"jeg en forbryder"

"jeg en forbryder" egon olsen
Jeg "kvajede" mig voldsomt for ca 20 år siden - lavede bedrageri imod en butik ( for 20.000) det blev opdaget, jeg mistede mit job ( var off. ansat) mistede mit hus, nogle "venner", familie osv. - fik en bet. dom uden strafudmåling med en prøvetid på 3 år, siden har jeg aldrig fået så meget som en p. bøde!! Jeg har altid været åben og fortalt hvad jeg havde lavet, og selvfølgeligt fortrudt og grimmet mig. jeg har betalt hvad jeg skyldte, både erstatning og til det gl. hus. Min kone og jeg har holdt sammen "i tykt som i tyndt" og har været gift i 30 år nu. I aftes besøgte vi en ældre dame på sygehuset ( for 2. gang ) hun fortalte at en sygeplejerske havde spurgt hvorfra hun kendte mig ! og fortalt hvilken "grim karl" jeg er ( sygeplejersken er min kones faster !!) og der var ikke grænser for hvad jeg havde gjort af gale ting !!
AV den sved - efter 20 år skal man stadig "bukke hovedet" og så fra ens egen såkaldte "familie".
Kan man - skal man finde sig i det ??
Kan en sygeplejerske (på arbejde) tillade sig at sige sådanne ting til en fremmed patient ? skal jeg kontakte hende eller hva ??

Kære du Hende der smiler
Ja, tag dog tyren ved hornene...det er 20 år siden, at du fik kvajet dig! Ring til hospitalet og lav en aftale om et møde med denne sygeplejerske. Jeg ville synes at du bør skrive en dagsorden for dette omtalte møde, som du kører stringent efter....for at få svar på dine spørgsmål og også for ikke at tabe hovedet under et møde. Spørg hende om det er rigtigt, at hun har fortalt disse ting om dig til den ældre dame, og hvorfor hun har fortalt det. Forklar hende gerne, at det er 20 år siden, og at du har arbjdet på det lige siden. Og evt. hvor hun har sine oplysninger fra, samt hvad hun mente at hun fik ud af at give den ældre dame de oplysninger.

Indgyd hende respekt om din person ved at tage tyren ved hornene, og optræd som den person med overskuddet ...det er det eneste sladdertasker har brug for!

Men jeg tror desværre ikke at du kan ramme hende på, at hun ikke MÅ fortælle det, da en sygeplejerskes tavsheds-pligt kun gælder patientens affærer....

Smil og pøj pøj

kontakt hende marlonn
Få da fat i den stupide person, hvad f..... bilder hun sig ind.Mom hendes sti er helt ren?.
Man skal ikke lastets for noget, når man har udstået sin straf.I mine øjne er hun en ondskabsfuld kælling, gad vide hvad hun ellers går og fortæller??

skynd dig og få fat i hende filtut
og så få en ordentlig forklaring, hvad faen bilder sådan en sladderkælling sig egentlig ind.
Filtut

tak for rådet egon olsen
Jeg må indrømme det har været et par hårde dage- og jeg er glad for lidt "opbakning" men måske jeg bare skal lade som ingenting? (eftersom det er min kones faster- ved hun hvad jeg "lavede"- men smører en masse på som ikke passer- og så som sygeplejerske- havde hun sagt det som privat person havde jeg ikke taget mig af det )

helt rigtigt egon olsen
Ja verden er hård ved os "vane forbrydere" og du har helt ret: hendes sti er netop ikke helt stueren! jeg har samme efternavn som hendes ex-(som hun har været gift med 2 gange ;-/ ) et spec. navn- så jeg bliver tit spurgt om jeg er i familie med ham- jeg svarrer at det ikke staves på samme måde- men kan mange historier om deres forhold- men kunne aldrig finde på at svine dem til- Tak for de gode tanker

sådan noget frum
skal du gøre noget ved. Ikke så meget pjat - konfrontere hende med de ting, hun har sagt.
Spørg hende hvorfor hun synes du er en "grim karl". Det er jo hende der har et problem med dig - og ikke omvendt. Når alt kommer til alt er hun jo en sølle stakkel, når hun går rundt og bagtaler dig. Måske er hun misundelig på dig, fordi du har fået rettet op dit liv, og så ved hun ikke bedre end at gå rundt og tale dårligt om dig. Du skulle jo nødig tro, du er noget......
Så på med vanten min ven og få ryddet op i det.
Så kan du måske være heldig at du ikke hører mere om det.

uprof manna......
Hej, jeg synes helt klart du skal tale med hende. Fortæl hende at det er meget sårende at hun går rundt og fortælle andre om dine private affærer, og at det ikke er rart at konstant at blive mindet om noget man gjorde for mange år siden. Derudover synes jeg du skal påpege at når hun er på arbejde skal hun være professionel, og at fortælle ting til patienter som man ved som privatperson, er yderst uprofessionelt. Det kan hun simpelthen ikke tillade sig, og hun burde undskylde både overfor dig men også den ældre dame i besøgte. Det er da også yderst grænseoverskridende for hende at skulle høre den slags sladder, når hun ikke selv har bedt om det. Tal med hende på en ordentlig måde og "vær ovenpå", og held og lykke

Du har klaret trump
det flot - Rank ryggen - Dig og din kone kan man have respekt for - sygeplejersken skulle have en røvfuld

Tak til alle egon olsen
Det er første gang jeg har sendt et indlæg- men ikke sidste- tak for de mange gode råd- nu har jeg det meget bedre :-))

ved du hvad sadoma
Tag lige og klap hende en på lampen, det er ikke en skid for meget
Sadoma