har ansat til at administrere og udføre regeringens og DF med de to ondskabsfulde præster(sikken ironi for kirken at have djævlen i sin stald) stramninger uden at skamme sig fordi de overtræder menneskerets konventioner som før deres tid blev nedfældet.

Trøster mig at magten er væk fra dem om 2 år, men det er ingen trøst for alle de forpinte mennesker som er send og skal sendes tilbage til forfølgelser fordi vi har iskolde politikere. Indtil da er mine tanker og medfølelse med dem som må lide pga. væmmelige og arrogante politikere

Kærlig hilsen
Kristina

afløret lille TOM boris karloff
FOKKOV. Er det dit dæknavn for islamisk spion imod vesten og vestlige værdier. boris karloff

du kører boris karloff
stadig samme spor. Prøv at redde nogle af de drenge der er blevet misbrugt af den kastolske kirke. DOBBELTMORAL. boris karloff

Som sædvanlig er du marmoranka
....et ”varm og kærlig” menneske som har glæde ved at genere andre. Du må revne af stolthed hver gang du se dig i spejlet for så kommer dig i møde en pragtstykke af et usympatisk svin

Fokkev kære ven tomtitomtitom
ønsker du et debat er du velkom, men indtil videre, Fokkov

Hvis du tvivler på hvad det betyder, så tager jeg i hvert fald ikke din indlæg seriøst.

Mvh
Tom

Og du kører med klatten marmoranka
Har du undersøgt om det er betændelse i den for det stinker her over i Jylland?

Amen tomtitomtitom
Moralens intolerance er et utyk for menneskenes svadhed, __ Friedrich Nietzche--

vh
Tom ;O)

At være svag er menneskeligt tomtitomtitom
Men ikke for alle;(
vh
Tom

Det er noget lort at vi udviser komododragon
velfungerende og veltilpassede udlændinge samtidig med at vi huser en helvedes masse kriminelt of fanatisk udskrab.

Det giver for mig ingen mening. Der burde være en mulighed for at gøre undtagelser når det netop er en som velintegreret.

Samtidig kunne man passende gøre det meget lettere at udvise kriminelle indvandrere. Når det kommer til udvisning af de kriminelle og utilpassede indvandrere er jeg efterhånden blevet iskold. Jeg vil virkelig skide et stykke på om himmel og helvede står i et der hvor de udvises til. De har misbrugt vores gæstfrihed og så kan de sgu også selv være ude om det. Som du nok ved er jeg UENDELIGT træt af utilpassede indvandrere der render rundt og laver ballade.

Nå, men tilbage til emnet. Den konkrete sag er harmdirrende. Det er det iøvrigt hver gang folk kommer i klemme i de firkantede danske myndigheder. Og det sker hver dag. F.eks. når penible folk fra kommunernes byggemyndigheder kræver huse revet ned fordi de er opført to nanometer for tæt på en fredningslinie eller dengang en mand måtte fylde en sø op han havde gravet på sin egen grund. God for miljøet - ja, men han havde ikke spurgt kommunen om lov først og så måtte de jo lige demonstrere deres magt.

De danske myndigheder er i den grad stive og gammeldags. De kunne gøres langt mere fleksible. Men det kræver nok at man skifter noget af indmaden ud.

Hvad angår diverse internationale organisationers mening om forskellige sager, så er de gode at rådslå sig med, men de skal ikke have lov at styre vores samfund. Der er kun en ting der er værre en firkantede myndigheder og det er eksperttyrrani og smagsdommeri.


PS. Jeg antog at det er den her sag du refererede til:
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2006/10/28/155136.htm

Er du Hallelujahopsa
både hjerte- og hjerneopereret?

Jeg græder bare sanessa
kan jeg andet?

Mener du at jeg tomtitomtitom
skal udvises?

Jeg er udlænding, og jeg spørger bare.
Mener du at jeg skal udvises?
vh
Tom

Kune vi bare tomtitomtitom
hjerne operere dig,;)
vh

Tom

Vi kan blive enige om komododragon
at forholdene på asylcentrene ikke er gode, at sagsbehandlingen er for langsom (hvad den også var under SR) og at der er for mange himmelråbende vanvittige sager hvor velfungerende udlændinge udvises, samtidig med at vi huser en masse udlændinge som ikke burde være her - de kriminelle og utilpassede som ikke VIL integreres pga. religiøs fanatisme og generelt had til danskere og deres land.

Men når det er sagt, så SKAL udlændingepolitikken være stram. Vi har en gigantisk opgave med at integrere dem som allerede bor her. Så kan det altså ikke nytte at vi lukker sluserne op som i de glade vanvidsdage under Nyrup. Vi kan simpelthen ikke rumme flere indvandrere fra mellemøsten og da man ikke må forskelsbehandle er udlændingepolitikken nødt til at være stram for alle, hvilket er en skam på visse områder.

Men måske man kunne indføre kvoter for hvor mange vi vil tage fra hver verdensregion. Således kunne man måske komme rundt om det problem?

Nej det mener jeg bestemt ikke komododragon
for hvis du læser hvad jeg skriver, så er det der kriminelle og utilpassede indvandrere der skal ud.

Du er jo hverken kriminel eller utilpasset (hvad jeg ved af) og så er du jo glimrende til sproget, så jeg går ud fra at du er særdeles veltilpasset.

Når jeg mener at de kriminelle skal ud, så er det fordi jeg ikke mener at det kan være rigtigt at man skal have lov at misbruge vores gæstfrihed på den måde.
Vi giver folk fra tredieverdenslande en ny chance for en god tilværelse i et velfungerende og fredeligt land - det kræver selvfølgelig også en indsats fra deres side. Når de så takker med at rende rundt og lege gangstere eller lave terror fordi de hader alt hvad der er ikke-muslimsk, så mener jeg de har pisset os op af ryggen. Så har vi ingen forpligtelser over for dem mere. De har misbrugt vores gæstfrihed.

Iøvrigt er det meget almindeligt at lande udviser kriminelle udlændinge. Kriminelle libanesere eller somaliere kan ikke være Danmarks problem, bare for at tage et eksempel.

Om jeg skal udvises er jo ligegyldigt. tomtitomtitom
Jeg er hverken kriminelt eller utilpasset som du skriver.
Det er sengetid til mig, så jeg holder det kort, Alle som opføre sig dårligt skal ud.
Det er jeg enig ind.
Vi (Danmark) er bare ikke særligt godt ind om at være konsekvent.

Er du godt med indvandre, vil jeg være godt med dig/danskere.
Vh
Tom

Ja, det er fælt modild
jeg er enig, og en anden ting er, at argumentationen, somd du er inde på, er så ufattelig dårlig og elendig, at det er til at græde over.

Det er ikke godt. Det må bare ende snart.

V.H. Modild

Gud fader!. Mjølner.
Hvor er i da gode!........... i må sgu da være sikker på at få en plads i Muhameds børnehave !...... og i snakker om at være selvfede!.

Jeg troede jeg hørte dig synge og le sanessa
Svært at holde trit med dig og dine. I kæmper om guldet. Jeg er holdt op med at følge med. Jeg hørte jer alle le og synge, synes jeg så jer danse, men nu skelnser jeg i tågen, at I er ved at drukne.

Jeg tænker, at vi er modild
enige langt hen ad vejen. Og ja, det er den sag, jeg referer til.

Der er masser af eksempler på ubegavet paragrafrytteri, det er der ingen tvivl om.:)Og jo, jeg husker den sag med søen.:)

Jeg erindrer ligeledes en sag med en postkasse, der var vinklet forkert i forhold til vejen, og derfor kunne ejeren ikke forvente, at få sin post.:)I den sag, mente man, at det var "vanskeligt" for postbudet, at dreje sig en lille smule... :) Det var ren chikane, som du nok kan gætte.

Men i denne sag, er det ikke "døde" ting, men mennesker, og endda i penible situationer. Det turde være indlysende, at vi ser på menneskets problemer med menneskelige øjne.

Det gælder vel egentlig også for kriminelle. Jeg er ikke utilbøjelig, til at mene som dig, at hvis man ikke kan opføre sig ordentligt, er det ud af klappen, det er ikke det store problem i min verden.

Problemet opstår, når personen rent faktisk er født i Danmark og derfor måske endvidere er dansk statsborger. Der stopper muligheden for udvisning. Det gør den fordi, vi er inde i et principielt spørgsmål; .. hvor ligger forskellen på hvem vi kan smide ud af landet, hvis ikke statsborgerskabet skulle give en en hvis form for tilhørsforhold? :)

Hvis det var sådan, at USA lige pludselig "hjemsendte" kriminelle mennesker, der havde danske aner i anden eller tredie led, ville Danmark nok sige, hør her, det er ligesom ikke vores problem.:) De har jo intet tilhørsforhold til Danmark, eller hur? :)

Vi er forpligtiget overfor danske statsborgere, og vi er ligesom bundet op på dem.:) Ergo må vi selv finde en god måde, at tackle de problemer disse folk udvirker.:) Det mangler vi til gengæld meget i Danmark.:)

V.H. Modild

Jeg tror modild
det kunne være befordrende, at tjekke, hvordan tilgangen til DSanmark af fremmede har været gennem de sidste lad os sige 25 år.

Måske kunne du f♪4 rettet den fejlopfattelse, at der kom flere ind under Nyrup end under andre regeringer? :)

Uden at jeg vil lægge mig fast på en bestemt årrække, kan jeg da roligt sige her, at den gennemsnitlige indvandring til Danmark, stort set har ligget fast på omkring 10.000 om året.
Dette faktum overskrider Nyrupregeringens periode. Og derudover er det sådan, at ca. halvdelen af de 10.000 er kommet fra vestlige lande, og at en stor del af dem er danskere, der genindvandrede til Danmark.:)

Jeg vil mene, at dette udsagn kan tjekkes på Danmarks statistik.... eller jeg ved at det kan tjekkes.:)

Mange vil få store problemer med deres forestilling, hvis de anvendte dette materiale noget mere.:)

Detgør f.eks. 100% op med de ubegavede begreber som "oversvømmet" af indvandrere o.s.v.

Virkeligheden er en anden, uanset, hvad du læser i aviserne.:)

V.H. Modild

Jeg tror at det drejer sig om komododragon
at vi har et par hundredetusinde som i første eller andet led kommer fra tredieverdenslande. De fleste fra det mellemøstlige område. Men det er iøvrigt svært at få præcise tal på. Anden og tredje generation tæller med som danskere selvom de i mange tilfælde har større tilknytning til forældrenes sprog og kultur. De omgåes andre ligesindede og kun har begrænset tilknytning til dansk sprog og kultur.

Men denne gruppe fylder meget i kriminalitetsstatistikkerne og arbejdsløshedskøen. De lever ofte i parallelsamfund uden den store kontakt med det øvrige danske samfund.
Derfor er det en stor opgave der ligger for os.

Vi har oplevet et fald i antallet af indvandring fra tredieverdenslande og det er godt. For indtil 2001 troede vi fejlagtigt at vi blot kunne integrere os ud af problemerne efterhånden som de opstod. Men det kunne vi ikke. Istedet har problemerne hobet sig op fordi det er en lidt større opgave end man regnede med, at integrere uuddannede folk fra underudviklede og afsidesliggende egne og som ikke kan et eneste ord på dansk når de kommer hertil. Nogle kan ikke engang læse og skrive.

Lad os bevare den stramme udlændingepolitik så vi kan koncentrere os om at integrere dem som er her.

Hvis vi virkelig modild
vil integrere nogen, skal vi som udgangspunkt give dem muligheder, ☼ndrer vores omtale af dem, og i det hele taget inkludere dem, hvilket er modsat hvad der er sket medens den nuværende regering har siddet på magten.:)

Jeg nævner blot henkastet formel lovgivning, som har gjort livet surt for mange, reduceret ydelse således, at hverdagen bliver endnu strammere.
Arbejdsløsheden blandt fremmede har mere end manglende kvalifikatione at skaffe, der spores helt klart en modvilje mod dem.

Et stille kig på mange mange indlæg i dette forum, vidner ikke om integrationsvilje.

Derudover er der jo udenfor Danmark en verden, der ikke er lige nem at leve i, for mange... ja vi er selv medvirkende til, at gøre det vanskeligere for mange i Irak.

Går vi helt ned i detaljen og ser på dem, der er ansat til at hjælpe fremmede, ser du ligeledes en stor modvilje nogen steder.

Vi mangler evnen til at anerkende andre. Anerkendelse er en af de vigtigste elementer, et menneske har brug for, for at fungere og ikke mindst tage chancer og kaste sig ud i livet.

Jeg er bekendt med, at der også findes besværlige indvandrere, men det er som jeg siger, ikke hele forklaringen.:)

Ingen mennesker skifter kulturel identitet hen over en formiddag. Det tager normalt lidt længere tid. Vi må ophøre med at forlange det umulige.:)

V.H. Modild

Jeg er ligevel rodvad
glad for at muslimerne ikke er som DF, at det kun er en lille del af dem, så som islamisterne. Vi andre kan gå med oprejst pande og ikke skyde skylden for vore problemer over på andre. Vi har ikke så mange komplekser vi skal finde nogen svage vi kan lade vore problemer gå ud over.

Fantastisk indlæg :-) Hahahihaha
De elsker nemlig at spille rystede, medfølende og gode så længe det ingenting koster.
Fuck dem! Selvfede tosser har alle dage befolket venstrefløjen.

Problemet er egentlig ikke........... Hahahihaha
..........anden og tredie-generations indvandrere med dansk statsborgerskab.

Problemet er UDENLANDSKE statsborgere, f.eks tyrkere, der af nationalistiske årsager vælger at beholde deres oprindelige statsborgerskab, begår kriminalitet, og herefter af hjernelamme højesteretsdommere vurderes til at have "åbenbart højere tilknytningsforhold til Danmark".

Disse kriminelle kunne uden videre udvises, og burde blive det.
De pågældende dommere burde fyres på gråt papir.

Der er jo en variant den.glade.socialist
Efter at have set morgenTV i dag, kom jeg til at huske på den variant af kloge logiske budskaber som "det nye venstre" benytter sig af i denne sag.

Efter at man nu har startet en krig på forkerte og ulovlige forudsætninger, efter at man må indrømme, at det er blevet sværere at vinde freden end det var at vinde krigen, så kan man stille et spørgsmål til alle os der fra starten var modstandere:

Hvad er jeres alternativ til at gøre arbejdet færdigt? Skal vi måske overlade Irak til terroristerne?

På intet tidspunkt får man disse folk til at erkende at de hele vejen igennem har taget fejl og at deres argumenter har vist sig at være forkerte (og i værste fald måske bare har været et dække over en helt anden dagsorden).

Så først skaber man kaos og bagefter forsvarer man sig med "os eller kaos".

Måske troede "det ny venstre" i sin tid at man skulle ud og forsvare demokratiets idealer, men man må da nu have erkendt, at dette ikke har noget betydning i USAs måde at føre krig på. Så skal vi stadig som et af de få lande i verden forsvare den ene krænkelse af menneskerettighederne efter den anden med det ene argument, at det bliver meget være hvis ikke vi fortsætter med at være krænkerne?

Skiferie eller til Sri Lanka. enoch.ben.enoch
Til en åndsbolle.

Må jeg ha` fornøjelsen af at invitere jer alle på dejlig ferie til Sri Lanka. Udenrigsministeriet advare ikke mod at rejse til øen. Hvorfor ikke?

http://86240106.dk/phpBB2/viewtopic.php?p=141&sid=0b51a943c3eb8cd298c80382ab13b0e1
Team Benns kan nu, i samarbejde med KILROY travels, tilbyde rejser til Sri Lanka for enkeltpersoner, familier og grupper på under 10 personer. Hvis I er en gruppe på under 10 personer, kan kan I booke jeres ferie til Sri Lanka i Quick search herunder.

Den fantastiske ø Sri Lanka ligger kun 50 kilometer fra Indien; Landets sydlige del byder på smukke, bakkede landskaber, høje bjergtoppe (2200 m.o.h.) samt skønne strande, mens den nordlige del af landet udgør en stor vidstrakt slette.
Sri Lanka er landet, der byder på lidt af alting. Der er fremragende hvide sandstrande ved den tropiske regnskov. Tusind år gamle ørkenbyer og vilde dyr fra elefanter til leoparder.

Rejser du til Sri Lanka kan du besøge den lille badeby Ambalangoda, som er kendt for fremstilling af masker og for at dyrke djævledans. Djævledansen bliver stadig opført for at fordrive onde onder, og turister kan se på, mens dansen finder sted.

Rejser du til byen Nuwara Eliya er du i Sri Lankas højeste by, som ligger i en højde af 1889 meter. Byen er placeret på et plateau, der giver en fremragende udsigt over hele området og ikke mindst de imponerende grønne teplantager, der ligger omkring bjerget.

På Sri Lanka ligger den lille landsby Unawatuna med et fantastisk smukt landskab. Unawatuna har en fremragende sandstrand med palmer og turkisblåt hav. Det er det perfekte sted, hvis man vil have sol, sand og vand og blot dase et par dage på stranden.

Rejser du til Sri Lanka vil du møde en meget afvekslende kultur, og en natur med smukke udsigter, høje bjerge, gyldne strande, overraskende dyreliv og farverige koralrev.


Hvor uheldig kan man være som indfødt?

Enoch

Ja, som du selv korrekt anfører Hallelujahopsa
er du jo selv tom

er jeg et ? boris karloff
usympatisk svin fordi jeg beskriver sandheden. Ovenstående indlæg kunne læses på dr tekst tv. Men Kristina du syntes åbenbart at det er ok at tilhængere af nazireligonen islam sætter ild til en bus hvorved en kvinde bliver forbrændt på 60 % af kroppen. Det siger lidt om dit falske menneskesyn. boris karloff

hej fascist. enoch.ben.enoch
Du skriver: "Go fornøjelse og en stor skål ;D "
citat slut.

Svar: Det hedder det ikke, det hedder en stor D skål.

Enoch

tid anonym
til at lægge i ske?

Hvad den.glade.socialist
vil du gerne have lagt i din ske?

Savner dog at forstå hvor relevant det er for debatten, at du også går rundt med en tom ske.

Men måske bare en erkendelse af at selv som anonym kan det være svært at skrive noget fornuftigt om Irakkrigen som kan få ca. 70% af danskerne til at skifte opfattelse.

Dit problem i dette tilfælde modild
omfatter mellem 20 og 21.000 mennesker. Af dem ved jeg ikke, hvor mange har dobbelt statsborgerskab. Men det kan vi måske finde ud af. Men det er antallet af tyrkere i Danmark med tyrkisk statsborgerskab

Tror du selv et øjeblik, at den gruppe er et problem af store dimensioner?

V.H. Modild

Jeg vil nødig modild
virke ubehøvlet:), men du burde nu nok tjekke dine informationer inden du som sædvanligt fylder dette forum med besynderlige postulater.

http://www.um.dk/da/menu/Borgerservice/FoerRejsen/Rejsevejledninger/RejsevejledningSriLanka.htm

God fornøjelse

V.H. Modild

Er du så ubegavet puhadada
så du skal finde en lille stavefejl som ødelægger forståelsen af mit indlægs indholdet?

Din storhedstid er fortid enoch. Du er en smålig lille mand, en ægte skiderik

Ja, men modild dog............... enoch.ben.enoch
hvad er det dog du siger. Der var du vel nok heldig.

Enoch

Overhovedet ikke. enoch.ben.enoch
Nej, nej, du må endelig ikke blive fornærmet. Godt ord igen.

Hvad for et indlæg?

Enoch

Hahahahaha modild
ja ja, det kan du jo mene.:)

Tsk tsk

V.H. Modild

Her kan du hvad det drejer sig karpa
om. Udtalelse fra en af dem der har nedsat DKs flygtninge politik.
http://www.nomos-dk.dk/skraep/krarup3.htm

Det ser helt rigtigt Vivi
og fornuftigt ud.

Små hjerner, små fornøjelser. enoch.ben.enoch
Ja, åbenbart skal der ikke meget til, at more dig. Små hjerner, små fornøjelser.

Godt vi har en udenrigstjeneste der dagligt opdatere situationen i Ægypten, Israel, Jordan, Syrien, Tyrkiet, Libyen, Sierra Leone, Congo, Nigeria, SriLanka, Afghanistan, Indien, Bangladesh, Indonesien, Iran, Iraq, you name it.

Men vi tager sgu derhen alligevel, ikke?

De eneste der ikke vil er de lokale. Muslimerne flygter fra de muslimske lande, hvorfor? De vil absolut bo i vort land og vesten i det hele taget, hvorfor?

Fordi deres ledere, religion, lande m.m. er lort.

Det er godt du kan finde rundt på din computer, det må jeg medgive dig.

Ha, ha, ha, ha, nå, modild, begynder du at krakelere?

Enoch.

Danmark vort fædreland. enoch.ben.enoch
Hvorfor elsker vi ikke vort fædreland, Danmark?

Enoch

Og hvad har modild
disse dine udgydelser med det faktum at skaffe, at du når du skal udgyde dine nedrigheder over en bestemt kultur omgås sandheden lemfældigt... for nu at være diplomatisk?

V.H. Modild

Sandheden? Hvad ved du om den? enoch.ben.enoch
"...........at du når du skal udgyde dine nedrigheder over en bestemt kultur omgås sandheden lemfældigt”. Citat slut.

Svar:

1) jeg udgyder ingen nedrigheder over ”en bestemt kultur”.
2) du kan ikke finde eet eneste sted i mine indlæg der ikke er korrekte.

Med hensyn til ”en bestemt kultur”, så kunne jeg godt forholde mig til én bestemt ”kultur”, der i den grad er en kræftsygdom.

Det gider jeg godt debattere med dig, men det kræver af dig, at du tager din hjerne til fange. Kan du det? Nuvel, så skal du blot gøre følgende.

Begynde at stille mig det ene relevante spørgsmål efter det andet, så skal jeg tilgengæld med glæde besvare dine spørgsmål.

Enoch

Enoch's besynderlige verden modild
Du skriver:

"1) jeg udgyder ingen nedrigheder over ”en bestemt kultur”.
2) du kan ikke finde eet eneste sted i mine indlæg der ikke er korrekte.

Med hensyn til ”en bestemt kultur”, så kunne jeg godt forholde mig til én bestemt ”kultur”, der i den grad er en kræftsygdom."

Til nr.1.:)
Prøv lige at lse det du skriver en gang til.:)
Derudover er der rigeligt af dine indlæg, hvor du fremfører usympatiske holdninger til en anden kultur.

Til nr.2. Hvad er det lige, denne lille undertråd starter med? :)Jeg har grebet dig i et ukorrekt udsagn. Du lever i din egen lille besynderlige verden, hvor du intet kan se, som ikke er født af din egen forskruede forestilling om verden.

Hvis du ikke kan lade være med at svare, kan du så ikke snakke om det, det handler om? F.eks. som du selv har anført i de to punkter... hvad mener du om, at jeg rent faktisk kan tilbagevise disse punkter?

V.H. Modild

Man kan karpa
ikke elske et land der synker ned i facismens mørke. Simpelthen. Den yderste højrefløj sænker Dk ned i mørket. Hvem gider leve sit liv bag nedrullede gardiner og aldrig se solen stråler og mærke dens varme.
Mørket og kulden sænker sit klamme greb over Dk. Denne dybe mørke tåge stammende fra Dfs menneskesyn, lægger sig som et tyg fed uigennemtrængelig tåge. Og Det solrige dejlige funklende Dk vil for evig blive hensunket i middelalderens fordunklede mørke.

I al sin glans, nu stråler solen over Pias Danmark Vivi
Væk er den gamle mørke middelalderlige socialistiske kulde.

Stor nok til............... Hahahihaha
........at skabe det indtryk i befolkningen, at veltilpassede indvandrere fra tid til anden udvises på grund af småting og tekniske fejl, mens storkriminelle og fundamentalister pr. default får omstødt udvisningsdomme.

Hvorfor tror du egentlig DF har så megen vind i sejlene?

Lad os snarest få politisk valgte dommere.

Den "rene" verden. enoch.ben.enoch
Du skriver:

"1) jeg udgyder ingen nedrigheder over ”en bestemt kultur”.
2) du kan ikke finde eet eneste sted i mine indlæg der ikke er korrekte.

Med hensyn til ”en bestemt kultur”, så kunne jeg godt forholde mig til én bestemt ”kultur”, der i den grad er en kræftsygdom."

Til nr.1.:)
Prøv lige at lse det du skriver en gang til.:)
Derudover er der rigeligt af dine indlæg, hvor du fremfører usympatiske holdninger til en anden kultur.
-------------------------------------------------------------------

Svar: (hvis jeg ikke kan lade være med at svare? Sikke en barnlig kommentar)

Ja, modild det er det sædvanlige med dig. Du er i en konstant konflikt med ord og meninger. Du tror, at blot fordi du formulere dig efter det du benævner som din opfattelse af ”dannelse” og derfor vælger en bestemt formulerings-udtryksform så bliver det mere rigtigt og sandt hvad du selv skriver end hvad jeg eks. skriver på en, hvad skal vi kalde det , en ”gadedrengs” facon.

Imidlertid er du et gigantisk vrøvlehoved der forsøger at lægger ord og betydning ind (manipulere) hvor de overhovedet ikke høre hjemme eller høre til.

Det her er et eksempel. Derfor, ”…………ingen nedrigheder” og ”………….usympatiske holdninger til en anden kultur”?

Du er en ordentlig gang lort modild. Du fordrejer bevidst hvad det hele handler om og hvad jeg skriver om. Du taler om kultur og jeg skriver om en kopireligion der med sin fanatisme, middelalderlige facon og fascisme og rascisme (religiøs) myrder løs på alle der har en anden mening endsige religion. Det kan du åbenbart bedre acceptere end mine udsagn og modstand mod disse sindssyge mordere. Du sier myggen fra og sluger kamelen, modild det er hvad du gør.

Du er jo ligefrem latterlig, at du sådan ”forsvare” sindssyge menneskers religiøse fanatisme og beklager dig over, at jeg klart frasiger og tager afstand fra det.

Du er sgu dummere end jeg troede.

Du er et bevidst svin det er hvad du er. Så en anden gang hold dig til de faktuelle kendsgerninger og lad være med at manipulere.

Kultur er én ting og en fascistisk religion er en helt anden. De mennesker der bekender sig til en religion af en sådan karakter og forsvare den er syge i roen. Det er hvad de er og dersom du ikke kan se det, bør du søge professionel hjælp.
---------------------------------------------------------------------------

Til nr.2. Hvad er det lige, denne lille undertråd starter med? :)Jeg har grebet dig i et ukorrekt udsagn. Du lever i din egen lille besynderlige verden, hvor du intet kan se, som ikke er født af din egen forskruede forestilling om verden.

Svar:

Ja, ja modild det er det samme vrøvl. Jeg er sådan set glad for dit svar og især på mit spørgsmål om; ” Begynde at stille mig det ene relevante spørgsmål efter det andet, så skal jeg tilgengæld med glæde besvare dine spørgsmål”.
Citat slut.

Så jeg er glad du fremføre det du gør. Så spare du mig for at ”bevise”, hvor dum du egentlig er. Til gengæld vil jeg så medgive dig, at DSB hele tiden opdatere deres informationer, så du kan se hvilket tog du skal køre med og hvornår. Vær du glad for det. Du skulle nødig komme for sent.

At du så ikke kan finde relevante spørgsmål at stille mig for at finde ud af, hvor skoen trykker viser blot, at det formår du ikke.

Det var en tynd kop te` modild.

Enoch

Fordrukken sludder. enoch.ben.enoch
Sikken en gang fordrukken sludder karpa.

Nej, Dansk folkeparti er faktisk et parti, der lader solen skinne på dig.

Enoch

"Danmark nu blunder den lyse nat". enoch.ben.enoch
Danmark nu blunder den lyse nat.

Hej Vivi,

Dejlige Danmark, endelig er der håb.


Danmark, nu blunder den lyse nat
bagved din seng, når du sover.
Gøgen kukker i skov og krat,
Vesterhavet og Kattegat
synger, imens det dugger,
sagte som sang ved vugger.

Danmark, du vågner med søer blå,
mætte som moderøjne.
Alt, hvad i dine arme lå,
lader du solen skinne på,
ser, hvor det yppigt glider,
frem af forgangne tider.

Lærker, som hopped´ af æg i vår,
svinder i himlens stråler.
Tonerne ned med lyset går,
samme sang som i tusind år.
Lykken fra glemte gruber
klinger af unge struber.

Hyldene dufter i stuen ind
ude fra Danmarks haver.
Kornet modnes i sommervind.
Hanegal over lyse sind
stiger bag gavl og grene,
hvæsset som kniv mod stene.

Køer og heste og får på græs
henover brede agre,
åbne lader for fulde læs,
sejl, som stryger om klint og næs,
byger, som går og kommer –
det er den danske sommer.

Pigernes (Pia`s) latter og lyse hår,
leg, som får aldrig ende,
øjnene blå som vand i vår –
mildt om et evigt Danmark spår,
sol over grønne sletter,
lykke og lyse nætter.
Citat slut.

Ja, solen varmer selv om vi går vinteren i møde. Nu glæder vi os til november med Mortens and, (så kunne de bare have holdt deres mund, altså ænderne (gæssene) ) samtidig med, at byerne iklædes deres forventning til Julen.

Tak vi lever i et kristent land, et vestligt land der bygger på kristne traditioner. Det menneskesyn er bedre end det syn denne kopireligion islam forsøger at indhylle en verden i deres middelalderlige mørke. Selv farverne de har valgt at signaler deres fascistiske religion med og den kostumemæssige design hvor alt skal lukkes inde, signalere djævelen.

Må jeg så bede om de lyse farver og den hvide sne. Danmark må aldrig blive andet en den gode gamle kultur gerne bedre og bedre.

Tak fordi der stadig er mennesker i Danmark hvis hjerte banker for det vore forfædre troede på og kæmpede for og gav deres liv for.
Vi flygter ingen steder men vi kæmper og bekæmper det onde.

Enoch

Jeg ved godt hvorfor.............. enoch.ben.enoch
Jeg ved godt hvorfor du kalder dig puhadada.

Du har kun lort i hovedet. Ha, ha, ha, ha,.

Enoch

Hihihihiiiiiiiiiiiii puhadada
Jeg har lort i hovedet men du er fuld af lort ha ha ha ha

Skal vi prøve at være konkrete? modild
Jeg er bekendt med, at du ikke kan lide mine indlæg, det er ikke interessant, men kan du rent faktisk forholde dig til virkeligheden?

Lad os blot tage en ting ad gangen, så du ikke farer vild i dit vanvid.:)

Du skrev som svar til mit indlæg:

” Til en åndsbolle.

Må jeg ha` fornøjelsen af at invitere jer alle på dejlig ferie til Sri Lanka. Udenrigsministeriet advare ikke mod at rejse til øen. Hvorfor ikke?”

Her er mit svar:

http://www.um.dk/da/menu/Borgerservice/FoerRejsen/Rejse vejledninger/RejsevejledningSriLanka.htm

Hvis man følger mit link til udenrigsministeriet, vil man se, at det du siger, ikke er rigtigt.

Kan vi blive enige om det?

V.H. Modild

Du må forstå.............. enoch.ben.enoch
Du må forstå, at lort i hovedet er meget alvorligt.

Det andet kan man komme af med.

Enoch

Som jeg.................. enoch.ben.enoch
Som jeg siger til dig. DSB opdatere hele tiden deres togtider og ikke mindst forsiknkelser så du kan følge med.

Du skulle nødig komme for sent.

Hvad der gælder den ene dag gælder ikke den anden dag.

Så hvis det kan glæde dig.

I øvrigt, kan du stadig nå, at komme på juleferie på Sri Lanka.

Enoch

Jeg kender.............. enoch.ben.enoch
Jeg kender Sri Lanka som min egen baghave.

Enoch

Det er gyllen Vivi
der giver mad på bordet.

Dit rejseselskab. enoch.ben.enoch
http://www.rejsefeber.dk/rejsefeber/product/cgi-bin/show_products.cgi?dh_dest_id=940025&ibp_dep_name=&dh_dep_id=0&partner=&passed_cgi=,freetext_search.cgi

Enoch

Advarsel. enoch.ben.enoch
Ja, ja modild,

Dette er en advarsel. Jeg må jo så se at få opdateret mine informationer, så de passer på Udenrigsministeriets.

En advarsel til Sri Lanka`s indbyggere.

På foranledning af den i Danmark kaldet modild og derfor en opdatering fra Det Danske Udenrigsministerium, skal jeg hermed meddele jer, at vi advare jer mod at rejse til Sri Lanka.

Ja, vi opfordre jer til at forlade øen med de samme og ikke opholde jer der. Det gælder specielt børnene og kvinderne der er mere udsatte end mændene (tror jeg nok).

Hvordan kan I overhovedet forsvare, at ha` børn boende på øen? Det vil jeg gerne ha svar på. Jeg taler om alle de 15 årrige der lige nu holder ”ferie” dernede.

Imidlertid vil vi Danskere samt andre tossede europæere stadig holde ferie dernede uanset hvad Det Danske Udenrigsministerium end siger. Tror I vi er bange for de skiderikker?

Derimod vil jeg gerne invitere jer alle sammen her til Danmark, hvor vi har hårdt brug for jeres arbejdskraft.

Skulle I møde den person der kalder sig modild kan jeg garantere for jeres sikkerhed her i Danmark. Han har selv nydt gavn af den i mange år.

Enoch

PS. I kan roligt spørge efter mig, jeg skal nok tilrettevise jer her i Danmark. Vi har sgu hårdt brug for villige hænder til forskelligt arbejde.

Nej, enoch.ben.enoch
Jeg glæder mig til flere intelligente spørgsmål.

Enoch

Hva er det karpa
så lige, det vi drikker dertil.

En øl, der brygget på en 1. klasses maltbyg, Vivi
der har fået et tæskelag godt gylle til sin vækst.

Måske skulle abo
vi starte med at definere Langballe som noget andet end menneske, som du jo selv egentlig gør .. personage eller karikatur. Hvordan havde du forestillet dig at et sådan individ har følelser!

Men skal det være følelser, der definerer vores lobgivning og udøvelse af denne?

Vil du låne en staveplade? DennisIQ
Læser du egentlig hvad du selv skriver FØR du trykker på Send indlæg?
Det virker umiddelbart ikke sådan, for du har nogle stavefejl...

Jeg har "rettet" dine stavefejl ved at skrive det korrekte i en parentes efter det du har stavet forkert, og så kan jeg da anbefale hjemmesiden: www.dsn.dk (Dansk Sprognævn), hvor du finder et link til Retskrivning! Brug den - please!!!

Og så giver din første linje overhovedet ikke mening! Det minder om omvendt ordstilling og ukorrekt dansk.

**************************************************

Dine egne metoder dig der roder i det vad. (Hvad????) I Marseille blev en bus stukket i brand af noget islamisk AFSKUM der bekender sig til NAZIISLAM. Disse afsporede unge stoppede en bus og tvang dørene op hvorefter de hældte brændbar vædske (væske) ind i bussen og satte en tændstik til. Tre måtte indlægges til opservation (observation) for røgforgiftnng og en fjerde blev forbrændt på ca. 60 % af kroppen. Disse sindsyge personer SKAL bare op og dingle for enden af et RANDERSREB, jeg vil gerne udløse faldlemmen. boris karloff

:):):) modild
Well... den lange balle er vel et menneske trods alt. Jeg antager, at det er hans manglende selvværd, der får ham til at agere så umanerligt umenneskeligt og enfoldigt.

Nej da, lovgivning skal ikke grundlægges på følelser, puha da må jeg være fri. Se bare alt det føleri i tiden? Det ville vist nærmere være et ikke-samfund, hvis det var tilfældet.

Men lidt eftertanke og begavelse samt almendannelse, kunne man glimrende skubbe ind imellem, når lovgivningen viser sig med sine medfødte mangler i konfronteringen med en skæbne, samme lovgivning selvfølgelig ikke kan tage højde for.

Det er jo den indlysende og himmelråbende mangel på mennekselighed, der forfærder. når man konfronteret emd en skæbne iskoldt referer til netop lovgivningen.

V.H. Modild

Intet er gratis abo
Man kan ikke lave omelet uden at slå æg i stykker ... men man kan slå mange æg i stykker uden at lave omelet [Robbspeire .. den franske revolution]

Lovgivningen kan ikke tage højde for alting.

Afstumpethed er ikke noget, man kan fjerne eller ændre ret meget ved. Og jeg har en formodning om at det altid vil være de mest ufølsomme og afstumpede, der vil prøve at sætte sig på magten.

De tænkende og indfølende vil allerede tidligt have bevæget sig i andre retninger.

Det mener jeg ikke abo
Jeg mener ikke, at mennesker ændres af at være kommet til magten. Det er muligt at medierne idag "kræver" en meget kort formulering og retorik.

Men jeg mente faktisk det jeg skrev ... at det mange gange er mennesker med psykopatiske træk, der kommer til magten. At kæmpe sig opad kræver, at man kan leve med at andres følelser trædes på, og en psykopat har en meget ringe indlevelsesevne og har derfor ingen skrupler.

En jounalist har netop udgivet en bog, hvori hun beskriver sit ægteskab med en navngiven toppolittiker og faktisk beskriver ham som meget følelseskold.

Det ses også ofte i erhverslivet med topcheferne.

Jeg dømmer dem ikke, faktisk kan det være nødvendigt for at nå et mål, at man undgår alt for mange følelsesmæssige overvejelser.

Jeg er nok ikke enig i den modild
vinkel, men jeg er af den mening, at selve tilværelsen på borgen omdanner selv de mest ideologiske og energiske til usexede politikkere uden bid.

Jeg kan dog ikke afvise, at der daffer nogle rundt, med de "kvalifikationer" du fremhæver.

Politik er ligeledes præget nemlig af fordummende medier, og en tilsyneladende stigende mangel på almen dannelse.

V.H. Modild

Medierne abo
Faktisk er mange psykopater meget opmærksomhedskrævende.

Og manglen på almen dannelse er generelt i hele samfundet.