jantelov igen igen

jantelov igen igen riverman
hvordan kan det være at den negative jantalov skal trækkes frem i tide og utide og stoppe enhver form for saglig kritik og diskution .

"Det siger bare fordi du er misundelig " slut på den debat
senest et eksempel idag hvor MTV er meget rystet over, at der er nogle der udtaler sig kritisk om deres måde at carste tilskure og fordele biletter. det må være den danske jantelov der gør sig gældende siger de og tilføjer at de håber ikke det går ud over det danaske image.

Det er jo det der for danmark til at skille sig ud på en posetiv måde synes jeg , at vi har så mange dygtige jonalister der tør stille kritiske spørgsmål. mvh riverman

var selv chokeret anonym
over at tilskuere skulle carstes... det bliver noget overdrevet hysteri i stedet for naturlig musikglæde vi skal være vidne til.

Men ja, er enig i at det er for let købt at stoppe enhver form for debat ved at referer til den danske jantelov.

vh anonym

For nemt Anonym
Man skal bare sige ordet Jantelov hvis man bliver kritiseret og så forventes det at alle bukker nakken og siger undskyld.

Janteloven rodvad
Axel Sandemose var morsingbo og typisk en der overdramatiserede for at få folk til at tænke., Dermed skrev han janteloven for at få folk til at bryde ud af mindreværdskomplekserne.