Jeg er dybt ked af det.

Jeg er dybt ked af det. Anonym
Jeg står med min dejlige datter på 6 år, og er nu gravid igen. Problemet er nu, at min kæreste har slået op med mig. Jeg er helt ødelagt indeni. Føler mig alene og svigtet. Han vil ikke have noget med barnet at gøre, og har bedt os om at flytte. Det gør også meget ondt på mig at være her nu. Men det er ikke nemt, bare lige at finde noget at bo i her på Sjælland. Vil fordøge at søge hjælp ved mødre hjælpen, men ved ikke om det er noget de hjælper med. Det er en meget svær sitaution at stå alene med. har bare brug for nogle råd og måske lidt opmuntring.

det er aldrig anonym
godt hvis man bliver sat på gaden med 1 lille barn og en i vente, du skriver ikke hvorfor han har gjort som han har gjort, for det er svært at forstille sig at en kan være så koldhjertet at sætte en gravid mor på gaden med et lille barn, men du skal gå op på din kommune og fremlægge problemet, alle kommuner har boliger ledige til lige sådan noget

har selv stået i lignende situation Anonym mor
... få på mødrehjælpen, de kan bedre rådgive end komunen, for de er nærmest specieludannet indenfor feldtet.

...det er hårdt, men man klarer sig...

anonym mor

Det er da forståligt nok susanne.larsen
Sikke en sjuft din eks er.

Jeg tror du er bedre tjent uden ham.

Gå op på din kommunes boligkontor og fremlæg din sag - de SKAL hjælpe dig med at finde et sted at bo.

Held og lykke med det.

Det fungere ikke. Anonym
Han vil gerne have sit liv tilbage som tidligere. Han er 30 år, og har været single i hele sit liv, udover de 2 år vi har været sammen. Han har brug for at løbe hornene af sig og være frigjort. Vi har haft mange diskussioner om, at han gør som det passer ham. Jeg ved intet om hvad han foretager sig. Han er tit væk fra om morgenen til sent om aftenen og kommer beruset hjem. Det har været svært for mig at håndtere, da jeg synes det er uansvarligt, og har gjort mig meget ked af det. Han vil heller ikke jeg kontakter ham når han er i byen. Han vil også at jeg får en abort ellers er jeg egoistisk, siger han.

forstår dig godt anonym
men som jeg skrev, kommunen har ledige boliger, som er beregnet til tilfælde som dit, ellers kan de henvise til den næremste møderhjælp, der vil du komme til at tale med ligestillede og få hjælp, men mange bor sådan et sted i op til 1-2 år før de får en bolig, så prøv kommunen først, og held og lykke med det hele, kan kun sige at hvis din kæreste var mand, havde han aldrig gjort dette mod dig, jeg er selv en mand og kunne ikke være så kold

Hvor længe har i boet sammen? zaza
Hvis du har boet i hans lejlighed i to år - eller mere, med tilmeldt adresse, så kan han ikke bare smide dig og dit barn ud. Har du haft din adresse officielt i to år hos ham, har du lige så meget ret til lejligheden, selv om han har skrevet under på den - hvis den er lejet. Dette skal du tale med en sagsbehandler om.
Mht. abort - DU er ikke egoisten - han er, ved at bede dig om det.
Jeg VED at det gør ondt, men du må for din egen skyld, dit barns skyld og for dit ufødte barns skyld, komme væk og få dig et godt liv. Han er ikke god for nogen af jer. Når han gør dig ondt i sjæl og hjerte, gør han også dit barn og ufødte barn ondt, for de mærker du har ondt.

Kommunen, Mødrehjælpen og Boligselskaberne wawe
Der burde findes en lovgivning mod sådan en opførsel. Jeg stod i sammen dumme situation for et år siden med min store datter, men det ødelagde da totalt vores liv i fem måneder. Jeg nægtede at flytte før vi havde en rimelig bolig.

Mødrehjælpen og Kommunens boligafdeling er nævnt, men kommunen vil også forlange, at du skriver dig at du selv er aktivt søgende i boligselskaberne. Så find ud af hvad der findes fx. AAB, KAB, AKB, PAB... måske findes der en fælles portal.

Stil nogle krav til fyren, at han f.eks. ikke er der indtil du har fundet en bolig, så du kan få ro på din og dit barns situaion. Faktisk synes jeg du bør overveje abort, hvis det overhovedet kan nås og hvis du på nogen måde selv er indstillet på det. Barnet kommer til verden uden en far og det betyder et svigt allerede fra starten.

Det er noget skidt nu, men vi må lære af det og skal man lære at sikre sig på lejekontrakten? Det er da altid en god ide. Jeg havde selv sikret mig ved at eje halvdelen af huset. Situationen er smadder svær alligevel. Boligen er jo kun en del af problemet.

Giv ikke op, klø på, forlang at være glad her i livet og stå op for dig selv og dit barns skyld.

En portion held og lykke skal du have herfra.

Han er slet ikke en mand Bimmer ILP
En mand bor ikke fast sammen med en
kvinde, hvis han skal løbe hornene
af sig.

Du kan gå op på kommunen, så skal
de nok skaffe en lejlighed til dig.

Den næste gang du skal have en kæreste:
Fortæl ham at du er blevet gravid, og se
hans reaktion. Hvis han reagere på samme
måde på din falske graviditet, så kom
væk fra ham i en fart. Den type mænd er
ikke værd at samle på.
Desuden bør du altid tale muligheden for
at blive gravid igennem med ham, for børn
har brug for både en far og mor.

Jeg prøver på at være stærk. Anonym
Men det er svært lige nu. Det er en andelslejlighed, han har. Han siger at hvis jeg vælger at få barnet er jeg en stor egoist, og det vil være bedst for barnet ikke at komme til verden. Hvis jeg vælger at få det, vil han kæmpe imod mig til målstregen. Forstår ikke hvordan han kan være sådan. Det gør så ondt. Og efter han gjorde det forbi med mig, blev jeg selvfølgelig ked af det og græd. Men han sagde til mig, at jeg ikke skulle være ked af det. For det ville være det bedste vi ikke skulle være sammen og at barnet ikke vil komme til verden. For det vil bare give flere problemer end det vil være godt. Jeg skulle bare se positivt på det og komme videre og finde mig et sted at bo. Han synes jeg skal tage tilbage til hvor vi oprindeliugt kopmmer fra jylland. Men det vil jg ikke, da min datter trives rigtig godt her, hvilket jeg også gør selv. Mens jeg grad kom han og kyssede mig. Men jeg bad ham stoppe med det, når vi ikke skulle være sammen og han kunne heller ikke forstå at jeg ikke vil have sex med ham efterfølgende. Så sagde han, nå ok hvis du ikke vil have det så lader jeg da bare være.Han giver mig en følese af at han udnytter mig. Jeg kan slet ikke forstå ham.

hvis det er anonym
hans bolig, kan hun jo ikke stille krav, han kan bare hvis han vil sætte hendes ting ud, hun skal bare i dag er godt gå på kommunen inden de lukker og kræve at tale med en rådgiver

Flyt ikke adresse! Pitt_2
Hej,
Det er en lidt dum situation, som du må se at få rodet jer ud af. Jeg tror at du har større chancer for at få hjælp af din egen kommune, hvis du ikke flytter folkeregisteradresse. Det er det dummeste, du kan gøre.
Prøv bare Mødrehjælpen, du kan være heldig at træffe en fornuftig socialrådgiver der.
Ellers måske SR-bistand, hvis du ikke er heldig.
Der findes noget, som hedder noget i retning af 'Boligfonden for enlige forældre', men der er lang ventetid.
Så prøv først en, event flere, alternativ(e) rådgivning, og tal så med din egen kommune. Det er meget mærkeligt, hvis du ikke får hjælp her, - når du kender dine rettigheder.

Held og lykke, - og husk at du vil være stærkere, når du er kommet igennem det!

f
paprik@sol.dk

Og held

Søde ven.. zaza
Du skal ikke en abort, det vil gøre så ondt resten af dit liv. Tro mig, jeg har fået det og jeg glemmer det aldrig. Jeg tænker tit, du kunne have haft en søn eller datter, der var så og så gammel - det gør ondt!
I og med, han "smider jer ud" stiller han sig rigtigt dårligt, i forhold til, at kunne stille op mod dig i en forældremyndighedsssag. Så lad ham bare komme an. Du er alene om alting allerede nu, så du skal IKKE frygt noget.
At han mener at i godt kan have sex, selvom igår fra hinanden viser jo bare, hvor umoden og egoistisk han er. Han blæser højt på hvordan du har det, bare du gør som han siger er han tilfreds.
Nej, søde ven.. kom videre.

Jeg står selv i en svær situation lige nu, så jeg ved hvor ondt det hele gør. Hvis du har brug for en at snakke med, kan du maile mig på znipznap1@sol.dk - jeg vil hjælpe dig alt jeg kan. Knuz

Tilføjelse til alle de gode råd irene54
- stod jeg i din situation, ville jeg omgående tage kontakt til Advokaternes Retshjælp (udover kontakten med boligselskaberne og kommunen).

Selv om det er en andelslejlighed, har du visse rettigheder (som jeg ikke tør gå i detaljer med pga. usikkerhed) såfremt du har haft samme adresse som din eks.
Advokaterne ved lige nøjagtigt hvordan det skal tackles, så på med vanten og held og lykke.

P.S. Konsultation i Retshjælpen koster ikke noget - de fleste kommuner har mindst 1 sted, hvor man kan komme uden forudgående aftale. Check på nettet, hvor og hvornår der er åbent i din kommune.

Han er ikke normal Bimmer ILP
Han er den type de kalder for en pæn
psykopat, og de bør slet ikke få børn.
Da psykopati er en arvelig lidelse, så
bør du slet ikke få barnet.

Han reagere på denne måde, fordi psykopater
ikke har den nødvendige empati og forståelse overfor andre mennesker. Det er en genetisk
skade, de skal leve med resten af livet.

Skaf en lejlighed og kom væk i en fart.

Undersøg personen ekstra godt næste gang, så
du undgår et lignende tilfælde.

Held og lykke

Lige præcis Bimmer ILP
Alle danskere har en Socialrådgiver i deres kommune.

Hjælp i kommunen.? Anonym
Jeg har talt med boligafdelingen i min kommune. De siger at jeg kan ansøge om at komme på en akutbolig liste, men at de pt ikke har nogle ledige boliger at hjælpe mig med, og at jeg skal kontakte boligselskaberne og skrive mig op. Eller høre om de kan hjælpe mig med noget hurtigere. Det har jeg så gjort, og fik afvide at der var en ventetid på 5-8 år. Det kan jeg jo ikke vente på, når han vil at vi flytter nu.

En flink mand Bimmer ILP
Kig på google.dk, der burde være en del
frie lejerboliger til leje. Eller ejerboliger, der udlejes. Alene i København står 13% af alle
ejerboliger tomme.

http://www.boligstedet.dk/boligstedet.cgi?session_key=&display_subcategories=on&category=Lejebolig+S%F8ges
http://www.ledige-lejligheder.dk

Lidt mere hjælp Bimmer ILP
http://www.bolig1.dk
http://www.boligportal.dk
http://soeg.jubii.dk/indeks/Fagregistret/Boligmarkedet/PrivateBoligselskaber/
http://www.boligannoncen.dk/search.php?search=lejlighed+til+udlejning+k%F8benhavn
http://www.koebogsalg.krak.dk/boliger/78628.asp

kommunen lyver overfor anonym
Dig, tror at problemet er at du har et sted at bo, så er du ikke i akut bolignød, men hvis du stod på gaden skal de hjælpe med en bolig, det er sku synd at jeg har 2 hunde hvor den ene ikke kan lide børn, ellers kunne du godt bo i vores gæsteværelse

Lidt flere links Bimmer ILP
http://www.ledigelejligheder.dk/
http://www.boligmangel.dk/bolig/ad_headline.asp?ad_type=5
http://www.lejebolig.dk/Boliger-k%C3%B8benhavn.aspx

Endnu flere links og kig på LLO Bimmer ILP
Lejernes LO for regler for lejekontrakter mv.: http://www.llo.dk/

http://www.boligudkig.dk/
http://www.boligzonen.dk/
http://www.boligoption.dk/

Mange tak:) Anonym
Det var vel nok en sød tanke, mange tak

har undersøgt lidt anonym
om loven:
Han har en andelsbolig, så har du en smule hold i ham.

Lad os sige at i har boet sammen i 2 år, da du flyttede ind var boligen 200.000 kr værd, du har været med til at betale udgifter til boligen og i dag , lad os sige at den er 250.000 kr værd, boligen har øget sin værdi med 50.000 kr på 2 år, han skal betale dig det havle af den værdi boligen er steget med i den tid i har boet sammen

Tør øjnene AbbeyRoad
Kære Anonyme,

dejligt at se at der bliver støttet op omkring dig! Håber at du kan gøre brug af de henvisninger og råd du har modtaget.

Tør øjnene og op med hovedet - this too shall pass...heldigvis!

endnu en som ønsker dig det bedste.

knus og smil. :)

Dont give up Nadjxjsdd
Jeg har ondt af dig...Du må finde gode løsninger og følge de råd du får ;-)

Var hos lægen igår. Anonym
og fik scanning for at se hvor lang jeg var henne. 7 uger og et fint lille foster udvikler sig i min mave. Det giver en helt ubeskrivelig følese. Men er bange for at være glad. Han deltog i scanningen og foretrak ikke en mine. Da lægen spurgte mig, hvad vi vil vælge at gøre, løb tårene ned af min kind. Jeg svarede"jeg er nok nødt til at foretage en abort" Så talte lægen direkte til mig. DU skal vælge hvad du synes, og se om i ikke kan blive enige om det. Du virker ikke som en der har lyst til at foretage en abort. Dit nuværende barn skal vel heller ikke være enebarn? Sandheden er også den, at jeg har stor lyst til at beholde barnet, men står i et frygtelig dilemma. Det er jo som sagt min kærestes lejlighed, så har intet hjem ligenu. Han bliver meget vred, hvis jeg beholdetr det. Jeg må ikke fortælle nogen i vores familie eller omgangskreds at jeg er gravid. Han sagde også til mig igår, at han nu ikke vidste om han elskede mig eller ej. Det er så svært det her. Det hele ville være meget nemmere, hvis vi bare kunne få et sted at bo. Søger i vildskab, men de hænger ikke på træerne.

hvis du vælger anonym
Abort, ja så er du sku da for DUM, man vælger ikke for at tilfredsstille den anden, for så lever du ikke dit eget liv men hans

gå ind på anonym
www.onlineannoncer.dk der kan du under bolig godt finde noget som er til indflytning