Israel er skurken og palæstninenserne er det forfulgte?

Israel er skurken og palæstninenserne er det forfulgte? Anonym
Så firkantet er der desværre mange mennesker herhjemme der er begyndt at anskue problemet. Det gælder ikke mindst folk med deres politiske ståsted ude på den yderste venstrefløj.

Jeg siger ikke at Israel er uden skyld, for det er de så bestemt ikke. Men mange overser desværre at der også i den palæstinensiske lejr findes en hel del krigsgale individer, hvis egentlige mål er at få Israel helt væk fra området. Med andre ord vil de tilbage til før 1947.

Det er imidlertid lige så hamrende urealistisk som at Danmark får Skåne tilbage.
De fleste nulevende Israelere er født dernede og har ikke noget andet hjemland. Man kan ikke klandre dem for at de er født i et land der oprettet af deres forældre og bedsteforældre, lige så lidt som man kan beskylde de nulevende tyskere for grusomhederne i 30'erne og 40'erne.

Den eneste realistiske (?) mulighed for fred er at både Israel og Palæstinenserne giver indrømmelser over for hinanden. Ideelt set kunne man se en tosproget stat i stil med Belgien og Canada hvor de to etniske hovedgrupper lever i fred og fordragelighed med hinanden. Derfor nytter partiskhed ikke. Hvad nytter at kalde Israel for krigsforbrydere, når man samtidig bevidst vælger at overse at der ligeledes er en del krigsforbrydere blandt palæstinenserne.

Der er en langvarig konflikt i området og der er forbrydere i begge lejre!

Fred og fordragelig ? Anemone
Vil være ønskeligt for alle parter og hele verdenssamfundet.
MEN !! desværre er den ene involverede part muslimsk og de er ikke helt så vilde med fred og fordragelighed. De aner ikke hvad fred er, de kæmper som sindsyge for at få magten i verden og få alle omvendt til muslimer.
Siden danmark blev multietnisk har her heller ikke været fred, der er ikke fred noget sted hvor der bor muslimer.
Derfor er der anden løsning på problemet end krig.

Hørt Gauda
Nu det på tide at Israel og USA tager jernnæven frem og rydder definitivt op.

Lige nu er de for forsigtige og konfliktsky.

Det trækker kun pinen ud for alle parter.

Du har ret, MINMENING
sæt jer nu i gennem, en gang for alle og vis dem hvem der bestemmer nu og i fremtiden.

min mening