Jeg blev single... Hvorfor?

Jeg blev single... Hvorfor? why.king
Ja altså ikke hvorfor jeg blev single, det ved jeg godt... Men hvorfor kvinder ikke kan tåle at blive afvist på diskoteker?

Jeg går i byen for at hygge mig sammen med kammeraterne, ikke for at score. Jeg gider ikke drikke hjernen ud og samtidig skulle huske på alle de platte scorereplikker der alligevel ikke virker.

Tit og ofte når der er en lille nipsting der har henvendt sig, har jeg sagt til dem vi da godt kan snakke sammen, men hun ikke skal forvente noget overhovedet... udover en snak.

Det kan kvinder åbenbart ikke tage, og så er man både en nar og alt muligt andet.

Har i nogle eksempler på hvorfor? Jeg har ikke lige selv et svar på det.

Mvh Why.King der er enlig, men ikke ensom ;-)

Misforståelser? anonym
Det kunne jo tænkes at de tøser du omtaler, måske faktisk ikke havde andet i tankerne end at snakke og more sig med dig? Og når du så bringer det på bane, så bliver de fornærmede over du troede de ville andet??? Vi hunkøn er sgu ikke altid til at finde ud af :-)

Mænd... matsej4
Mænd gør det samme...

"ja vi kan godt danse, men jeg har en kæreste - så vi danser bare!!"

Det nikker de så og siger ja til, men når man så vil gå, bliver de sure...

Hvorfor?? Har jo lagt reglerne ud fra starten... De kan jo bare danse med en anden...

Mis

Læser du også Ekstrabladet? aaabenraaamand
Hej min ven!

Fortvivl ikke. Her ovre hvor jeg kommer fra har vi samme problem og damerne render også rundt efter mig alle vegne hvor jeg går og står!

Det er fucking irriterende , jeg tror det har noget med regeringens socialpolitik ?!?

Måske det er noget med fejlslagen indvandring eller noget også ?

I hvert fald så syntes jeg vi skulle til at overveje hvad vi skal stille op med de der fucking Imamer der besudler alle vore dansesteder!

Hun-imamer UD , han Imamer IND , nu..

http:\\www.eb.dk

Måske... why.king
Men jeg kan nu bedst lide rene linier, og det er så det jeg ikke forstår hvorfor kvinderne misforstår. << Kryptisk tjah, lidt men håber du forstår pointen hehe.

Hehe, why.king
Ja det gælder åbenbart begge veje ser det ud til.

Det må være et af livets store spørgsmål ;-)

?? Skal man det ?? Hende der smiler
SKAL man virkeligt det? Rene linier fra første blik?? Jeg er single og nyder, som så mange andre, at gå ud og danse ...og der kommer da af og til nogle mænd hen der gerne vil danse med mig..Men det ville da aldrig falde mig ind som det første at fortælle dem, at de altså ikke ville få andet af dansen ud af det ...Hvis der blev ytret interesse om andet, ville de få den besked, men ikke før! Kan man ikke bare gå ud fra, at der rent faktisk findes mennesker derude, for hvem livet ikke omhandler at score??

Smil herfra

Du er jo også til Big Fat Snake why.king
Giver det så ikke sig selv?

Jamen... amarti
Hvorfor blev du så single?

hm ser du... naturelsker
skulle det være nødvendig,og sige det til pigen at hun ikke skulle forvente noget. Det kunne faktisk være at hun ikke forventede noget, ud over en lille snak.

Men kan alligevel godt forstå, hvad det er du hentyder til...

Hvis jeg møder en mand, som virker lidt for intereseret, så gør jeg ham det og så klart, at han ikke skal regne med noget - da jeg er optaget.

Hvor for der er nogen piger/ mænd der bliver sure over en afvisning ved jeg ikke.. Men hvis der er nogen der kaldte mig en nar elelr ligende hvis jeg afviste en person, så ville jeg bare kigge hånligt på vedkommende.

Argh... why.king
Det er såmænd simpelt nok, vi ville ikke den samme vej i livet og syntes derfor det var bedre at skille vore veje inden vi blev alt for sat i livet sammen.

No hard feelings imellem os, så det er nu dejligt nok.

lige præcis... why.king
Altså den del med man bare kigger hånligt på de folk der ikke kan tage den ærlige afvisning. Ja nogle vil måske kalde det for at de " bare ville snakke ". Man kan nu sådan rimeligt godt se på folk hvad deres intentioner er.

Mig undrer det ikke :))) rosalilje
Kvinderne har igennem tiderne altid set sig selv " som en gave" til manden - vi har altid kunne vælge og vrage når vi har i byen, vi er næsten altid i mindretal, - altså er der oftest to tre mænd til hver af os at vælge imellem - fine ting for en kvinde ;)

Du har ikke gjort noget forkert, men en kvinde/pige føler det som en afvisning, når ikke du falder på halen for hende og nærmest besvimer at henrykkelse.

Sådan har kvinder altid gjort, endda som den naturligste ting i verden, - men når det bliver praktiseret for dem selv, så er det ikke så sjovt længere..

Du skal bare blive ved at være som du er, og kvinderne må lære at respektere ligeberettigelse når de er i byen :)

Vh Rosalilj

Nå så det er der den ligger why.king
Ligestilling er nok meget godt for kvinderne, men de vil ikke have det på alle områder. Dybt uretfærdigt hehe.

lige i øjet lilje HansKurt
Du tør sætte ord på det bravo du

Say WHO Hende der smiler
Tror du forveksler mig med en anden der smiler ;)

De gamle dyder må tilbage :) rosalilje
..vi skal bare plantes ved et bord, - please blive siddende pænt til vi bliver afhentet - så får vi altid en god chance for at vifte ham væk, og sejren er vor - sejren er vor..

Nej undskyld mig mine feberfantasier :)

....jeg må tilbage i kurven :)

Vh Lilje

Tør og tør :) rosalilje
..hvad skulle der næsten ske

Lilje

Nah... why.king
Ikke lige min stil heller, men der er sikkert nogle der vil have det sådan.