Isreal den Retfærdige

Isreal den Retfærdige Mig!!
Morderne skyder efter børn:http://www.shiachat.com/forum/index.php?act=Attach&type=post&id=22998
Hvordan kan børnene forsvare sig selv, nååh ja kun Isreal må forsvare sig selv..

Spørg forældrene Holger
De har sikkert selv tvunget børnene ud i skudlinjen for at agere våbenskjold.

Det er meget værre Observatøren
Hør allesammen, sæt jer ind i de virkelige forhold. Ligeglade og fejge Hizbollah fandt det formålstjenligt at placere sine affyringsramper inde blandt civilbefolkningen. Det kunne de så få noget propaganda ud af og se - det fik de jo! Stop med at være enøjede!

I er jo ligesom jøder Nina1986
i vender om på tingene så det hele kommer til at passe ind på at isreal havde ret til at dræbe børn. Men det er kun beklageligt at der findes folk som jer der aldrig vil se sandheden i øjnene, i tror kun på det løgn Isreal og USA kommer med, men håber at der en dag vil ske det samme med danskernes børn og så vil jeg kun ja det er i jo selv udenom!

Hizbolla mordere Sig sandt
 
Amnesty kritiserer Hizbollahs krigsforbrydelser i Libanon
Hizbollah begik alvorlige brud på international humanitær lov under den 34 dage lange krig i det sydlige Libanon, fastslår menneskerettighedsorganisationen Amnesty International i en ny rapport. Organisationen går så vidt som til at kalde Hizbollahs bevidste angreb på civile israelere for krigsforbrydelser.

Rapporten bærer meget passende navnet "Under beskydning - Hizbollahs angreb på det nordlige Israel." Og den fastslår, at Hizbollah sendte 4000 raketter af sted mod det nordlige Israel i løbet af den månedlange konfrontation. 43 israelere blev dræbt og 33 andre alvorligt såret. Hundredtusinder af civile blev tvunget til at flygte til mere fredelige dele af landet.
- Omkring en fjerdedel af alle raketterne blev affyret direkte mod byområder, heriblandt raketter spækket med tusinder af metalkugler fra kuglelejer, hedder det i rapporten. En enkelt af disse djævelske raketter dræbte otte israelske jernbanearbejdere.

Nå, du ønsker lige frem Holger
at flere skal rammes af selvforskyldte ulykker.