Israel elsker krig !

Israel elsker krig ! techo49
Hvorfor skal vi se på at jøderne bare kan myrde løs.USA og Bush forsvarer angrebet på Libanon sammen med England og Blair.
Jørderne føler sig som herrefolk på denne jord,og de udstiller sig selv som den rene uskyldighed.
Skal resten af verden støtte disse krigsgale mennesker.Jørderne har skabt splid gennem flere 100er år.Aligevel forsvare vesten dem.

Israel er nødt til at forsvare sig anonym
mod de racistiske arabere hele vejen rundt, der drømmer om at udslette den jødiske stat.
Vær hellere glad for at Israel tager så ekstreme hensyn i krigen, og vær endvidere glad for at USA giver landet satelit og laserstyrede bomber, så tæppebombning ikke er nødvendigt.

Som talt ud af Ribset
Goebbels mund.

Endnu et offer for den manglende historieundervisning i folkeskolen benytter sig her af sin ytringsfrihed.

Israel kan deres kram. anonym.
Men desværre går det ud over andre lande,feks Danmark.Det er deres skyld at vi idag har alle disse perkere rendende heroppe i landet,men ellers er Israel gode skytter.

De har udnyttet splid Assessment2
ikke skabt splid.
Desuden er der blevet ført krig imod dem flere gange af meget store hære, men de vandt.

undskyld!!!!! anonym
der er vist noget du har misforstået. det er muslimske ekstremister som elsker krig, død og ødelæggelse. tænk på det er dem der har over taget et kristent land, det er det gælder det sammer i somalia, der er også muslimske fanatikere på spil. hvor skal muslimere bestemme, hvilken lande f.eks. usa og england er allierede med? de bruger selvmords bomber som undskyldning. israel skal bare bombe løs indtil at der ikke er noget der hedder hizbolah.

Hvad mener du anonym
Det er da fordi vi ikke har fået udlagt tilstrækkeligt med miner på Østfronten, samt i Middelhavet.

problem gæst
Israelerne har ikke skylden helt alene. Der er som bekendt "2 parter - 2 opfattelser". Jeg lagde mærke til i nyheder på radio/TV at israelerne behandles unfair. for eksempel siges der: det menes at..(det vil sige - man er IKKE helt SIKKER). Man burde da sige: Det vides ikke hvem der...

Under krigene i det tidligere Jugoslavien kom det jo frem at muslimer i nogle tilfælde skød på deres egne fæller for at kaste skylden på andre
(markedspladsen). I krig gælder alle kneb - men freden kan komme - "friskytterne" skal bare løslade soldaten.

Araberne elsker terrorisme Benjamin
Israel lever et sted omgivet af arabiske terrorister der lever og ånder for død og ødelæggelseaf af værste skuffe. De forherliger selvmordsbomber hvor vi forherliger freden.

Israel har ret og pligt til at tage jernnæven på og gøre noget effektivt ved terroristerne samt deres sympatisører.

Underligt at så mange mennesker sympatiserer med middelalderlige terrorister der kun kan bidrage og terror, død og ødelæggelse ?

Jøderne Me Tarzan
Jøderne vil ALDRIG give afkald på de steder hvor JESUS KRISTUS er født,derfor forsvarer de sig,og godt for det,ARABERNE vil have krig,så er det sagt.
Mvh.TARZAN som er JØDE.

har tænkt over hvorfor... anonym
tror ikke det er deres oprindelige hensigt at bombe deres naboland, for hvem er egentlig interesseret i det. der må stå en anden bag, og tror det er usa, der står bag at israel bomber Libanon. der er ikke nogen anden grund, end at israel desværre ligger under for at være bananrepublik under usa, og ikke tør gøre andet end deres vilje. det er jo i amerikanernes plan at få iran og syrien til at se ud som skurkene, ja ondskabens akse, kalder de dem jo også, og dertil har de brug for støttere, og hvad er mere nærliggende end at bruge deres lille marionet til Israel.

anonym

Tæppebomber xtranummer
Nu tæppebomber de bare med laserstyrede missiler, dirtybombs og klyngebomber - the final solution.

Og de går så primært efter civile og FN.

At kalde Israels blitz-krige for et forsvar er dog det dummeste længe hørt ...

En kile af splid xtranummer
Israel har ikke skabt splid?

USA og det industrielle militærkompleks kilede Israel lige ind hvor det gjorde allermest ondt. Israel lever og ånder kun for splid - http://terrorize.dk/wordpress/?p=54

Hvad ved Israels militære overlegenhed gør dig så "glad"?

Er du helt sikker på at flere gange ikke skulle være i ental?

Mærkeligt xtranummer
Israels naboer bliver pulveriseret en efter en.
USA sætter hver dag nye verdensrekorder i krigsførelse - og vi forherliger freden? Hvor?

Israel er de sande terrorister. Lad dig ikke forvirre af at USA og Israel kalder alle deres fjender for terrorister.

Meget underligt at du hylder død og ødelæggelse. At mange mennesker opponerer mod Israels krigsforbrydelser er ikke det samme som at de sympatiserer med terrorisme, men det er vel bare lidt for svært at forstå?

Er det denne velkendte hjernevask der har ramt dig - "Either you are with us, or you are with the terrorists."?

Jeg mener ikke Assessment2
at den omvendte situation ville være bedre. Tværtimod. Meget af det viste sker også i de andre arabiske lande. Hvis Israel skal under pres, så må de omkringlæggende lande holde op med at dele verden op i en muslimsk og en ikke-muslimsk. Hvor muslimerne er de gode, og de andre er onde. Du får mig ikke til at holde med et folk, bare fordi det er svagt eller lider, hvis alternativet er, at Iran tager over.

Kan i måske hjælpe ? BabieGirl
Vi skal bruge noget fakta, til et projekt i 9. klasse. Hvor mange krige har Isreal ført og hvornår? Hvis du kan hjælpe os må du meget gerne svare ... Vi har hårdt brug for det..