Israels udrensninger

Israels udrensninger riffelsyndikatet2
Israels terrorbombardementer af Syd-Libanon har det primære formål at enten myrde eller fordrive alle indbyggere, før krigsmaskinen og bosættelser rykker ind.

Som eksemplet i Qana forleden var der ifølge rapporter ikke engang Hizbollah folk i byen - http://www.focus-fen.net/index.php?catid=138&ch=0&newsid=93149

Og Israels militær endeløse løgne om raketaffyringer falder også til jorden -
Livni: Qana attack led to turning point in support for Israel - http://www.haaretz.com/hasen/spages/745185.html

"It now appears that the military had no information on rockets launched from the site of the building, or the presence of Hezbollah men at the time."

En forhindring for Israels apartheid-militær er FN som vidne til deres krigsforbrydelser. Derfor skulle FN-observatører også myrdes. Trods gentagne advarsler serverede Israel observatørende et præcisions-missil. Israel kalder naturligvis hændelsen en "fejl", samtidig med at de nægter FN at undersøge det overlagte angreb. Og resultatet er at flere lande trækker deres FN-ansatte ud af Libanon og giver mordmaskinen frie hænder.

Israel planlægger og implementerer nu en besættelse af Syd- og Øst-Libanon i en ny front rettet mod Syrien, som også uden det mindste bevis beskyldes for at bevæbne Hizbollah. Men som du ved - Syrien har mio. tons af masseødelæggelsesvåben : )

Nogle burde spørge sig selv om ikke også bombe drabet på Hariri sidste år, og som på USAs og Israels foranledning tvang Syrien ud af Libanon, var det første skridt i den i lang tid planlagte israelske invasion. I hvertfald blev mordet appelsinen i Israels turban. Og FN fægter stadig i blinde i den sag ... fordi de fægter i den forkerte retning!?

Sikke dog Svend35
En gang pis at fyre af. Man skulle tro du virkede som terror-bevægelsen Hizbollahs propaganda-minister i Danmark.

Israel har i årtier været omgivet af fjendtligsindede diktaturer, hvis eneste formål er at udslette dem fra verdenskortet.

Hizbollah er en religiøs fanatisk terrororganisation - Israel er derimod en demokratisk stat. Når Hizbollah foretager det ene uprovokerede angreb på Israel efter det andet og tager israelske soldater som gidsler, er der ingen der blinker med et øje - for det er jo kun hvad man kan forvente fra disse galninge.

Når israelske bomber rammer FN-medarbejdere og uskyldige civile, dømmes de efter demokratiske staters målestok og må lægge øre til næsten hele verdens fordømmelse alt imens Hizbollah gør som det passer dem uden nogen løfter et øjenbryn - er det rimeligt?

Desuden bruger Hizbollah skruppelløst civile og FN-medarbejdere som bombeskjold, simpelthen fordi de er kyniske terrorister der direkte spekulerer i, at der skal ske civile tab - så verden kan se alle ofrene for de israelske bomber. På den måde kan deres veludviklede propaganda-apparat fremstille dem i den rolle muslimer er allerbedst til at spille: Offerrollen.

Hizbollah bruger Islam og dens fascistiske fortolkning som illegitim grund til at angribe den eneste demokratiske stat i hele Mellemøsten. Hvad skal Israel stille op - blot vende den anden kind til og afvente at disse religiøse og morderiske galninge udsletter dem?

Naturligvis har Israel ret til at forsvare sig mod dette uvæsen og civile tab er uundgåelige, men at påstå at det er Israel der er terroristerne i denne sag er fuldstændig absurd - hvis de omkringliggende lande lod dem være i fred ville de aldrig løsne et skud mod dem.

Hørt Oranja
Vel talt.

Riffelsyndikatet2 går terroristernes ærinde.

Hizbollah Anonym
er rene terrorister. Heri er jeg ganske enig med
ovenstående svar. At de hindrer deres egne landsmænd i at flygte, dette for at bruge dem som
skjold trods israelske advarsler til de civile
beboere, dette iform af flyveblade, siger noget
om disse "tapre" krigere. Hvem husker ikke Antifadaen for nogle år siden. her sendte man børn
på gadenfor at bekæmpe israelerne med stenkast. Men de fik unægtelig god mediedækning. Det må man
sige de er dygtige til.
Jeg godkender på ingen måde den israelske fremgangsmåde, det er forfærdelig det der sker.
Men Israel kæmper mod et folkefærd som kun har haft, siden 1948, et ønske, israelerne ud i havet. Kraftig støttet af Syrien har det været
ganske umuligt at finde nogen forhandlingsløsning
på noget tidspunkt, og her er det ikke Israel der
har lgt sten i vejen. Syrien og Iran har hvergang
sørget for at bremse alle fredsmæglinger

Løgn i din hals riffelsyndikatet2
<citat>
En gang pis at fyre af. Man skulle tro du virkede som terror-bevægelsen Hizbollahs propaganda-minister i Danmark.
</citat>
Sagde naziklonen for hvem enhver der udstiller de zionistiske krigsforbrydelser, er muslim, terrorist og kommunist.

<citat>
Israel har i årtier været omgivet af fjendtligsindede diktaturer, hvis eneste formål er at udslette dem fra verdenskortet.
</citat>
Det er vist lang tid siden du har kigget på et verdenskort. Og sjovt nok er det alle de andre der konstant må smage Israels bomberegn. Er det en special form for idiot-logik du praktiserer?

<citat>
Hizbollah er en religiøs fanatisk terrororganisation - Israel er derimod en demokratisk stat.
</citat>
Og sjovt nok er Israel mere fanatisk end nogen andre. At Hizbollah er stemplet som terrororganistion er da kun takket være USA, der forsøger at stække deres modstandere inden de udraderer dem. Og der er ikke noget der fordrer at noget der bliver kaldt demokratisk er godt. Som Michael Melchior råbte fra den israelske førerbunker:

"Israel har udviklet sig til en af de mest udemokratiske stater i den vestlige verden."

"Sharon er ved at ødelægge Israel med sin ultrakapitalistiske politik"

"Hver fjerde israeler lever under fattigdomsgrænsen, fremmedarbejdere bliver behandlet som dyr og Israel ligger i toppen, hvad angår handel med kvinder"

http://terrorize.dk/txttv/?nid=04082710&cid=9

<citat>
Når Hizbollah foretager det ene uprovokerede angreb på Israel efter det andet og tager israelske soldater som gidsler, er der ingen der blinker med et øje
</citat>
Også her har du løgnen på din side. Alle Hizbollahs angreb har altid kommet i forbindelse med Israels militær daglige indtrængen på Libanesisk territorie.
Og soldaterne blev taget til fange i Libanon (som ved alle de foregående tilfælde) - http://www.whatreallyhappened.com/israeli_solders.html

Skægt du ikke nævner alle de israelske bortførelser.

<citat>
Når israelske bomber rammer FN-medarbejdere og uskyldige civile, dømmes de efter demokratiske staters målestok og må lægge øre til næsten hele verdens fordømmelse alt imens Hizbollah gør som det passer dem uden nogen løfter et øjenbryn - er det rimeligt?
</citat>
Tilfældet er jo lige det modsatte. Havde det været næsten enhver anden stat der gjorde hvad Israel har praktiseret i dekader, sad det meste af Israels militær og afsonede livstidsdomme.
At du så (sammen med en hob af andre rabiate psykopater) er i modstrid med "hele verdens fordømmelse", viser det meget godt hvor langt ude du er. Skal du ikke også kalde Per Stig Møller for en venstreorienteret terroristmuslim?

<citat>
Desuden bruger Hizbollah skruppelløst civile og FN-medarbejdere som bombeskjold, simpelthen fordi de er kyniske terrorister der direkte spekulerer i, at der skal ske civile tab
</citat>
Som jeg linkede erkender selv de israelske medier, at det er lige omvendt. Er virkeligheden var for ubehagelig for dig?

<citat>
På den måde kan deres veludviklede propaganda-apparat fremstille dem i den rolle muslimer er allerbedst til at spille: Offerrollen.
</citat>
Så er det da sjovt at det er muslimerne der konstant er i USAs og Israels bombesigte uanset hvor de bor og lever - og bliver myrdet i 10.000'vis. Det er vist et helt andet propagandaapparat der fat i din hjerne ...

Typisk Svend35
For folk som dig - når jeres latterlige påstande bliver skudt ned bliver I aggressive og bruger ukvemsord, men det er fint nok - det siger mere om dig end om mig.

Hvorfor rejser du ikke ned og hjælper Hizbollah når nu terroristerne har så høj en stjerne hos dig?

Du kan ligeså godt spare dit krudt Svend35
På riffelsyndikatet. Mod dumhed kæmper selv guderne forgæves.

Grå stær og tågesnak riffelsyndikatet2
<citat>
For folk som dig - når jeres latterlige påstande bliver skudt ned bliver I aggressive og bruger ukvemsord, men det er fint nok - det siger mere om dig end om mig.
</citat>
Hvad er det du tror du har skudt ned med hvad?
Er det snarere fordi, at pladsen inde i din lille boble er ved at blive for trang?

<citat>
Hvorfor rejser du ikke ned og hjælper Hizbollah når nu terroristerne har så høj en stjerne hos dig?
</citat>
Du mener fordi jeg ikke bifalder Israels krigsforbrydelser?
Omvendt var det så ikke noget for dig, at smutte ned og myrde nogle flere FN-folk og endnu flere libanesiske børn?

Hold da kæft Hamselv78
Hvor er du dum at høre på. Hvis nogen lyver her er det dig, ja du lyver sgu mere end Abu Laban og Akkari til sammen. Fjolser som dig, der støtter muslimske terrorister, er grunden til vi har Guantanamo-basen og den elektriske stol.

Mange a laban
Den arabiske socialklient lagermann bruger mange navne, riffelsyndikatet er et af dem. Hans islamiske baggrund forklarer hvorfor han sympatiserer med islamfascister som f.eks hamas og hizbollah.

Hizbollah terror bevis svinsk snak
Der kommer kun svinsk snak fra din mund....

En australsk journalist har med skjult kamera taget billeder af en hizbollah kanonrede midt i beboelseskvarter, hvor disse terrorister uden uniform skjuler sig blandt civile, som de ikke vil lade evakuere. Præcis som oplyst af Israel.
Ofte bemandes deres kanoner af 12-13 årrige drenge for at vise dem som børneofre i tilfælde de bliver dræbt. De feje hunde. Se villeder og læs artikel her
http://www.news.com.au/heraldsun/story/0,,19955774-5007

Narresut riffelsyndikatet2
<citat>
Der kommer kun svinsk snak fra din mund....
</citat>
Ja - når talen falder på Israel er der ikke noget pænt at sige ...

<citat>
En australsk journalist har med skjult kamera taget billeder af en hizbollah kanonrede midt i beboelseskvarter, hvor disse terrorister uden uniform skjuler sig blandt civile, som de ikke vil lade evakuere. Præcis som oplyst af Israel.
</citat>
Ha - du er da for nem at narre ...

<citat>
Se villeder og læs artikel her
http://www.news.com.au/heraldsun/story/0,,19955774-5007
</citat>
Kunne du præsentere et link der virker?

Nå da da Svend35
Der var lige nogle flere argumenter du ikke kunne tilbagevise hva' dit lille løgnagtige terrorsympatiserende tudefjæs.

Sjovt riffelsyndikatet2
... at hverken du eller den anden klovn endnu ikke har påvist noget.

De to israelske soldater blev taget til fange i Libanon -
http://www.whatreallyhappened.com/israeli_solders.html

Så sent som i går blev det igen gentaget -
http://news.yahoo.com/s/ap/20060802/ap_on_re_mi_ea/mideast_fighting_olmert
"On a table facing his desk, Ehud Olmert keeps photographs of three Israeli soldiers whose capture by Islamic militants in Gaza and Lebanon sparked the latest Mideast crisis."

Og som det efterhånden må stå enhver klart, er det igen Israel der sætter regionen i brand ...

He he he Svend35
Det er nu sjovt når du bliver så sur - hvis ikke det var fordi du samtidig er så ualmindelig dum ville jeg nærmest få medlidenhed med dig.

Hvad så med denne? Anonym3
http://video.google.com/videoplay?docid=6162397493278181614&q=Obsession%3A+What+The+War+on+Terror+Is+Really+About&hl=en

Et mageløst stykke ... riffelsyndikatet2
... zionistisk propaganda!! CIA og Mossad kunne ikke have gjort det bedre.

Det første der slog mig var googles følgetekst: "If Loose Change blew your mind". Og da Loose Change handler om, at 11. september er udført af folk i USAs eget statsapperat, så det ellers lovende ud. (Se den her - http://video.google.com/videoplay?docid=1519312457137943386 )

Ingen tvivl om at der findes ekstremister overalt i verden, men denne meget ensidige og faktaløse film fokuserede helt enøjet på iscenesatte begivenheder - iscenesatte af vestlige efterretningstjenester.

Ikke at der ikke findes et par islamiske terrorister, men de havde meget lidt eller intet at gøre med eksempelvis 11. september, Madrid, London, Bali, Beslan. Hvis de var involveret var det som nyttige idioter for efterretningstjenester der skulle skaffe folkelig opbakning til årtusindets krig - krigen mod terror.

Som Göring erklærede under Nüremberg processen:
"Why, of course, the people don't want war," Goering shrugged. "Why would some poor slob on a farm want to risk his life in a war when the best that he can get out of it is to come back to his farm in one piece. Naturally, the common people don't want war; neither in Russia nor in England nor in America, nor for that matter in Germany. That is understood. But, after all, it is the leaders of the country who determine the policy and it is always a simple matter to drag the people along, whether it is a democracy or a fascist dictatorship or a Parliament or a Communist dictatorship."

"There is one difference," I [Gustave Gilbert, a German-speaking intelligence officer and psychologist] pointed out. "In a democracy the people have some say in the matter through their elected representatives, and in the United States only Congress can declare wars."

"Oh, that is all well and good, but, voice or no voice, the people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country."

Det ældste trick i historien. Nazisterne brugte det flittigt - ligesom verdens magtelite gør det i dag (og ikke så få nazister blev smuglet udenom Nürnberg processen og havnede i USA, hvor de kunne fortsætte deres virke - se "operation paperclips").

En ting som bliver fremstillet som islamisk propaganda er, "at USA kommer og slår os ihjel."
Men man skal da være mere end blind og døv for at have undgået at bemærke at lige præcis det er tilfældet.

En ting der bliver fremhævet er alt det islamiske propaganda tv (som oftest produceret af Mossad og CIA) hjernevasker muslimerne.
Men ikke så af disse "islamiske" videoer er netop produceret til vestlige medier, men ikke et ord falder om den hjernevask deres kunder bliver udsat for.

Man hørte bl.a. også John Loftus udtale sig. Her kan man høre ham få den ekstra vinkel på som filmen er helt blottet for - http://terrorize.dk/misc/london/resources.php#john.loftus

Der tales også en del om islamiske diktaturer. Hvad der ikke bliver nævnt er, at alle disse (på nær de to USA og Israel har på bombekornet) bliver støttet ihærdigt af netop USA.

Og ikke så få af de såkaldte "islamiske terrorister" og deres talerør er netop dobbeltagenter for for vestlige efterretningstjenester - eller tjener uvidende deres interesser. Derfor er det heller ikke nogen tilfældighed, at det er muslimer som primært bliver slået ihjel i "muslimske" terrorangreb - helst selvmordsbomber (ifølge CIA og Pentagon) - det virker mest overbevisende.

Generelt et meget interessant emne som vi evt. kan tage op i en (eller flere) selvstændige tråde.

Bleskift riffelsyndikatet2
Tror du jeg bliver sur over dine barnagtigheder?

Drik du dig noget vand i en fart inden du koger over : )

Det kan jeg se du gør Svend35
Ellers ville du jo ikke koge over...

Ja da! Anonym3
Og alle dine link viser naturligvis kun den rene og umanipulerede sandhed!
NB. Din kilde må være det iranske præstestyre!

Næh - det for galt ... riffelsyndikatet2
<citat>
Og alle dine link viser naturligvis kun den rene og umanipulerede sandhed!
</citat>
Er det en dårlig undskyldning for, at dit link ikke gjorde?

<citat>
NB. Din kilde må være det iranske præstestyre!
</citat>
Hvad? Arbejder John Loftus for det iranske præstesyre? Og så var du endda så flink selv at linke til ham? Eller mener du at FOX har manipuleret nedenstående video og at det slet ikke er Loftus vi ser og/eller hører?

http://terrorize.dk/misc/london/resources.php#john.loftus


Nå, men jeg kan forstå, at du egentlig ikke er interesseret i at debatere. Ellers en skam. Jeg havde ellers en lille video-serie om NATO-terror-netværket Gladio som jeg ville vise dig.