Jeg elsker en dejlig kvinde

Jeg elsker en dejlig kvinde Anonym
Jeg har kendt en kvinde i 14 år ... været kærester med hende i nogle måneder for 14 år siden ... og nu igen i 3 måneder ... hun lever sammen men en anden ... det gør jeg også.... men jeg elsker hende højt... men er ikke sikker på at det kan blive os ... desværre....HJÆLP

Du giver selv svaret redhack
"men er ikke sikker på at det kan blive os ... desværre...."

Du skal gøre hvad dine følelser fortæller dig at du skal. At i begge to er sammen med en anden gør det jo ikke ligefrem nemt..
Man tag dog en snak med hende, og hør hvad hun føler.

Med venlig hilsen
Anders Nielsen

du har et ansvar byby
Nu skriver du selv at du "elsker" hende" Det er et stort ord....Måske fordi jeg er kvinde?? Hvis du kan elske en anden kvinde altimens du er sammen med anden så bør du først erkende at det forhold du er i lige nu ikke fungerer. Aflsut det og så gå til din flamme og erkend dine følelser ( det er kun i travspil at du kan spille på to heste!)Det er ikke min mening at være "moralsk" for man har ikke magt over sine følelser, men du har magt over hvad du gør ved dem og hvordan du gør det...husk der er et andet menneske involveret.

Held og lykke! Bo Vejle
Du skriver så flot om den pige, du elsker. Men du skriver også om den kvinde, du nok også har elsket engang for nyligt! Det er en svær situation, både for dig og de to kvinder! Held og lykke!