Jeg elsker ham

Jeg elsker ham Anonym
Jeg er blevet såret og svigtet så mange gange i mit liv at jeg nu sidder og græder igen og savner min kæreste han er langt væk fra mig og vi ses kun i weekender, men nu har han ikke ringet til mig i 2 dage og jeg har set at han har surfet på nettet ved at være online på kontakt sider.

Nu vil jeg fortælle om vores forhold vi ses i weekender ca. 14 dag og ellers snakker sammen over skype så det er kun hvis han er online jeg kan kontakte ham.

Vi har altid nogle romantiske weekender med dejlig mad og hvor vi hygger os med musik eller tv og har vidunderligt sex sammen, men alligevel kan han sommetider komme i tvivl om vores forhold, han har haft kolde fødder en gang før, hvor vi snakkede om det og blev enige om at ses igen og begynde forfra, vi har kun kommet sammen i ca. 2 måneder og set hinanden 10 dage sammenlagt men chattede meget sammen og talt i tlf.

Nu er jeg blevet meget ked af det igen for nu tror jeg det er det galt med ham igen han er kommet i tvivl igen det er meget hårdt for mig med sådanne svingninger næsten hele tiden når vi lige har haft en god weekend, ja det ved jeg godt at I ikke kan svare på, men problemet sidste gang var ikke at han ikke elskede mig, for det gør han det er mere ham selv han tror ikke han er god nok til mig jeg har sagt til ham at han skal bare være sig selv for han er god nok til mig.

Hilsen den bedrøvede

er det mig du snakker om?? anonym
det lyder som om du er igennem det jeg lige har været igennem.. kom videre siger jeg dig..

min fyr var lige præcis sådan han bor i kbh og jeg i århus... og vi var sammen i 3 måneder og så stoppede jeg forholdet.. men vi snakkede også over skype og havde mødt hinanden på nettet.. men af min erfaring synes jeg du skal komme videre..

held og lykke med det hele

10 dage deer
sammenlagt han kender dig jo slet ik,,,kan du ikke se det, den går bare ik, undskyld jeg er hård men sådan er jeg.

Undskyld, men ???
Det lyder lidt, som om han er i et fast forhold og du er elskerinden: Hvorfor kan du ikke ringe almindeligt til ham? Hvorfor ses I så sjældent? Hvorfor får han "kolde fødder"? Har du været hjemme hos ham? Ikke for at gøre dig mere ked af det, men det lyder lidt underligt!!!

jeg har bare mig
selv været dig.. og sådan er det med langdistance forhold. Det kræver virkelig en indsats - fra begge parter. Vi kørte akkurat det på samme måde, men desværre var der ingen af os der havde meget tid eller stod i en situation hvor vi var parate til at vælge andet fra... det resulterede i at (som en så rigtigt skriver) vi aldrig lærte hinandne at kende og at jeg blev utrolig usikker (eg, piger HAR BRUG FOR bekræftelse, og den er altså ikke god over nettet)...
forholdet sluttede i sommers...
mit råd til jer er, at i tager en uge intens sammen og finder ud af om det er DET HER FORHOLD i vil - det gjorde en veninde og hendes kæreste, og det styrkede dem så meget.. du skal ikke spilde tid på noget som lever i en fantasi eller i cyberspace... tag en uge fri, besøg ham eller lad ham komme og besøge dig, og så tag den derfra..

held og lykke..

Hjælp mig !! Natia
hej jeg er en pige på 14 snart 15år har en kærste på 16 Som bliver 17 her i mar. Ved ikke hvad jeg sakl give ham som fødselsdagsgave , HJÆLP VIS I KAN ..