italienske kødboller

italienske kødboller steiermark
kødboller

500 g hk oksekød
hvidløg efter smag (4-5 fed)
1 æg
100 g revet ost
2 spsk rasp
1 spsk hk persille
salt

tomatsauce

200 g bacon i tern
3 dl tomatpure (beauvais er bedst)
5 dl vand
1 oksebouliion
1 lauerbærblad

revet ost

fremgangsmåde
ælt alt til kødbollerne sammen og steg dem på en pande til de er gennem stegte de skal være på størrelse med en valnød.

steg baconen i en gryde tilsæt vand,tomatpure,laurbærblad,persille og kog det sammen i 5 min og tilsæt så kødbollerne og lad det koge i 10 min.
serveres med pasta og revet ost
god appetit


italienske kødboller copou@sol.dk
Kødbollerne bliver endnu bedre, hvis de trilles i majsmel og herefter steges i olivenolie. Således bliver de helt sprøde!
Det kan også anbefales at tilsætte farsen hakkede pinjekerner og persillen kan erstattes af frisk basilikum. Prøv også at spise med gnocchi istedet for pasta.