Islamisme kontra islam (en kritik af de politiske fløje)

Islamisme kontra islam (en kritik af de politiske fløje) M.H.
Islamisme (altså "politisk islam") er en slags søsterideologi til nazisme. Et forhold de ikke just gør meget for at skjule:

http://www.cornermark.com/hiddenfolder/communist_islamist/comparisons/hezbolla_nazi.jpg

Da Dr.scient.pol. Mehdi Mozaffari for ca. 3 år siden blev udnævnt til professor med særligt henblik på islamiske studier ved Institut for Statskundskab på Aarhus Universitet, var det netop med islamisme som forskningsområde.

Ifølge Mozaffari illustrerede terrorangrebet den 11. september 2001 Vestens utilstrækkelige fortolkning af islamismen. Det skyldes, at Vesten har undervurderet islamismens ideologiske gennemslagskraft og farlighed igennem årtier og derfor nedprioriteret studiet af Islam på akademisk niveau.

Mozaffari fremhæver at islamisme er en totalitær ideologi på linje med nazisme og fascisme, som skal studeres og bekæmpes på samme vis.

Venstrefløjen er imidlertid bange for islamisterne og taler dem derfor efter munden langt hen af vejen. Man er derved ved at begå samme fejl som venstrefløjen begik i Iran:

http://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3795132/

Nu er tiden imidlertid moden til at højrefløjen snart får lært at islam IKKE er lig med islamisme og venstrefløjen samtidig får hovedet ud af r.... og opdager at islamisterne er deres direkte politiske modstykke.

Kan nogen f.eks fortælle mig hvordan det går med venstrefløjen i lande med islamistisk styre. Hvordan går det med venstrefløjen i lande som eksempelvis Afghanistan, Iran og Saudi Arabien?!

Ja, det må siges skandinaven
Jeg har blevet ved med at skrive, at venstrefløjen svigter de svage grupper. den almindelige muslim, ved ikke at sige klart fra overfor den fundamentalistiske politiske gren af islam.

De har bare haft så travlt med at udnytte situationen til deres hjemlige politiske korstog mod den siddende regering. de har støttet diktaturer, og såmænd også den hjemlige storkapital under devisen: Hensigten helliger midlet.

Der er lig i deres kølvand. Nemlig de muslimer, som vil lade sig integrere.

Ved at fremstå som talerør for samtlige muslimer, har de kun forårsaget at alle, alle muslimer blev lagt for had. de har jo forsvaret de mest rabiate udlægninger, fremført af imamerne, som om det var alle muslimers tanker.

De har virkelig lig i lasten.

Det gode er, at flere og flere fra venstrefløjen kommer til den erkendelse, at de har fejlet.

Der er dog en lille majoritet, ca. 7% som er fanatiske.

Jeg vil mene, at det er dem som kalder sig internationale socialister. De er i virkeligheden sindsyge facister.
Jeg væmmes!!

aaaha.. aha..?
-og hvad er så den dybere pointe med dit indlæg?

Hellere være ven vanallan
med en muslimsk terrorist end indrømme at man har taget fejl eller hellere være ven med en muslimsk terrorist end at indrømme at højrefløjen havde ret. Det må være venstrefløjens motto.

Bruger jeg for mange fremmedord? M.H.
Hvilken del forstår du da ikke?