Jeg blev liberakist!

Jeg blev liberakist! Die echte Dâne
I et par sekunder i hvert fald... Indlægget handler om rygning.

Hvis jeg havde 2 mill og åbnede en forretning på Falkonér allé, kunne den gå ud på at alle der gik ind blev skidt i munden. Det kunne være en klub hvor folk bare gik og sked på hinanden.

Men AVS KLAUS man må ikke ryge. Du må skide dit medmenneske i munden, men du må ikke ryge, fordi det er over 40 kvm. Sørgeligt og ynkeligt

Akja lillefrk
Men der er ingen der har noget imod at man drikker på åben gade?
Ligger og raller i rendestenen for derefter at forpeste tilværelsen for en taxamand.

Eller alle de håndværkere der efter lang arbejdsdag har rundet den 1 kasse med øl - for derefter at tage hjem til familien og forpeste deres tilværelse.

Næe, for alkoholisme er en sygdom, det er en svaghed som vi andre skal indrette os under. For alkohol har INTET ondt i sig, det er bare så super POSITIVT at man kan drikke sig så hjernelam at jeg skal betale for din udsugning på hospital.

Jeg forstår godt man ikke må ryge i det offentlige rum, det er blevet en befrielse at kunne gå ud og spise uden at skulle hjem og vaske tøj og hår inden man går videre i byen, jeg forstår bare ikke at alkohol er så socialt acceptabelt i forhold til?

/lillefrk der havde en alkoholiseret papfar - jeg betaler stadig prisen for det! [:(]

Hånden på hjertet AnonymQ
har du nogensinde været gået hjem i bad, vasket tøj og hår for derefter at fortsætte til nye røgfuldte lokaler andre steder i byen?

Nej lillefrk
Ikke til andre røgfyldte lokaler. Men når jeg skulle steder hen hvor der ikke var andre der røg - så ja. Skide irriterende, men jeg får kvalme af den lugt.

Nu digtes der vist irøgogdamp
Det tror JEG ikke på.

Det vil jeg skide på Die Däne
Det det handler om er at man selv må bestemme.

Hvis du vil have et røgfrit sted så tag et røgfrit sted hen. Længere er den ikke.
Det vil sige det er den så, for nu kan indehaverene af værtshuse ikke selv bestemme mere.

Du burde være voksen nok til at tage et valg, men det kan du åbenbart ikke, og det gør alle andre til et problem.

Det må du da om? lillefrk
Nu er jeg jo ikke her for at få bekræftigelse af en anonym. Hvorvidt om du tror på mig eller ej er vist ret underordnet i det store billede, ikke sandt?

ILM lillefrk
Så kan du jo også bare blive hjemme hvor du må pulse løs, forgifte dig selv og din familie. Heldigvis er det her et frit land.

Min pointe var nok mere, at der er andre mere graverende problemer end at man ikke må ryge?!

Jeg har skam taget et valg, jeg fravælger røgen og undgår den. JUHUUUUU for rygeloven!

Ajmen læs dog Däne
Det det handler om er, at folk der har egen forretning også bestemmer over den.

Hvis du brækker dig af lugten af fisk, går du da heller ikke ind i en fiskeforretning vel?

Din tankegang svarer til, at pga. din evt. kvalme af fiskelugt, må vi straks forbyde fiskemanden at sælge fisk, for forretning vil du fandme færdes i.
I er ved Gud nogle ansvarsløse små børn.

"Heldigvis er det her et frit land."- siger du...Det er så bare præcis det det ikke er.

MvH
-Den tildaglige socialist

Undskyldning for at forgifte mennesket? lillefrk
Mjoh, men at du vælger at forgifte din krop med røg er jo netop dit valg. At du så ikke kan gøre det i det offentlige rum mere, og direkte være med til at give mig kræft, synes jeg da netop slår fast at der SKAL være plads til os alle. Også os der ikke kan døje den lugt.

Din sammenligning med fisk er taget ud af luften, røg og fisk er (såvidt jeg ved) to vidt forskellige ting; kan du ikke lide fisk kan du gå udenom, sådan var det altså ikke med røg indtil for ganske nyligt.

Folk med egen forretning tjener penge på at vi alle kan være i rum sammen. Ikke af at bestemme selv.

Nå okay Däne
Dine fødder kunne du ikke selv styre. De gik bare ind på alle de røgfyldte værtshuse helt uden du kunne kontrollere det. M'kay...Det må da have været hårdt sådan at skulle følge efter sine fødder hele dagen.

Christ lillefrk
Hvor er du smart at høre på.

Ja, hvis I rygere så bare kunne holde jer til jeres små, røgfyldte bodegaer kunne jeg da sagtens undgå jer. Men nu er det jo sådan at I er overalt. På restauranter, i byen, på cafeerne, i toget, i shoppingcentre - U name it og I er der! Oven i købet samler I aldrig jeres cigaretskodder op efter endt brug, hvilket er mere vammelt end selve røgen.

Så nej, jeg følger ikke bare mine fødder, jeg bestemmer skam helt selv - idag bestemmer jeg så også selv om jeg vil forgiftes af uforstående rygere der mener det er deres ret at svine mit indre (og ydre rum) til.

P.s måske man kan overtale VKO regeringen til at rygere selv skal betale for deres hopsitalsophold, nye lunger etc - de er jo så vilde med at man er sin egen lykkes smed, eller får man som ryger så så meget koldsved på panden at de vil miste de stemmer?

Jamen tak Däne
For, jeg ved ikke hvilken gang, fint, at der findes røgfrie steder. Der kan du så holde dig til. Hvis en ejer af sted, synes der ikke skal ryges så helt fint med mig og alle de andre klamme og vamle. Det fungerer bare begge veje.

"P.s måske man kan overtale VKO regeringen til at rygere selv skal betale for deres hopsitalsophold, nye lunger etc"

Det kan du HELT sikkert.

Gå nu ud i trafikken og giv dig selv og dit eventuelle barn noget astma. Vi klamme skal nok tage skylden.

Hav en god dag.[s]

Din fantasi Red tobacco
løber vist af med dig, med alle de steder, hvor rygning er forbudt, at du så påstår det gør de alligevel.
Du kan mene, hvad du vil, og det kan jeg også, men den dame der i dag fik tømt en butik pga sit umådeholdende brug af billig? parfume, er endnu værre, og det har en astma patient ikke godt af.
Den dag det kan bevises 100% at det er lovlig købt tobak, der har forårsaget en given sygdom, så kan vi tage diskussionen om brugerbetaling igen.

Næe lillefrk
" løber vist af med dig, med alle de steder, hvor rygning er forbudt, at du så påstår det gør de alligevel." <--- Jeg taler skam ikke om at de er der nu, men om at man som ikke ryger kunne være i fred for dem. Alle førnævnte steder har tidligere været åbent for røg.

Aner intet om den dame med sin butik, får jeg sikkert fat i når jeg kommer hjem og får set nyheder.

Nu er det jo bevist at man får blandt andet kræft af at ryge, ikke af selve tobakken nej, men af de tilsætningsstoffer der er i, same same, but a little bit diffrent..

Så lad os nu bare tage snakken om brugerbetaling: Er du ryger gider jeg da ikke betale for dine livsforlængende behandlinger, en transplantation er idag hundedyr hvis du da kan få købt dig et nyt organ, for jeg mener faktisk heller ikke man skulle være egnet til transplantation når man i den grad misligeholder sin krop, ikke om en krone af mine skattepenge skal gå til at afhjælpe dig det her problem, du kunne bare lade være med at begynde.

Se DER kunne vi finde millioner, om ikke milliarder!

/lillefrk der får stor nydelse ud af at drille de stakkels rygere [;)]

Du formulerer Red tobacco
dig meget dårligt, når du pludselig indrømmer, at rygerne slet ikke ryger, de steder du skrev.
Men, hvis de drillerier du kommer med er din eneste nydelse, hvad pokker vil du så leve længere for.
PS. Læsevanskeligheder har du også, den var en kunde i butikken, der "stank", men det kan jeg forstå er ok for dig, uanset om det er allergi og astma fremkaldende. Egoist....

Ingen grund til at blive personlig lillefrk
Men jeg forstår bare ikke det du skriver?
Tillad mig at brække den op i bidder, så du også føler dig hørt :)

"dig meget dårligt, når du pludselig indrømmer, at rygerne slet ikke ryger, de steder du skrev.
Men, hvis de drillerier du kommer med er din eneste nydelse, hvad pokker vil du så leve længere for.
PS. Læsevanskeligheder har du også, den var en kunde i butikken, der "stank", men det kan jeg forstå er ok for dig, uanset om det er allergi og astma fremkaldende. Egoist...."
(Anførselstegn betyder citat)

"dig meget dårligt, når du pludselig indrømmer, at rygerne slet ikke ryger, de steder du skrev. " <--- Nu skal du jo læse alle mine indlæg inden du straks formoder du ved det hele, ikke sandt? At du prøver at fange mig i en teknikalitet, vidner lidt om hvor du helst ikke vil have debatten hen. At debatten starter et sted og ender ud i at Dänen mener at vi rygere bare kan tage andre steder hen, der må jeg da pointere at det ville være en umulighed. Uden rygeloven er rygere OVERALT.

"Men, hvis de drillerier du kommer med er din eneste nydelse, hvad pokker vil du så leve længere for." <--- sagde jeg eneste nydelse? du er da et skarn, læse tanker tror du også du kan. Og så bliver du personlig? skam dig.

"PS. Læsevanskeligheder har du også, den var en kunde i butikken, der "stank", men det kan jeg forstå er ok for dig, uanset om det er allergi og astma fremkaldende." <--- IGEN. Aner INTET om dame i butik, eller dames butik, når jeg kommer hjem og får set nyheder og får mig opdateret kan det være jeg ved noget mere om det, indtil videre ANER DET IKKE.

"Egoist.... " <--- GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB.

Skal vi så komme videre og tage snakken om brugerbetaling, eller vil du bare hænge fast i "Hvad med dig selv" mentaliteten?

Har du ikke Violetta
for god tid?
Du vil ikke være ved, hvad du selv skrev, du aner ikke noget skriver du.
Så nyd du fortsat din eneste last, at drille, men at drille kræver intelligens, og den kan jeg ikke lige fange i dine indlæg.

Desværre Red tobacco
du forventer et tilfældigt møde i en butik, kommer i tv avisen? Stakkels lille dig.
At du snorksover, fremkommer jo tydeligt i dine indlæg.
Men svar lige på spørgsmålet, lidt omformuleret for dig: Kan man ikke få lungesygdomme uden at ryge? Og skal man så selv betale?.

Sagde jo til dig lillefrk
at jeg ikke forstod det du skrev. Sagde pas, 2 gange til dame i butik, men du bliver ved med at tale om hende. Nu tror jeg dog at det er et tilfældigt møde DU har haft i en butik (Opfattet korrekt?) og til det kan jeg bare sige: Pas.

Jeg tog stilling til rygeloven, ikke alt muligt irrelevant.

Violetta/Redtobacco, dig kommer man tilsyneladende ingen steder med, sålænge du ikke en gang har et fast nick orker jeg sådan set heller ikke. Kommentarer om min intelligens rammer plet forbi, det kaldes selvsikkerhed og kommer cirka samtidig med man tør stå ved sine ord.

Svar på spørgsmål: Jo, lungesygdomme kan man få via alt muligt andet.

Gentagelse: Har du røget 20 smøger fast hver dag i x antal år, gider jeg ikke betale til dit livsforlængende forløb. Jeg mener der skal være noget rimlighed i det staten poster i os, rygning er usundt for dig, om du vil indse det eller ej, fælleskassen burde ikke betale for dine dumheder. Så ja, der skal man 100% selv betale.

Du er klog direktionen
nu har jeg læst dine indlæg, og svarerne herpå, og må konstatere at du er en selvglad ung kvinde, der endnu ikke har oplevet det virkelige liv.
Men nok om det, du er jo nok sød,rar og dygtig, men forklar mig lige, hvordan man skelner mellem ryger relaterede lungesygdomme, og andre opståede lungesygdomme?
Uden at kunne dokumentere dette, er det jo irrelevant at diskutere brugerbetaling.
Jeg må samtidig gøre opmærksom på at rygerne virkelig har et problem, hvis de skal på flyferie, her er det ikke rygernes paradis, både i fly og lufthavne.
Håber du må få en god dag i haven, og tobakspibe planten pynter gevaldig.

Jeg fatter Jer ikke Læser
Hvordan kan du nogensinde forsvare sådan en udtalelse? Ville du selv fortælle det, til børnene på 13, 15 og 19 - at den beslutning tog du omkring deres mor?

Gentagelse: Har du røget 20 smøger fast hver dag i x antal år, gider jeg ikke betale til dit livsforlængende forløb. Jeg mener der skal være noget rimlighed i det staten poster i os, rygning er usundt for dig, om du vil indse det eller ej, fælleskassen burde ikke betale for dine dumheder. Så ja, der skal man 100% selv betale.

Nødt til at spørge en-aegte-dansker
Du dyrker ikke sport vel? For du skal vide jeg ikke gider at betale for dine skader, fordi du skal fedte rundt med en bold eller lignende.
Du er ikke fed vel? For du skal også vide jeg ikke gider betale for konsekvenserne af dine fester med den gyldne brønd.

Tak lillefrk
du fanger jo ud i luften, selvglad? hvor har du dog sådan noget vrøvl fra? Kan du ikke debattere uden brug af disse personlige angreb skulle du måske have mundkurv på?

Det er ikke min opgave at bevise forskellen imellem ryger-relaterede sygdomme og lunge sygdomme der er opstået af noget andet, uden at vide noget om det vil jeg da gætte mig frem til at man vil kunne se en forskel på om man har levet et fornuftigt og sundt liv, eller om du har valgt at ryge.

Men som det står frit for dig at udtale dig, står det også frit for mig. Og jeg synes det er spild af penge at give rygere livsforlængende behandlinger, rygning er et valg man idag træffer velvidende om skaderne derved - det må være ens eget ansvar. Kan virkeligt ikke gøre for det ikke passer dig.

Tjae lillefrk
Hvorfor ryger den mor overhovedet?
Sikkert fordi hun af egoisme bilder sig selv ind at det ikke skader hende eller hendes børn.

Frit opfundne forældre der selv vælger deres vej i døden kan jeg absolut ikke tage setilling til.

Ja det gør jeg da lillefrk
Dyrker skam sport, holder mig sund så du i det lange løb ikke skal betale for mine valg. Sidst jeg kom til skade dog, var i 1995, efterhånden mange år siden jeg blev nødt til at tage på skadestuen, så mon ikke jeg har lidt klip tilbage på det kort.
Nej, jeg er ikke fed, læs ovenstående.