Ja og jeg glæder mig

Ja og jeg glæder mig Stiv ex-håndværker fra Skive
Hvis jeg nu skrev dagbog tror jeg dette ville matche en ferie dag som i dag, hvilket bringer os frem til det rigtige emne, hvorfor bliver vi så kloge og modige når vi drikker os stive. Champen er naturligvis altid ufattelig skarp også efter 20-25 fadøl (om muligt endnu mere skarp) og om ikke andet kender de fleste fine eksempler som

Medarbejderen der lige skal fortælle chefen at de kører det hele helt forkert til julefrokosten.
Idioten på baren der vil slås med alle, til trods for at han i den tilstand umuligt kan klare nogen som helst.
Kammeraten der lige pludselig godt tør spørge hende den frække om hun vil med hjem og putte, til trods for at han nu i modsætning til normalt både er dum og stinker af bræk og urin fra herre toilettet.
Tøsebarnet som man næsten lige har mødt kommer hen og fortæller at det er muligt at leve uden Champen (Ja ja, kan godt se problemet)Champen holder meget af af Lumskebugten i Vejle. Dels så støtter den Vejle Boldklub (som man nu bør og gør) og så er det altid sjovt nok mest pga. den meget blandede type mennesker der kommer. Hver eneste fredag og lørdag (og sikkert alle ugens andre dage i mindre grad) er der pragt eksempler på hvad en god sjat fadøl kan rette op på.

Gamle mænd bliver til teenagere og tæver gerne hvem som helst der prøver at nappe den grønlænder han lige har fået krogen i.
Unge mennesker (Champen må betegnes som ung på ”Lummeren”) syntes at ”Hummel hunden” kandidere til at ”The Greatest Hits” nogensinde.
Ældre koner der i hobetal drikker sig så larmende stive, så deres mænd må bære dem hjem
Champen er til trods for sit enorme korpus og sit indædte had mod alle former for dans lige pludselig i gang med at danse Lambada med en mørkhåret Trunte fra Fyn
Ved sgutte ikke lige hvad konklusionen skulle være på denne omgang ævl … Om ikke andet ville vi gå glip af megen spas hvis muligheden for en god brandert ikke var til stede, måske det skulle fejres med endnu en tur på ”Lummeren” i weekenden.

Du er ikke engang... skrevet 3_læst 1000
Du er ikke engang god,til at skrive et spændende indlæg. Det dit indlæg handler om,er så plat,at jeg må formode du ikke har haft,nogen som helst posetiv fremgang eller glæde i dit liv,i mange år.
Plat tekst,du må virkelig kede dig.

... Anonym
BAH ! KORREKT !
FÅ DIG ET LIV?!