Jeg dør ensom og alene!

Jeg dør ensom og alene! Ikke-medlem
Det er jeg overbevist om. Hver gang jeg møder en fyr, som er interesseret i mig, så lykkes det mig altid at ødelægge det. Hver evig eneste gang! Det er simpelthen fordi, jeg går i panik. Når jeg står over for ham, tænker jeg: "Hvad snakker man overhovedet med sin kæreste om?! Hvad laver man sammen med ham?!" Jeg har kun haft én rigtig kæreste, så det er derfor, at jeg er rimelig uerfaren på det område. Jeg kan ikke rigtig kommunikere med fyre, som jeg også selv er interesseret i.
Jeg har nu mødt denne fuldstændig fantastiske fyr, og jeg vil bare ikke lade ham slippe! Så jeg har virkelig brug for hjælp. Jeg vil gerne lære ham bedre at kende, men jeg kan slet ikke snakke med en fyr, som jeg er vild med. Hvad fanden gør jeg?!

Sæt tempoet ned.. Single38
hehehe - kender fornemmelsen - brændte også selv en bro for 2 år siden fordi jeg nærmest stod og stammede foran hende -tænk at det kan ske efter man er blevet rigtig voksen ;) Jeg tror det er fordi hele kroppen bliver sat i alarmtilstand og man bliver stresset over det. Måske skal du prøve at få fat i hans mobilnummer og invitere ham over til et glas vin en fredag eller lørdag aften?

Og så er det rigtigt nok det der - hvad skal man egentlig lave med en kæreste, når man ikke kysser? Altså det samme som med sine venner? - snakke - gå i biffen - osv.

Hejsa Bombom
Nu ikke så trist...hvor gammel er du?

Jeg er Ikke-medlem
22 år gammel

Ingen panik Bombom
Jeg tror, jeg har været lidt ligesom dig... Da jeg var lidt yngre, kunne jeg kun tale med fyrene, når jeg var pattestiv :-) Så snart jeg mødte dem på 2. date, blev jeg droppet hovedkulds, og jeg er ikke i tvivl hvorfor. Jeg var tavs som en østers - blev rød i hovedet hvis de sagde noget. Men tro mig, der er nogle fyre derude, som godt kan lide stille generte piger. Som godt kan lide ydmyghed. ;-)

Åben øjnene Bimmer ILP
Du skal slappe helt af, for du er stadigvæk ret ung.

Du siger det selv; Jeg vil bare ikke lade ham slippe!

Hvordan tror du at det føles, når man lever i et bur?

Kunne du selv finde på at leve i et bur?

Hvis du vil beholde ham, så giv ham luft. Så du ikke
kvæler forholdet, inden det er kommet i faste rammer.

Kærester og venskaber er interesse fællesskaber, så
find en der deler nogle af dine interesser. Resten kan
i dyrke hver for sig.

Hvad man snakker om? Du kunne spørge til hans interesser.

Hvad laver man sammen med ham? Kysser, dyrker sex, tager til fester,
i byen, biografen, en tur i skoven, besøger familie og venner mv.

Her er løsningen: Den forundrede
Tal mindre! Smil mere!

Held og lykke!

overskrift tarzanoo
Jeg vil bare sige, at hvis jeg i forvejen synes en pige er sød, så vil jeg synes hun er ekstra sød, hvis hun har svært ved at få ordene frem foran mig. Jeg har det selv på samme måde med piger, især hvis jeg er fascineret af dem, at jeg stammer, mister al situationsfornemmelse, bliver rød i hovedet osv.

Jeg håber bare at jeg en dag møder en pige, der ikke har noget imod en fyr, der føler sig lidt kikset overfor hende. Håber der findes piger, der synes om fyre, der ikke spiller smarte og kommer med seje kommentarer hele tiden.