islam og jødehad

islam og jødehad ramadan dan
Uhyggeligt

http://www.bt.dk/nyheder/artikel:aid=470672/

Hvad mon den røde spamlady har at sige til det?
Vil hun mon forsvare sine ramadan-venner????

Uacceptabel racisme komododragon
men desværre er den politisk korrekt, så myndighederne er sikkert handlingslammede fordi det ville være politisk ukorrekt at foretage sig noget som kunne få muslimerne til at føle sig stemplet som racister.

Nej så hellere sætte kikkerten for det blinde øje og lytte med det døve øre i bedste Mona Sahlin-stil

I LIRs verden vanallan
findes der kun en slags racisme og det er den slags den danskerne udsætter de stakkels muslimer for. Disse stakkels muslimer gør aldrig noget forkert i LIRs verden. Og dette her er heller ikke racisme, det er bare jøderne der overreagere

Den paranoide synagoge profilerer sig Paven
Jøderne er ikke mere udsat end andre sagesløse borgere for dødstrusler og tilråb.

Hvorfor skal jøderne have særbehandling?, de er selv med til at smide deres latrinære tilråb i nakken på andre i lighed med landets øvrige ekstreme tumper.

Når man som dansker ikke kan få en politianmeldelse gennemført med tiltale ved gentagne overfald med dødstrusler og tilråb, så skal den paranoide mosaisktrossamfund vel heller ikke kunne. NB politimesteren, der nægtede tiltalen er selv af italienskjødisk oprindelse, hvor hans fader under krigen kom til Ballerup Overdrev som hønseavler. Men han afskediges dog glædeligt med 3 årsløn fra årsskiftet, når politikredsen ophører. Han vil næppe blive savnet af andre end hans ansatte og forbryderne. Retsbevidste danskere tager afstand fra hans inkompetence.

Jeg har ikke noget til overs for de danske jøders klynkeri, deres ageren viser, at de betragter sig selv som overmennesker, der ikke skal tåle det andre udsættes for af dem selv.

Jeg har dog ikke selv noget mod jøderne, som jeg aldrig har fornærmet, også selvom der har været gode grunde hertil.

små sygt den.glade.socialist
hvordan kan du først få dig til at svine alle med en bestemt religion - i dette tilfælde jøder - til, for så til sidst at sige at du personligt ikke har noget mod jøder.

Jeg tror i denne sammenhæng, at det er nødvendigt at fastslå, at der findes mærkelige mennesker inden for alle religioner. Og der findes vidunderlige mennesker inden for alle religioner - også inden for Jehodva Vidner.

Så hvornår slipper vi for at skulle dømme folk på baggrund af en religion, som de i mange tilfælde har fået med deres opdragelse og kulturbaggrund?

Opponerer imod religiøse såvel som ikke religiøse ekstremisme Paven
Jeg tager afstand fra enhver form for ekstremisme, uanset om det er jøder, kristne eller muslimer samt ikke religiøse.

Bliver stadig nervøs den.glade.socialist
når nogen først vælger at skære alle med en bestemt religion (eller for den sags skyld også politisk overbevisning) over en kam - og så bagefter skynder sig at erklære at man ikke personligt har noget mod jøder, muslimer, katolikker, svensker, kommunister eller hvem man nu har forsøgt at lægge for had.

Synes at historien alt for mange gange har vist at den form for argumentation kan give rigtig uheldige resultater for alle.

Prøv at få det den.glade.socialist
til at lyde som om du kan tænke to tanker som hænger sammen.
Eller var du bare glad for at få lejligheden til at svine nogle andre til?

Uenig Paven
Jeg ser ikke nogen grund til, at man ikke kan opponere mod den danske afdeling af Mosaisk trossamfunds propaganda kampagner. Især ikke, når der reelt ikke er belæg for deres påstande, der end ikke rækker til, hvad andre danskere er udsat for og må tåle.

Man ser netop, når man opponerer mod jødernes propaganda offerkampagner, så retter jøderne beskyldninger om anti zionisme, for ad den vej, at knægte ytringsfriheden, og lukke munden på kritikerne.

Jeg ligeglad med hvad jøderne mener om, mine tilkendegivelser, når jeg f.eks. tilkendegiver, at deres religioner kan virke stødende racistisk og diskriminerende ved f.eks. omskæringer, kvindeundertrykkelser etc.

Her er jeg blevet beskyldt for lidt af hvert, via dansk israelske borgere bosat i Israel. Herbert Pundiks venner rettede henvendelse til mig i en mail, og udtrykte deres utilfredshed med, at jeg gik for tæt på Talmud religionen, med reference til en række temaer fra DR desangående. Der hersker et tabu omkring denne.

Jeg har uanset dette, samme alment anerkendende holdninger til Israel og jøderne, også selvom jeg blev kaldt det værste, som paranoid nazist etc. Jødernes temperament kan hurtigt bringes i kog. Jeg har en del forretningsforbindelser med dem, da de er dygtige på mange af de områder de går ind i, hvilket ofte gør, at jeg vælger dem frem for andre.

Men min ytringsfrihed kan ikke knægtes ved så hovedløse påstande om anti zionistiske nazistiske holdninger. Her får de ironisk igen med, at de må lære at styre den 'paranoide synagoges' ekstremer.