JEG ER BANGE

JEG ER BANGE gullagulla
Hej allesammen [:)]
Det kan godt være det lyder mærkeligt, men jeg bliver tit bange af de dummeste ting. Selv når jeg går på gaden, og det begynder at blive en smule mørk, kan jeg føle mig utryg. Især hvis et par "barske" fyrer er i nærheden. Har læst så meget i avisen om voldtægt, set i Nyhederne hvordan der hele tiden forekommer knivstikkeri her og der.
Er jeg paranoid? Og hvordan kan jeg slippe af med de irriterende tanker?

Kan jeg egentlig godt.... steagle
forstå [:*(]
Den forråelse, der er i DK, gør, at ingen kan føle sikker mere.
Hvis man er på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt, kan det efterhånden koste dig både førlighed og liv.
Jeg tror, at man bliver nødt til at handle ud fra egen virkelighed. Hvis du bor midt i KBH og er ung pige, så tag en taxa, når du skal hjem midt om natten. Tag de forholdsregler, der er nødvendige og vælg dine venner med omhu.

Selv en halvgammel rotte [;)] som mig kan da få dårlige fornemmelser, når jeg færdes i Århus.

Men husk på: Man får det tilbage som man sender ud.

Lad være med at lade dig provokere og hold afstand, når det er muligt. Og det er det for det meste.

Go' påske [f][f][f][f][f]

Lige præcis i Århus dulkis
- har der også været nogle rigtig modbydelige tilfælde de sidste to festuger, hvilket iøvrigt bevirkede at nogle politikere stillede op og tilbød at følge de damer hjem, der havde behov for det. De fik det vist bare ikke sagt til så mange....

- At overse en risiko er dumt, så det handler vel om at tage nogle forholdsregler, som f.eks at tage en taxa i nogle tilfælde og følges ad med andre, så man undgår alene-turene.

- Voldtægterne synes jeg nu ikke er så hyppige at de kan skræmme mig til hverdag, og knivstikkeriet anser jeg heller ikke mig selv for at være i risiko for, derimod kan jeg være nervøs for mine sønner. Ikke at de har tendens til at komme i klammeri, men de er vel "målgruppen".

Tag det med ro Humørsprederen
Ofte er mennesker deres egen største fjende. Alt bliver dannet inden i hovedet før det sker foran en. Hvis du pisker en stemning om i dit hoved omkring at verden er usikker og hvem som helst vil overfalde dig, så er det også det du ser og måske i sidste ende det du oplever. Ved at udvise forholdsvis ubegrundet frygt er du med til at skabe en spændt stemning der i nogle tilfælde kan få de farlige ting til at ske.
Se bare USA. De amerikanske medier beretter hver dag om vold, bortførsler osv. Resultatet er at stort set alle amerikanere ejer et skydevåben og almindelige mennesker i almindelige byer forsøger at barrikadere sig med hegn osv omkring deres huse af frygt for omverdenen.
En meget bange person med et skydevåben er næsten lige så farligt som en psykopat med et skydevåben fordi der ikke skal særlig meget til for at få personen til at trykke på aftrækkeren.

Nu trækker jeg den lidt langt ud, men jeg prøver bare at tegne et billede for dig.
Selvfølgelig skal man tage sig nogle forholdsregler. Men hvis du udstråler ro, glæde og tillid til andre mennesker kan det smitte af på dine omgivelser og din hverdag bliver forhåbentlig mere tryg.

Kom ud og mød nogle forskellige mennesker, så finder du nok ud af, at de allerfleste mennesker er helt ufarlige. Man ved aldrig hvad der kan ske en dag når man går ud, men man kan også blive kørt ned, ramt af en tagsten eller få kræft.

Lad vær med at bruge tid på at frygte. Brug tid på at leve.

Held og lykke :)

hjælp slim
hej det er ok at være bange bare det ikke tager over hånd , for så er det ens tankegang der spiller en et pus , og så gård det hen at bliver balasten og jo meger man går med det jo være bliver det , så man kunne jo prøve at få hjælp jeg kan prøve om jeg kan hjælpe dig mit mobil er 20731802 jeg er healer jeg har noget man kan ænder tanke mønster med der hedder back blomster dråber . det med at du er meget bange er et mønster hos dig som har sat sig fast som du bliver nød til at ænder venlig hilsn slim

Lær noget kampsport/selvforsvar kungfumunken
Det kan hjælpe meget på ens selvtillid.

Nålen i høstaken. la34sf
Jo jeg kan da godt forstå du er bange en gang imellem, det er jeg sku også især om aften eller natten hvis jeg er ude og ædrug, men slapper lidt mere af hvis man har fået en lille en, men muligheden for at du skulle være så uheldig at møde en flok voldsmænd er meget lille, prøv at forudse hvor du er mest sikker hold lidt til siden vend om hvis noget ikke er sikkert, men 100% kan desværre ikke være på denne planet.

Æv altså Sgt Kickass
Det lyder ikke rart.

Du bør nok arbejde med din selvtillid.

En måde at droppe offerrollen kunne være at styrke både krop og sind. Har du overvejet at lære en kampteknik? Så lærer du ikke bare at forsvare dig fysisk, men begynder også at bære dig med selvsikkerhed.

Her er brasiliansk jiu jitsu (godt for alle): http://www.youtube.com/watch?v=eNR9IBuDGDc

Her er Wing Tsun (godt for piger, siden det ikke kræver særlig meget styrke): http://www.youtube.com/watch?v=qaP1X-lEtgc

Begge dele er meget effektivt til at beskytte sig mod voldtægt. Og så er det sjovt og man kommer i god form samtidigt :)

Lige præcis i Randers Redaktøren
har der været flere tilfælde af umotiveret vold og ildspåsættelser.
Så også der bør man tage sine forholsregler, lige som i andre byer med natteliv.

Næææh du Dulkis behøver vist ikke frygte noget. Hehehehe
[;)]Sålænge man sidder her på [sol] døgnet rundt, er der vist ingen fare. Og ligefrem tiltrækkende virker du nu ikke ligefrem, men dine bitre kommentarer hist og pist.

Mon ikke gullagulla der lever sit liv ude i virkeligheden har mere at frygte.....

Kontakt endelig ikke faken slim. Hehehehe
Han eller hun har ikke den engang turdet lave sig en personlig profil. Så gullagulla hold dig laaangt væk fra den type "debattører"!

Meget godt forslag. Hehehehe
Ja kampsport eller selvforsvar giver selvsikkerhed, og bevirker tumperne holder sig på aftand. Et rigtig godt råd!

Slet ikke usandsynligt dulkis
- men holder mig nu også altid under gadelampernes lys for alle tilfældes skyld[:D]

Gode forslag kungfumunken
Her er en god søgemaskine over danske kampsportsklubber:
http://martialarts.dk/klubber.asp?stilart=0

Find noget, du synes er sjovt og interessant. Husk på, at der ikke findes nogen kampsport/selvforsvarssystem, som er 'bedst'. Alle former for kampsport har deres styrker og svagheder.

Den bedste måde at fjerne angst, Hehehehe
er at gøre sig stærk indadtil. Mærkeligt nok sker det ofte for folk der dyrker kampsport. Det indre følges ofte med det ydre. Den indre styrke er altid med i japansk og kinesisk sport, så det er klart det jeg også vil anbefale gullagulla.