islamisk racisme

islamisk racisme nu igen
ak ja det breder sig som ringe i vandet!


Pakistaner skar halsen over på datter


Pakistansk mand med italiensk statsborgerskab skar halsen over på datter, der var kæreste med italiensk mand

I endnu et tilfælde af en lidet ærefuld familiehenrettelse er en mand af pakistansk oprindelse i Italien blevet anholdt, mistænkt for en regulær henrettelse af sin 20-årige datter, fordi faderen ikke brød sig om, at datteren havde fået en italiensk kæreste, som hun var flyttet sammen med, rapporterer Reuters.

Liget af den unge kvinde, Hina Saleem, blev lørdag fundet nedgravet i hendes families køkkenhave i den norditalienske by Brescia. Hun havde fået halsen skåret over, og hjemmet bar præg af, at familiemedlemmerne havde forladt det i hast.

Hinas italienske kæreste meldte hende savnet torsdag i sidste uge, da hun ikke vendte tilbage efter et besøg hos familien.

Lokale beboere har fortalt til politiet, at Hinas far, Mohammed Saleem, foragtede hendes forhold til den italienske kæreste.

- Han har indtil videre benyttet sig af muligheden for at nægte at udtale sig. Han forekommer rolig og klar over de beskyldninger, der er rettet mod ham, siger Saleems advokat , Alberto Bordone, til italiensk tv.

Italienske nyhedsbureauer rapporterer, at en af Hina Saleems onkler ligeledes afhøres i forbindelse med den bestialske likvidering af den unge kvinde.

Sagen har skabt fornyet debat om de italienske regler for opnåelse af statsborgerskab blot få dage efter at centrum-venstre-regeringen lempede reglerne.

Mens der fra oppositionen, repræsenteret ved parlamentarikeren Antonio Briguglio, mandag kommer en opfordring til at genoverveje lempelsen, siger et unavngivent medlem af Romano Prodis koalitionsregering at venstrefløjens 'idylliske billede af et multietnisk samfund har sine begrænsninger'.

Kan de integreres ? Folmer
De opfører sig som primitive dyr.