Ja, det var jeg!

Ja, det var jeg! Utro mand.
Har været til koncert, og det hele endte med, at jeg endte hjemme ved en pige som er veninde til en jeg kender. Det kunne jo være meget fint, men eftersom jeg har kæreste, er det ikke så godt. Så vi "Gjorde det". En veninde kommer hjem, og hun ender også i kanen med os to andre. Så vi har en trekant! Total optur at det skulle ske, total nedtur at det skulle ske idet jeg har kæreste på gennem 2 år. Men her nogle dage efter, angrer jeg faktisk ikke ret meget. For ved hvor meget jeg føler for min kæreste, og følte faktisk intet for de to andre piger jeg var i seng med. Følte heller ikke nydelse - men det ved jeg så ikke om det var fordi jeg var så stang bacardi, eller om det var fordi jeg kun kan med kæresten. Lyder det muligt?? For så er det lige ved, at det har gjort godt, at jeg finder ud af at jeg helt klart svinger bedst med min kæreste... Ved ikke hvad jeg føler. Er faktisk lidt glad...! Andre der kender dét???

Hvordan... Hvor dum?
fanden kan du være så naiv og følelses-kold at du ligefrem kan vende det til noget positiv at være din dame utro????
Begriber det virkeligt ikke!

JA!!! Du er den eneste der har det sådan.. Hvis hun finder ud af det (håber jeg virkeligt hun gør), burde hun smide dig ud med det samme...!

Hvis du er så glad for hende, så ville du nok ikke have trang til at være sammen med andre damer...

Ny og spændende oplevelse.... rosalilje
..det er det som du er "høj" af endnu.

Jeg leger ikke moralens vogter, så dit utroskab må du gøre op med dig selv - men jeg læser hvad du skriver, og mit indtryk er, at du har haft en god sexoplevelse, det kan sagtens lade sig gøre uden de store følelser - sex og kærlighed hører ikke altid sammen.

Du er glad for din kæreste, - så jeg håber ikke for dig, at dit lille eventyr bliver opdaget...

Vh Rosalilje

okey anonym
hm.. jeg ved ikke, hvad jeg skal sige uden at være moraliserende. Jég synes, jo du er et svin.

Jeg synes det er synd for din kæreste og bliv lige checket for kønssygdomme.. det er ikke særlig fedt. Jeg har selv været blevet smittet grundet utro kæreste med klamydia.

Helt ærlig.... Anonym
Hvor gammel er du lige ?? Jeg håber virkelig din kæresten finde en anden der er bedre for hende, det er da total tåbeligt og respektløs det du har haft gang i. Selvfølgelig hvis dig og din kæreste lever i et "åben" forhold - jamen så er det da perkekt...

Når du har haft hannah1
så "dejlig" en optur/oplevelse, så synes jeg, at du skal dele den med din kæreste. Så kan I sammen få ern rigtig god oplevelse ud af din infantile og egoistiske oplevelse.

Jeg vil gerne høre, hvad din kæreste synes om din begejstring.

Beundringsværdigt efter min mening Viceværten
Ikke ét moraliserende ord fra dig Quinde det er i sig selv særligt i almindelighed, og fra Quinder i din alder i særdeleshed.
Gid for helvede der fandes flere nuancerde mennesker på denne jord.
Bravo for dit svar

hvorfor synes du anonym
at det er beundringsværdigt ?

Det skal jeg sige dig ! Viceværten
Det er fordi hun går upartisk til værks.
Hun er aldrig fordømmende og moraliserende.
Hun har altid en smil til overs for alle.
Hun spiller ikke dommer.
Hun bruger sjældent sig selv som eks.
Hun er åben i sindet.
Derfor beundrer jeg hende og hendes neutrale svar.
JA DERFOR !

Jeg kan da godt forstå dig... skrevet af en kvinde
Det kan da godt være at det ikke er så kultiveret at være utro, men fra naturens side så er vi ikke monogame! Jeg finder det et eller andet sted forkert, at man skal binde sig permanent til én partner for at vise at man er velopdragen -Pjat!
Man kan da sagtens have sex men andre end sin partner og stadig elske den man er sammen med - som tidligere nævnt - sex og kærlighed er nødvendigvis ikke altid noget der hænger sammen!
Nu har du haft en oplevelse - er blevet en erfaring klogere, brug det til noget fornuftigt!
;-)

Ikke bare sort og hvidt :) rosalilje
...alt der i mellem, er også værd at kigge på.

De fleste har nogle fordomme, som de bare ikke kan slippe udenom i deres vurdering - jeg har øvet mig i det modsatte !

Tak for de rosende ord.
Vh Rosalilje

Forsoeger du mon ikke bare Klemmen
At retfaerdiggoere dig selv, ved at slaa din utroskab til side?... for gid vide hvor glad du egentlig ville vaere hvis din kaereste gik ud og gjorde det samme, og gid vide hvor glad din kaereste vil vaere hvis vedkommende fik at vide hvad du gaar rundt og laver....

fint :-) anonym
jeg var bare nysgerrig,så du behøver såmen ikke tale ikke tale med store bogstaver. Det var måske også rart for rosalilje at få sat ord på, hvorfor :-))

Jeg kan godt lide at vide grunden til folks beundrig, had osv.

takker for dit gode svar :-))

vh. anonym

Bullshit Klemmen
Hvem har sagt at vores natur ikke er at vaere monogam, svanen er... Selvkontrol er da mere oploeftende .. end ukontrolleret sex med hvem som helst. ovenstaende siger jo at han ikke kan elske andre og kun vaere aandsbeslaegtet med sin kaereste hvilket er i stor kontrast til det du skriver... tsk

Ja.. Anonym
Og det bliver ekstra dejligt når "venninderne" ikke kan finde ud af at holde kæft og din kæreste finder ud af det!

Hvor dum kan du være???

skam dig konen
Jeg var vidne til min kæreste overkyssede,smækkede,gramsede og legede med min veninde en dag vi var fulde og hun fortalte inden hun gik at hun ville ha ham. Fed veninde :-(

De ar som er i min sjæl nu, vil for altid bløde men jeg elsker min mand og har valgt at tro på ham, når han siger han ikke vil dele mig og derfor ikke selv vil have sex med andre fremover. men tro mig misbruger han min tillid en gang til vil ha aldrig aldrig kunne komme tilbage til mit hjerte

Jeg håber din kæreste eller kone tilgiver dig såfremt dine andre veninder sladrer, men dog kun såfremt du har fattet for alvor at ikke engang 2 piger kunne mache din partners kemi, derfor vælg hurtigt om du vil gøre det igen vil du det så håber jeg inderligt din kæreste smider dig ud og aldrig tager dig tilbage.Men vil du være hende tro og er det hende du elsker så vær ærlig og tal ud, løgne er roden til alt ondt efter min mening

SIg det ikke den engang bedragede
Hej
Efter min mening (jeg er en kvinde på 50, der engang selv har været udsat for utroskab en enkelt gang):
Gå til lægen/en klinik for kønssygdomme og få dig tjekket igennem - det skylder du din kæreste - men lad være med at fortælle det til hende.
Hvad skal hun bruge det til, hvis det kun er sket (og vil ske) denne ene gang. Du må så bare håbe på, at hun ikke finder ud ad det på anden måde - men måske vil hun ikke vide det, hvis hun elsker dig.

Jeg ville ønske, at jeg aldrig havde fået det af vide af min mand, da han havde været mig utro. Det havde været bedre at være forskånet for den oplevelse, som altid vil være mellem os - altid.
Selvom vi i dag har det bedre end før, ville det have været smartere, at vi havde fået bearbejdet vort forhold på en anden måde.

Så mit råd er: ti stille og gå til lægen. Held og lykke.