Israel taber "krigen"

Israel taber "krigen" modild
Israel er ingen vegne kommet efter en lang periode med tæt bombardament af Libanon. Dette selvfølgelig målt i krigsretorik, idet de jo indlysende er kommet lamgt, når det gælder om at myrde civile, flytte dem til andre lande, og alt den der usympatiske handlen.

Men hvad angår deres erklærede mål, har de tabt "krigen". Hvis de fotsætter lidt længere, vil uhyrlighederne blive en alt for tung byrde for Israels morale... det der er tilbage af den og endda samvittighed, og omverdenen kan vel ikke holde til flere overtrædelser af gældende regler, uden at blande sig?

Efter en heftig indsats har vi nu set det største antal raketter affyret af Hizbolla mod Israel, hvilket kunne indikere, at der ikke rigtigt er sket noget rent militært.

Det ser ud til, at Hizbolla er en moderne velfungerende maskine, som Israels traditionelt tænkende og udrustede hær, ikke kan stille det store op mod.

Mon ikke at vi med lidt held kan se frem til diplomatiske forhandlinger, lidt dialog til afveksling for den syge og enfoldige krigsretorik?

Israel har nu brugt et par uger på at vise omverdenen, at de ikke magter Hizbolla, og at de er parat til at gå ekstremt langt, for at prøve. Vi har ikke brug for mere barbarisk handlen, nu skal der snakkes, så vi ikke ender i det rene Knold og Tot.

V.H. Modild

israel vil tabe anonym
grundet irans raslen med sablen.

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-4580840.html

der bliver gang i krudttønden med alle de idiotiske aktører på banen.

Pladder og uvidenhed filtut
Israelerne fortsætter op igennem Libanon og De alierede med USA og Storbritanien i spidsen kommer fra den anden side og så bliver Libanon, Syrien og Iran udslættet, og dermed også alle de fanatiske muslimer, som har startet det hele.
Filtut

du har ret iampersson
i at det burde være tid til forhandling og ikke mere krig.
Jeg er ikke i tvivl om at Israel rent militært kunne vinde krigen, ligesom Usa og allierede kunne vinde i Irak, problemet er ; alt, alt for store tab (især civile) og det ville gøre det umuligt at "vinde freden". Man vinder ikke på sigt ved at udradere et helt land. Verdenssamfundet ville ikke tillade en sådan magtanvendelse.

Eniig.. kadia
Rigtig godt skrevet.. Er helt enig med dig..
Israel går stille og roligt tilbage..
Hizbollah er meget moderne, at gøre sådan noget, og han er en af de første der har kunnet komme til at bombe i Palestina, der ved det israelske område. Det er rigtig godt af ham.. Og nu hvor Syriens præsident har tænkt sig at komme i krig med israelerne vil det være det store chok for israelerne.
De fleste civile i Libanon er små børn der dør, og mødre:(
Hassan nasrallah har virkelig gjort et rigtig godt indsats sammen med hizbollah-gruppen. Så israelerne er de tabte..:)

Er os helt enig med dig.. ;)

til Filtut kadia
Filtut, hvorfor siger du at muslimerne har startet det hele? Ja, Hizbollah har taget to israelske fangere? Og israelerne har gjort et stort nummer ud af kun fordi de har tagbet to fangere? Israel har mange flere libanesiske og palestinske fangere og de bliver så meget mishandlet? Så det er 110 % at israelerne starter det hele.. Jeg håber de aldrig får deres fangere tilbage.. :@

Jeg vil da håbe for begge parter irene54
at de ikke skal snakke - men tale sammen.

At kunne tale sammen giver de bedste resultater i sidste ende.
Snak er intet end ubetydelige ligegyldigheder, som ingen betydning har.

Hvad fanger Anonym2
libanesiske og palæstinensiske fangere?

Jep kadia
Ja, og det jeg mener med det er at israelerne har mange mange flere palestinenske fangere.. De har også taget libanesere.

Læs det her.. kadia
Libanon, er det ikke rigtigt

Nemt at forklare men meget svært at forstå.

Er det ikke rigtigt, at Israel besætter palæstinensisk land? Og at man har ret til at befri sit land med en gruppe der kaldes en modstandsbevægelse (nogle insisterer på at kalde dem terroristgrupper).

Er det ikke rigtigt, at en israelsk soldat blev bortført under et palæstinensisk angreb i håb om at løslade nogle af de 8.985 palæstinensiske fanger i israelske fængsler (400 kvinder, 315 børn, 40 medlemmer af parlamentet og 7 ministre).

Er det ikke rigtigt, at Israel besætter en del af Libanon? Og at man har ret til at befri sit land med en gruppe der kaldes en modstandsbevægelse (nogle insisterer på at kalde dem terroristgrupper).

Er det ikke rigtigt, at to israelske soldater d. 12. juli 2006, blev taget som gidsler af "Hizbollahs modstandsbevægelse" under et angreb fra det sydlige Libanon for, at de kunne kræve nogle af de 400 libanesiske fanger som Israel har taget til fange, løsladt?

Er det ikke rigtigt, at Israel ikke vil tillade FN´s deltagelse i undersøgelsen af, hvad der skete, da israelske styrker bombede en FN-post i det sydlige Libanon?

Er det ikke rigtigt, at efter 16 dage har konflikten indtil videre kostet 433 libanesere, 51 israelere livet og 800.000 på flugt, fordi det er svært at forstå?

Er det ikke rigtigt, at vold avler vold, fordi det er svært at forstå?

Jah, det er så noget af det jeg ved!
Vil da håber i forstår det da jeg har brugt tid på at skrive det..!

Til kadia filtut
Allr steder hvor der er muslimer, der er der også ballade, voldtægter, vold imod kvinder og terorisme. Hver eneste gang er det fanatiske muslimer der står bag, derfor .
Filtut

til filtut kadia
Hmm,
Jeg vil sige der er os muslimer der står bag det, men ik kun muslimer,, Rent faktisk flest danskere der lige står bag voldtægter og andre ting.
Men de fleste udlænindge er kendt for at lave ballade og krimnelle ting.. Man skal ik altid sætte skylden på muslimer..

Pladder kadia! filtut
90% af alle voldtægter i Danmark er begået af personer med anden etnisk baggrund, for det meste muslimer.
Alle steder i verden hvor der er eller har været terrorangreb er det fanatiske muslimer der står bag, det er en uangribelig kendsgerning.
Filtut

Jeg synes nu jeg kan huske dulkis
da det var katolikkerne, der var terrorister.

Jeg tror det vil skifte i takt med, hvem der føler sig undertrykt