jalouxi

jalouxi Anonym
Jeg har lige været hos min venindes fødselsdag. Hun blev single for ca. 1 år siden. Det skal siges min mand og jeg har været vennepar med min veninde og hendes x-mand i godt 20 år. Et par år før hendes skilsmisse mødte hun en dame på sit arbejde, og de begyndte at snakke godt sammen. De lavede en klub og mødtes nogle tøser 1 gang om måneden. Jeg var glad på min venindes vegne men nu er jeg sku ved at blive jaloux, eller ikke ved at blive men jeg er jaloux.

Til fødselsdagen i aftes, satte min veninde sig overfor hendes ”nye veninder” og grinede og snakkede højt om alt det de oplever sammen, (de er singler alle sammen og derfor meget sammen). Efter som jeg ikke deltager i disse komsammen kan jeg ikke rigtig snakke med, og sad derfor en del af tiden og ”bare lyttede” til tiden snakkede jeg med hendes forældre. Hvis jeg ikke sagde noget opdagede min veninde det og spurgte: Er du sur søde? Og jeg kunne kun svare nej. Mente ikke jeg kunne tillade mig at sige: Nej det er jeg ikke, men jeg føler mig overset da du kun snakker med dine ”single” veninder! Det er første gang de veninder var med til fødselsdag.

Skal jeg sige det til hende at jeg føler mig overset, eller er jeg barnlig. Jeg er selvfølgelig glad på min venindes vegne over at hun har fået gode veninder, da jeg har travl hverdag med mand, børn, hus og mit studie, men jeg mener selv jeg har forsøgt at invitere og besøge hende. Og jeg ringer mindst en gang om ugen. Men gu fanden er jeg jaloux.

Er der nogen der har en god ide til hvordan jeg skal takle mine følelser? For i bund og grund er det jalouxi det er jeg godt klar over.

Gider ikke beskidte svar, jeg skriver herinde fordi det er et problem for mig…

Hilsen veninden