Jaka bov... Hva faen....

Jaka bov... Hva faen.... sjoveren
......kan jeg bruge sådan en dåse til???

Lige hjemkommet efter en styg arbejdsdag kigger jeg lidt rundt.... i køleskabet er.... der mest øl, en mælk der er for gammel, noget pålæg mm.... men ingen brød.... Fryseren får også lige et blik... temmelig tom og kold at se på,,, jeg sendte mit dræber blik tilbage.... og lukkede lågen.

Ahaaa, skabet med dåseting og sager....Havregryn, Kellogs tørre ting.....Og der står den så DÅSEN, min gode gamle følgesvend, MIN Jaka bov. Men hvad skal jeg bruge den til????

Jeg gider ikke ringe til pizzamanden ...igen, egentlig er det sådan at jeg fornemmer han snart ringer til mig og spørger hvad jeg skal have idag,,, hvis jeg så ikke skal have noget,, bliver han vel sur, men jeg kan jo ikke bare købe hans papmad for at beskæftige ham med at lave den og komme med den.... Eller skal jeg?? Sidst jeg ringede i fredags, bestilte jeg en kylling med det hele også salat, lidt sund skal man jo være ;-)) Det kan du ikke svarede han, det jo fredag skal du ikke have græsk bøf så?.... Jo,,,lad mig få en græsk bøf... Det er vildt, jeg må ikke selv bestemme mere.... ;-))

Hans pizza gider jeg altså ikke, den sidste jeg fik hang pappet fast i bunden,,,, jeg opdagede det først da jeg smed æsken ud,,,,,hul helt igennem..... gad vide om der så har været bogstaver på min afføring... Pyt, jeg kigger altså ikke efter, så spørg ikke!

Ellers har det været en ok dag, var på jobbet tidligere end normalt og kaos brød først ud kl. 05.45. Rigtig god mandagsbeskæftigelse,,, der var så fuld tryk på drengene i et par timer og de fleste kom ordentligt afsted,,,et par sygemeldinger indløb fra..... politiet,,,, de havde lige et par af gutterne endnu, de kom nok lidt senere. De havde nemlig været til fodfjolleri i Parken, den hvor Don Ø bestemmer. De havde åbenbart sparket til andet end bolde, fatter ikke man går til fodbold, drikker sig lam, laver ballade og ender hos politiet,,, jo det fatter jeg godt kan ske ,,ved en lille fejl og misforståelse, men at de betaler for det,,,, det fatter jeg ikke, for Don Ø siger selv de betaler for deres billet, og det tror jeg for han har altså kassen, det får man ikke hvis man forærer billetter væk ;-))

Til frokost på arbejdet blev der også snakket om weekenden,,, den røde Lady gider vi ikke snakke om mere...... ;-)) Hva, så du ...hva har du lavt i weekend chef.... Ja, spørgsmålet hang lidt i luften, jeg skulle jo svare......Og fandt det plan der var mest passende til lejligheden.::::.

Lige i trekanten...et par ryk og helt i dybden,,,bankede den ind,,,,,,svedig og udmattet, med et lettelses suk malet i øjnene,,, tæt på trekanten flere gange og endelig lykkedes det...

Jo, fodbold er en forunderlig størrelse ;-))

En anden kollega kaldte sin kæreste for en nød.... Stille tænkte jeg ,,,hvordan kan man være kæreste med en nød?? Have et seksuelt forhold til en ....NØD....ubegribeligt!!

En anden kollega skulle gå meget tidligt, hun skulle til et møde.....?? Det måtte være et stævnemøde, med den iver hun udviste, men hvad faen hun skulle med toget og togdriften er vist også meget sværere at styre end kønsdriften...eller hva??

Hvordan er din dag gået ??????

Nå, det var den Jaka bov, er den til noget eller er det pizzamanden igen i dag ;-))

kast den væk!!! gnaek
jakabov er et underlødigt og vammelt produkt som nogen kalder for skinke, river på et rivejern og hælder ovenpå pizza... yark!! Måske skulle du forære den til din (dominerende) pizzamand. Tænk at være under tøflen af sin pizza pusher *tsk-tsk* :-D

Næh, lav du dig hellere en portion havregrød kære Sjover. Det vil dit tarmsystem sætte pris på ;-)

jaka - hvilken slags... naturelsker
http://www.tulip.dk/Consumers/Products/productRange/Jaka+konserves.htm

Kunne ikke forestile mig det smager godt.. Men velbekomme....
Hvad med bare og tage alt hvad du har i dit køkken af spiselige vare.. og så blander du det godt... Og tilsætter du en kop øl, og gratinere med noget ost.. hvis du har sådan noget i køleren..
Ja, jeg er lidt fantasiløs i dag...

Så fantasiløs at jeg ikke kan finde ud af og samle min cykel som jeg har skilt ad i tusind dele for og rense den...
Fortsat en go´aften og håber du finder på noget go mad...
Jeg havde nu valgt en pizza..

Havregrød fremragende ide naturelsker
tilsæt rosiner hvis du har sådan nogen..

Ud med skidtet. Pizzamanden
Skriv noget mere af den slags og jeg kommer med gratis pizza.

Stor smil og tak.

Velbekomme Danskeren
Pizza, Ja Ja godt du selv siger du er fantasiløs. Hvad med en dag at overraske dine smagsløg med noget mad??

Du har squ nok ret.... sjoveren
Måske kan jeg bytte den væk ;-))

Skal jeg prøve om katten gider æde den tror du ?

;-))

Små rynkede tingester i... sjoveren
en rød æske.... dem smed jeg ud forleden, de så tørre og kedelige ud,,, var det måske en fejl??

;-))

du gir ikke katten det... naturelsker
det er sku da synd for dyret.... miaw

mine katte gnaek
ville flytte hjemmefra hvis jeg bød dem den slags. Prøvede med en dåse meget billig tun "puré" fra Netto tidligere... de kiggede på mig som om jeg tog pis på dem.

Jeg ville personligt vælge hvad pizzamanden kan tilbyde i dag... hvis altså du ikke allerede er igang med havregrøden. Skyl den evt. ned med et par øl :-D

Humor som overlevelse Danskeren
Med din humor skal du såmen nok overleve, selv kold Jaka bov er bedre end Pizza. Håber du trods alt får en god aften.

Øllet skal ikke ødelægges.. da. sjoveren
og vil slet ikke blande mine rester i køleskabet....... 2 æg, reven ost, noget grøn salat... tror jeg. Spegepølse, hvidløg en dåse makrel og et glas sure agurker i skiver samt en sur citron...... er det virkelig hvad du ville byde mig??? Næ, så hellere papmad igen! ;-))

Han skred da... sjoveren
jeg tog dåsen ud,,, han er klogere end mig. Åbenbart,, måske man skulle tage dyret med ud at handle næste gang ;-))

Sikke mange rejer vi så fik købt ;-))

Jeg er kun nået til øllet..... sjoveren
Underligt, dem er der masser af i sjoverhytten, men ingen ordentlig føde ;-))

Måske pizzamanden selv ringer snart og spørger til mig, mit helbred måske ;-))

Tak i lige måde...jeg.. sjoveren
kan godt overleve, jeg har indbygget en reserve, den burde kunne holde et par dage,,,, dog ikke uden væde ;-))

Desuden fandt jeg 3 is med chokoladeovertræk i fryseren,, det burde være nok ;-)) Altså sammen med øllet og havregryn med gammel mælk ;-))

Husk nu anon
at stille et par stykker til side til morgenmaden.

jeg sagde jo jeg var FANTASIFORLADT naturelsker
i dag.. Sorry...

you wish ;-) gnaek
hvis pizzamanden ringer, gætter jeg på det er hans eget helbred der bekymrer ham... lyder til det er dig der forsørger ham... Egentligt et lidt sygt forhold du har til din pizzamand... måske skulle du søge andre græsgange??

Altså,, følg lidt med.. ;-)) sjoveren
Den lokale kro lukker for dagens ret kl 19.... de bringer ikke ud og er kun interesseret i kunder der drikker deres dårlige rødvin... til overpris.

Når jeg kommer der, spiser jeg hurtigt og skynder mig hjem til min egen noget bedre.... vin! Problemet er bare at jeg nu har drukket øl og slet ikke kan ..... må køre bil. Det må pizzamanden godt,, eller han gør det uanset, det ved jeg ikke, men han er squ ikke meget for at stå ud af bilen for at aflevere maden,,,, Hvad er bedst så?

;-))

Altså.... sjoveren
Papmad ;-)))

lol din stakkels sjover britzen
Tag de 2 æg du har, pisk med 3 spsk vand (da mælken er sur) har du et løg, så hak det, salt og peber og put så noget af din revne ost i også -

Det steger du til en osteomelet Mums ka du tro -

Nydes med en kølig til og :

Velbekommem
;D
guller

Svar på hele smøren ville være for omfangsrigt dulkis
men Jakabov kan skæres i tern og blandes med pastapinde og forhåndenværende grønsager - hæld lidt ostesovs over.

Det er den faste campingret for mange år siden....

Endelig..... ;-)) sjoveren
Et svar der kunne fylde lidt i en sjovermave ;-))

Mennnn... er det iorden at piske æg? Jeg skulle nødig have nogen efter mig omkring dyrevelfærd ol... Hvis jeg pisker forsigtigt går det vel ;-))


Hvad mener du om mine kollegaer, er de ikke for platte??? Tænk, det er squ ikke noget jeg digter, det er det virkelige liv....

;-))

Du sprag hurtigt over her.... sjoveren
jeg har en masse brænde, men ikke pastapinde.....

Grønsager... kan jeg finde hos naboen, det er mørkt nu, så det går nok ;-))

Er det ikke nogle underlige kollegaer jeg har? Jeg synes de er lidt platte, men måske er det bare mig.... ;-))

det tip gnaek
kunne jeg godt have brugt for 3 timer siden, da det var mig der sad og pirkede til havregrynene... Jeg er elendig til at lave mad, og når min ellers så trofast kok forlader hovedlandet, så er jeg ikke spor bedre end Sjoveren :-(

kollegaen med "nødden" britzen
som kæreste, ku du jo passende så kalde en rigtig "nøddeknækker" ;D

Tja forboldnørder er der nok af, meen jeg vidste sgu ik du også arbejder sammen med vores allesammens FedeBritt, blev han så voldelig i detentionen ?

En blandet samling du ser til dagligt, pas nu på du ikke tager skade ;O)

Men du gør det vel osse bare fordi der er en slags penge i det ;O)

Sørg endelig for at opveje det med velrennomerede venner i fritiden (som kan lave mad ;D)

Pisk løs på de skide æg (ik skidne æg forstås) de skriger ikke så højt, når bare du tager vat i ørene -

Og få så fyldt den fryser op med brød og pålæg til denne slags aftner, ik -

Smilende æggehilsner
guller

Nåe græsenke ;) britzen
Tøm køleskabet eller som vi kalder det hos os : Ugens revy, af rester fra ugen der gik -

Der kommer tit en masse sjove og velsmagende ting ud af det, bare man har krydderier og lidt brød og ost, så kan et måltid altid blive lidt lækkert -

Havergryn er godt nok, men helst ikke til aftensmad -

;D
guller

Kom til at tænke på britzen
dDet du skriver om din hurtigløbende kollega :

"En anden kollega skulle gå meget tidligt, hun skulle til et møde.....?? Det måtte være et stævnemøde, med den iver hun udviste, men hvad faen hun skulle med toget og togdriften er vist også meget sværere at styre end kønsdriften...eller hva?? "

Ved ik lige om togdriften er sammenligenlig med kønsdriften !!

Jeg mener togene kommer altid for sent, ik -

;D
guller

tjoh men gnaek
sidste uges menu har desværre ikke efterladt spændende ting i køleskabet.. desuden har jeg en voldsom fobi for gamle madvarer!!

Og så er græsenken forresten bundet til sofaen pga. overhængende "fare" for fødsel... vil jo gerne lige have den kære father-to-be hjem inden det går løs ;-) Derfor har den stået på makrelmadder, gulerødder og havregrød/gryn de sidste par dage.

Erfaring lærer sulten sjover at handle ;-)) sjoveren
De skide æg får en på skallen,,,,,, ;-))

Åh føler med dig britzen
Bind ham til dit håndled, han må ikke vige fra din side, når det er så tæt på -

Det er spændende og jeg kan godt forstå din tålmodighed er opbrugt, en blanding mellem at være træt af den ekstra vægt og fylde ;D og forventning om at se det lille ny vidunder, ik

Nu var det ikke gamle madvarer jeg mente ;D

Jeg smider også hellere noget ud, hvis jeg har den mindste mistanke om "alder" i fødevarene -

Held og lykke med det hele
guller

Man ka sgu få PIP af sult ik britzen
Slam dem EN på låget og gi dem pisk -

;D
guller

Og sådan opstår en .... sjoveren
dyb afhænighed af pizza ;-))

Jeg har en chokoladeis... sjoveren
til rest, kunne det kvikke den "tykke" op ?

;-))

Min "benelorm" snakker naturelsker
så nu bliver jeg nød til og fodre den igen igen..
det er også bare alt jeres snak om mad:)

Go´nat herfra til jer alle, uanset om i er kokke eller ej.. inspireret er jeg dog blevet..
Nu er jeg fantasifuld igen..
To leverpostejsmadder med rødbeder og så et par majskolber. jojo det skal nok blvie godt.. Men min fornuft snakker til mig, at jeg ikke skal spise mere idag.. Men jeg har hørt gå man sulten iseng, så får man mareridt... og det har jeg ikke lyst til og få.. så jeg må hellere tage mig en natmad.. eller to...:):):)

En på skallen ;-)) sjoveren
Det får de squ, nu skal der sjoverføde på bordet!!

;-))

NB; tager lige en kold at varme op på ;-))

måske sammen med gnaek
en (tude) Mariekix ;-)

Jamen skål du ;O) britzen
Og velbekommen -

Smiler
guller

;-)) Det er jo det..... sjoveren
Den anden drift.... er der vel altid ;-))

Fandens til tråd, jeg skulle bare have et godt råd og nu er vi pludselig på sknner ;-))

tak for gnaek
held og lykkeønskninger :-)
Det er nu ikke fordi det officielt er så tæt på.. 4 uger til termin, men jeg har vist ikke været for god til at geare ned, så min krop er meget klar til fødsel. Men en uge på sofaen har gjort underværker.

Nå, nok om det ;-)

Velbekomme ;-)) sjoveren
Gid jeg havde lidt brød ;-))

Eller blot en tudekiks ;-))

Jo - og dit indlæg var en Dulkis**
dejlig afveksling fra pædagogiske konflikter, børn på gangene i hele virksomheden og hvad man eller bliver udsat for sådan en rådden mandag.

faktisk nærmest dejligt indlæg.*SS*

Virkeligheden kan være sjoveren
Barsk, kedelig og trættende.......smil og lidt hygge er en god medicin. ;-))