Jøderne flygter fra Frankrig - hvem er næste?

Jøderne flygter fra Frankrig - hvem er næste? Peace4all
Og den ubehagelige udvikling har desværre været undervejs igennem flere år

http://www.haaretz.com/hasen/spages/961212.html

Nu tyder noget desværre på at euopæere også er begyndt at pakke kuferterne og flytte ud af Europa

http://www.danielpipes.org/blog/2004/10/europeans-fleeing-eurabia.html

Hvordan vendes denne udvikling? Hvordan skaber vi samfund hvor vi kan bo fredligt side om side på tværs af religion og etnisk oprindelse?

hvilken tråd foretrækker du p4a? Bergenholz
jeg havde svaret i en anden tråd, håber du læser det.

men hvad er det du vil frem med? Jeg har kigget lidt på siderne og undersøgt forfatteren Daniel Ben simon.

http://www.haaretz.com/hasen/spages/841445.html

Haaretz virker efter min mening lidt uskarp i kanterne, deres "talk-back" funktion virker ikke (prøv selv at læse f.eks. indlæg 12. ) siden crasher mit I.E ved ikke med jer.

vi ku vende denne her udvikling ved at investerer lidt i fremtiden og i hele menneskeheden som sådan. Få folk til at forstå at religion er menneskeskabt og det er
menneskets tolkning af noget menneskeskabt der har forårsaget årtusinders uvidenhed.
Alligevel nægter vi at tro på rationalitet på grund af det ubevidste. Det ubevidste er bevidst viden om noget man ikke kan forklare. Dette kunne have noget med begrebet infantil-Amnesti at gøre og som beskrives af Daniel Stern. Egentlig, kunne det ubevidste (det vi, noget mere end andre, føler som en forbindelse til noget større. noget guddommeligt!) være de følelser og indtryk vi alle hver især har fået da vi var børn og før vi udviklede hukommelse. 1-3 års alderen. Vi kan simpelthen ikke huske andet end små klip af vores tidlige barndom, men samtidig kan vi på video nu se og få fortalt af forældre og familie, at vi har haft nogle helt særlige behov. Man har været sur, vred, glad, tryg, varm mv. i mange forskellige situationer. Måske er det din mor du har kigget i øjnene som det første og tænkt "hun er mit univers" for det er ens moder forhåbentlig i de fleste tilfælde. Nu finder vi ud af hun er 1½ meter høj og fylder ligepludselig ikke hele dit univers (meeen, nu stadig en del i mit, ligesom så mange andre mennesker).


Hvordan skaber vi et samfund hvor vi kan bo fredeligt side om side på tværs af religion og etnisk oprindelse?

Den dag vi er mange der drømmer om! Den dag hvor homo sapiens vågner op og forstår at vi er kommet så langt at vi er mennesket mod naturen. Nogle har indset dette men er forgængere for en eugenisk filosofi (http://en.wikipedia.org/wiki/Eugenics - skader ikke at være kritisk når man læser her, husk at kigge referancer...). Hvis alle skulle have det lige godt, så ville de ikke længere være de letteste på vægten. Vi ser donationer fra Bill Gates til eugenisk forskning smukt forklædt som miljø-fanatisme. Jorden er ikke vores bedste ven, men det burde vi overbevise den om at den var.

http://www.youtube.com/watch?v=eScDfYzMEEw (et humoristisk indslag af nu afdøde George Carlin. Det er på engelsk

Vi har netop distanceret os ved hjælp af Religion og facistisk-nationalisme. Jeg elsker Danmark, virkelig. Geografisk er Danmark helt unikt og vidunderligt, men marijoteten af folk der lever her synes at helde mod et racistisk krigs-førende og undertrygt Danmark, de elsker det tydeligvis, se på de sidste 7 år med vores regering. Jeg skammer mig sku, jeg kalder mig dansk men jeg er ikke tilhænger af vores billede til resten af verden eller hvordan Danmark behandler Danskere! (http://blog.politiken.dk/engelbreth/2008/10/17/urimelig-racisme-dom-mod-betjent/)

Det er et foreslag, hva synes du Peace4all? eller hva synes andre?

Sagen er en storm i et glas vand Fnidder
Jødernes propaganda apparat tordner løs, så snart der er en jøde der får et hår krummet, jeg ser ikke nogen særlige overgreb mod jøder som ikke også sker tilsvarende for andre etniciteter. Jøderne leder med lys og lygte efter offerroller.

Er religion det ENESTE problem? Christopher
Jeg er dybest set meget enig med dig Bergenholz, og meget af det du hentyder til, navnligt at vi skal huske at vi er mennesker/dyr med instinkter og at vi burde vedkende os det, holder jeg meget af. Men nu må vi også snart indse at religion er noget der er kommet for at blive, ikke fordi det er umuligt at komme ud af (de fleste af os her i vesten har jo heldigvis retten til vælge IKKE at tro på noget), men fordi det for mange af os (ihvertfald mig) skræmmes ved tanken om at intet venter os når vi er døde. Indtil videre findes der ikke mange ideologier/religioner der tager fat i denne "problematik", så det eneste folk har at holde sig til, er disse ur-gamle religioner der siger, at hvis vi gør "sådan og sådan" er vi sikret en plads på Hogwarts-toget med tur-billet til vores paradis. Tænk på hvor mange mennesker, om de vil indrømme det eller ej, følger en religion fordi de er bange for hvad der venter (eller ikke venter) når de dør. Det er en egoistisk tankegang, at gøre noget som helst for at redde sit eget skind, MEN så er vi jo tilbage til de instinkter vi er født med og som har holdt os i live (individuelt og som race) siden tidernes morgen.

Skal vi kunne være åbne for folk UDEN religion, skal vi også kunne være åbne for folk MED. Der skal ikke gøres forskel på hverken af de to... SÅLÆNGE DET IKKE ER I STRID MED MENNESKERETTIGHEDER SÅVEL SOM MORALE!! Og her falder 25-øren (eller 50-øren må det vel blive til):
KAN man både være religiøs og moralsk? Nu er jeg personlig kristen (efter egen overbevisning), men jeg følger bestemt ikke de mange regler der er at finde i Biblen. Præsten som jeg gik til konfirmations-forberedelse hos gjorde mig opmærksom på, at det ikke gjorde mig til en dårligere kristen end så mange andre. Men så kunne man jo diskuterer: "Hvad ved hun? For hvor "kristen" er hun i det hele taget?" Jeg ved ikke hvad hun selv tror på og ikke tror på, men jeg vil mene at der sikkert findes andre (og måske mere konservative præster) der ikke ville opfatte hende som en sand kristen.
Bullshit!! siger jeg. For vi er mennesker. Og skal vi tro på at der findes en Gud som er altvidende og god (Benevolent omnipotence), så ved vi som mennesker MEGET LIDT. Og det svækker os i at pådutte hinanden og drage forhastede konklusioner om hinanden. Og sådan burde det være i en nærmest perfekt verden.
Jeg mener ikke at problematikken om religion går meget dybere end problematikken om de sociale lag; "Hvem er os lige, kan vi stole på, og resten skal holde sig på afstand"!
Jeg mener at Danmark er et godt eksempel på dette: De mennesker der kører hetz mod muslimer er ofte selv ikke kristne eller religiøse. De er måske modsætningen selv, og skræmmes ved Islam, ikke som religion, men opfatter den som en kultur der er ved at tage over; En "New World Order". Dette er uvidenhed! Fundamentalister findes i mange forskellige former, og behøver i mine øjne ikke nødvendigvis være en del af en religion. Vi burde alle sammen kæmpe imod fundemantalisme på alle planer, IKKE kun på ét. Der er magtfulde mennesker højt oppe i magtsystemet der glæder sig over religionsproblematikken, fordi de selv bliver overset i kampen og får derfor lov til at kører deres magtagenda videre uden at skabe opsigt.

Kan du da ikke læse?? Socialisten gegen na
Eller hvilken del af artiklerne forstår du ikke?

Det bliver svært DanskKaffir
Hvordan vendes denne udvikling?

Det bliver sværere og sværere at vende undviklingen - for Europa har med deres ynkelige og eftergivende polikere valgt at slikke røv på islam, som er skyld i dette her.

Udviklingen vendes ved at:
- Forbyde koranen eller forlange at koranen overholder alle gældende menneskerettigheder. Dette betyder at koranen og haditherne nok kommer til at fylde 10-15 sider.
- Udvise ALLE imamer og muslimske forkyndere (mullah'er, osv) der prædiker islams sædvanlige had imod kvinder, børn, ikke-troende og vantroende.
- Udvise alle krimenelle udlændinge uansete tilknytningsforhold -ikke kun muslimmer, men de udgør en stor andel af disse. Vi vil ikke have deres vold, kriminalitet og voldtægt i landet mere.
- Opgiv at tækkes islamiske "værdier" i vores samfund og istedet bekæmp islamisk "værdier" med oplysning, lovgivning og holdningsbearbejdning. Der skal ikke opprettes "muslimske svømmedage" i svømmehallerne og der skal ikke tilbydes halal-mad i børnehaver!
- Anderkende at hovedproblemet er islam og forbyd al indvandring af folk der stammer fra islamiske lande.
- Udvis de muslimmer der ikke kan eller vil droppe deres religiøst baseret rascisme og had til vesten, demokrati, frihed og ligestilling.
- Send de palestinensiske, somaliske, irakiske osv osv flygtninge hjem øjeblikkeligt. De fleste af deres hjemlande er sikre nok og de kan hjælpes bedre i nærområdet, hvor deres barbariske holdnnger stemmer bedre overens med landets.


Hvordan skaber vi samfund hvor vi kan bo fredligt side om side på tværs af religion og etnisk oprindelse?

Det kræver at alle religioner er indstillet på fredelig sameksisten, og det er islam ikke, har ikke været fet og vil aldrig være det. islam er en kriger religion, en erobrer religion, en lov religion og en intolerant og hadsk religion. den kan ikke eksisterer i fredstid og den kræver voldelig udvidelse og konflikt for at kunne overleve.

Vi kan kun bo fredelig i Europa hvis vi udrydder islam i Europa. Fredelig sameksisten med islam er ikke muligt da denne religion er demokratiets, ligestilling og frihedens dødsfjende.