jeg er flov over min kæreste

jeg er flov over min kæreste min kæreste er stædig
og når jeg skriver sådan, så ville de fleste herinde sikkert sige, "jammen, hvorfor er du så sammen med vedkomne" ja på sin vis er det rigtigt, men jeg er meget glad for min kæreste....

Jeg har "dummet" mig, ved at spørge min kæreste, om han vil med til et møde i min datters børnehave om 1 uges tid og han har sagt ja...
Men nu har jeg fortrudt jeg spurgte ham, for jeg er flov over at vise ham frem overfor børnehavens forældre og pædagoger, da min kæreste ofte har fedtet hår. Hans hår fedter så meget, at han egentlig bør vaske sit hår hver dag eller i hvert fald hver anden dag - det siger han også selv, men han gør det alligevel ikke.Han vasker sit hår hver anden eller hver 3 dag og så ser det så fedtet ud og det gør det bare endnu værre at se på, når han oveni købet har sideskildring - det ser så gammeldags ud...

Min kæreste er 17 år ældre end jeg og jeg må indrømme, at den måde han går på, hans fedtede hår og sideskildningen gør, at han ligner en gammel mand, selvom han klær sig pænt og ordentligt og skifter trods alt skjorter eller t-shirt hver dag.

Jeg har sagt det til ham flere gange, men han siger, at han selv bestemmer over sit hår og det skal jeg ikke blande mig i.
Så jeg har forsøgt, men uden resultat.

Så mit spørgsmål går nu på, hvad gør jeg, for når han ikke vil vaske sit fedtede hår, så har jeg altså ikke lyst til at have ham med til mødet...

Ja, hvorfor er du sammen med ham?? anonym
Hvis du elsker manden, er du ikke"flov" over at blive set sammen med ham.

Og han vasker vel hår den dag han skal med i børnehaven.

Nu vurdere jeg mennesker mere ud fra hvordan de er rent menneskeligt end om de har vasket hår.

jeg adskiller tingene min kæreste er stædig
selvom der er kærlighed, er det jo ikke ensbetydning med, at jeg også elsker hans nussede hår...

Havde det været en veninde der skulle med, var jeg måske også blevet en lille smule flov, men ens kæreste, som man nusser med osv, har jeg altså svært ved at vise frem, når renligheden ikke er i top..

Elsker du ham? JAG
Det virker ikke sådan... så ville du ikke være flov. Er det ham du skal bruge resten af dit liv sammen med?

Spørg ham om.. graf
Prøv og spørg ham om hva han elsker mest, Sit hår el dig.
Jeg håber i finder ud af det.
Hilsen Graf

vend lige situationen om min kæreste er stædig
hvad ville du sige til at følges med din kæreste, hvis hun havde ikke bare lidt, men meget fedtet hår og ville du i det hele taget synes hun var lækker, når i lå i sengen sammen og du kunne lugte en grim lugt der enten kom fra håret eller ansigtet, fordi hun heller ikke havde vasket sit ansigt i 2-3 dage.........

hej graf min kæreste er stædig
nu hvor jeg ikke har spurgt ham enddnu, så vil jeg gisne om, at han siger, at han elsker mest mig, men hans hår vil han selv bestemme over og længere er den ikke, for jeg har jo snaket med ham om dette her, men han er så stædig som et æsel.

At jeg ikke bryder mig om hans frisure, må vel blive ved mit problem, jeg vil heller ikke have, at han siger, at jeg skulle klippe mit lange hår af..

Men når vi snakker renlighed, så mener jeg, at man af hensyn til sin partner er renlig, såvel med sit hår, som ansigt, for der er ikke noget mere uappetitligt, end en grim lugt..

Hvorfor pokker nusser du ham undren
når han er for ulækker til at vise frem? Du har selv været med til at overskride den grænse, så enten siger du til ham, at du er flov over at have ham med, hvis han ikke vasker sit hår - og vasker han det vil du m e g e t gerne have ham med.

Nej - ingen vil Hygi-ejner
ud over altså dig

Hvorfor i alverden forlanger du ikke tænke tænke
en rimelig hygiejne af den mand? Er du nødt til at nøjes med et svin? Det her er simpelthen for ulækkert.

jeg forlanger skam også, men min kæreste er stædig
jeg kan jo ikke flytte et æsel, der ikke vil..

Jeg har også sagt til ham, at når en en dag ikke har været i bad, så forlanger jeg, at han i det mindste vasker sin tissemand, for ellers vil jeg ikke lege med den og så vasker han også sin tissemand, men han gør det ikke ordentligt, for han tager kun lidt sæbe på hånden og kører så frem og tilbage et par gange, hvorefter han tager vand på sine hænder og kører igen frem og tilbage nogle gange med hænderne..

Det sker, at han ikke har gjort det ordentligt og så sender jeg ham på badeværelset igen, og siger til ham, at han fandme skal vaske sig ordentligt, men han siger, at det gør han også, men jeg har jo set så mange gange og sagt til ham, at han altså ikke vasker sig ordentligt. Og så går han ud på badeværelset igen, for noget sex vil han jo gerne have..

Det kan være graf
Det kan være mit svar var lidt forkert formuleret. Men hva så med når i skal have en hyggeaften sammen så at gi ham en lille gave m sløjfe om. En rigtig god flaske hårshampoo.
Hav en god og dejlig dag.
Graf

jeg nusser ham, når han har vasket sig min kæreste er stædig
og jeg har givet udtryk for flere gange til ham og som jeg jo også har skrevet herinde, at jeg vil have, at han vasker sig..

Jeg synes det er svært at sige til ham, at jeg ikke vil have ham med, når han ikke har vasket sit hår, men så kan jeg godt se, at så er jeg lige vidt.

ha ha, den var god med shampooen min kæreste er stædig
og den var også meget provekerende..

Også god dag til dig

er du selv lige så dan? mille malle
Du må meget undskylde, men hvad hjælper det at vaske tissemanden hvis manden stinker alle andre steder på kroppen. Hvad er det ved ham du godt kan lide?

anbefal Burren, fru
han at blive karseklippet
så er han ovre det problem'
og du kan forhåbentligt igen vise ham stolt frem

uha sidder her med dybt svedigt hår, efter 1 times hård cykling og tænker
godt min elskede ikke elsker mig mindre selvom jeg indeholder den egenskab at svede :-)

Nej spøg tilside
ibad med manden

ellers må han vel ikke sidde i sofaen,
men trænger til et tæppe på gulvet SRF

Held og lykke

undskyld... zinnita
men fy for helved.........

Hvad var det nu lige du faldt for? unlogged jette
...

naturligvis Burren, fru
skal du ikke røre manden med en ildtang
hvis han er sundhedsskadelig
men det er vel en selvfølge
fortsat god dag

fortæl ham at du ikke vil have sex kap21
det plejer at hjælpe .. *G* ...

Kan godt se situationen er lidt speget ... men du skal holde fast i at det er ulækkert.

Hvad hvis du gjorde ligeså ? .. nå nej det ville han ikke opdage. Måske skulle du anlægge skæg eller hår på benene. Hvad der nu slukker ham ... og så kan det være han fatter budskabet.

tja grøn
Hej Burren, fru.
Hils din mand. Vi er i samme kedelige klub, tror jeg nok.o)

Til trådstarteren
Du må i første omgang forlange at han skal vaske sig, inklusive håret, på selve dagen for mødet i børnehaven. Jeg kan forstå i har talt om problemet før, så det bør ikke komme som den store overeskelse for ham.
Han må have noget du virkelig holder af og et eller andet sted burde han gøre det du bede om, hvis han holder af dig. Det er jo ikke 1000 ligegyldeíge ting du beder ham om. Et specielt råd kan jeg ikke give dig.

der tabte Burren, fru
jeg sgu lige tråden

Samme kedelige klub ØH ?
Tror ikke min mand deltager i noget han synes er kedeligt,
så øh

tråden grøn
Ja, undskyld. Den var måske lidt for indforstået, men det er i forbindelse med en debat for nogle dage siden, hvor han medgav at være lige så kedelig som mig. Der skulle lægges noget ironi i situationen. Desværre røg debatten ud af min pc, så der kom noget videre ud af de kedeliges klub.

hvorfor i alverden siger du ikke til ham den ærlige Q
at hvis han ikke kan finde ud af at bade HVER eneste dag, som andre normale mennesker, så må han finde en "gammel dame" på hans egen alder der ligesom ham også synes det er spild af vand og ressurcer at bade mere end 1 gang om ugen!

Hvordan kan du have lyst til sådan en mand ?

Hvordan kan du beholde din respekt og beundring for ham ?

puha.....

Fy for en klam drudeheksehyl
jeg rørte ham ikke med en ildtang.Kan du så få ham lært at gå i bad HVER dag.Og skal i ud om aftenen,så går han i bad igen.

Tragisk morsomt!! Hellegrisen
jeg kan levende sætte mig ind i det. Kan manden ikke samtidig med han vasker sjoveren i også kan vaske sit fedtede hår, altså hvis han vasker den!!

Sig direkte til ham at hans hår kan lugtes også når i ligger og nusser.

Jeg kendte også engang en mand der kun skiftede underbukser hver tredje dag, og et ugentligt bad, og tænk han fik kun sex hver anden måned!!!

Og mest ærligt du kan ikke være ham bekendt, og vil ikke have ham med, fordi man er ældre kan man godt pleje sig selv og godt fråse med vandet. Vær ikke bange for at miste ham, for der er ingen der vil løbe efter ham, andre end fluerne.

stakkels mand hans 11
hold kæft hvor har alle kællingerne dog travlt, drop ham dog, det eneste du vil, er at lave ham om. Han er åbenbart høflig nok til ikke at ville lave dig om, og du har selvfølgelig heller ingen fejl, vel?

han fatter ikke budskabet min kæreste er stædig
jeg har nogle gange - i vinterperioder, ladet håret gro div. steder, men dette finder han ikke så heldigt, for han kommenterer det i tide og utide...

Hvad gør han selv, han ladder "skægget stå" og holder sig ikke så velplejet, men han gerne vil have mig til at være feminin konstant.... Synes sgu ik, at det er ok, at han er så dobbeltmoralsk...egoistisk er det vel også af ham.

Jeg kan IKKE få ham til min kæreste er stædig
at gå i bad hver dag eller hver anden dag, men hver 3 eller 4 dag....

Han har faktisk holdt det skjult for mig igennem flere år, for vi bor ikke sammen og ses ikke hver dag, men jeg kan jo se på hans hår og lugte på hans ansigt (hvis han ikke bruger after shave) at hans ansigt lugter grimt...som tidligere nævnt i debatten, så vasker han sig under armene hver dag og skifter skjorte hver dag. Ligeledes skifter han også underbukser og strømper hver dag, men han kan godt gå i de samme bukser imellem 1 - 2 uger og han vasker ikke sin krop hver dag.

Kommer du til at flytte sammen med ham ? mount
Grunden til jeg spørger er siden du vil have ham med i din datters børnehave. Så lyder det nemlig som om det er en person, der er på vej ind i dit liv ? Men hvis du væmmes ved ham, er han vel på vej ud ? Hvor længe har du kendt ham ? Og hvor gammel er du ?

Altså vi har alle sammen nogen grænser, hvor vi synes folk er klamme. Men der er ting vi kan acceptere ved venner, som vi ikke kan acceptere ved kærester, sådan har jeg det ihvertfald. Fx venner må ryge alt det de vil, men jeg ville nok styre udenom en potentiel kæreste, der røg.
Med andre ord, skal ud gøre op med dig selv hvad du vil acceptere. Hvis du ikke vil acceptere, han ikke går i bad så tit som du mener han bør, så synes jeg du burde droppe ham. Fordi hvis i allerede har haft disskussionen, så tror jeg ikke du kommer videre med ham. Hvis han er 17 år ældre end dig, så tror jeg ikke du kan ændre ham det store, hvis jeg skal være ærlig. Men pøj pøj med det:)

ja så er der kun to muligheder kap21
lad vær med at gøre det han siger indtil han gør lige så (men spm er om du kan holde det ud)... eller sige farvel og tak til ham.

jeg er altså ikke en kælling kap21
og syntes også det er klamt ...

Et råd. Anonym
Når i ligger i sengen, rækker du armen kærligt hen for at klø ham fedthasen i håret. Hvorpå du hurtigt trækker hånden tilbage og siger:AD! Dit hår er alt for fedtet, det har jeg ikke lyst til at røre ved.

Så lægger du dig om på den anden side for at sove. Nul sex!

Jeg har det lige som dig mountain min kæreste er stædig
at jeg også godt kan tolerere, at mine venner ryger, men jeg ville ikke være så glad for at kysse et askebærer...

Der er dage, hvor jeg føler, at min kæreste er på vej ud, men der er også gode dage, hvor jeg føler, at min kæreste er inde i varmen...Det er ikke så let, for vi har kendt hinanden i 5 år og jeg er 32 år og han er nok blevet så "gammel" at det er uhyre svært, at ændre hans vaner..

I starten af vores forhold gik han oftere i bad, men efterhånden - især det sidste halve år, er badende blevet aftagende...han kan ikke give det skylden, at han er stresset på arbejdet eller andet, for han siger, at han har det rigtigt godt og det virker også sådan.

Jeg kan ikke helt forstå dig... mount
Hvis I har kendt hinanden 5 år, dvs I lærte hinanden og kende mens du var gravid ? Hvorfor er I så aldrig flyttet sammen ? Eller det er måske i virkeligheden det spørgsmål, du burde stille dig selv ?

Sikken en gris Ninus
du er sammen med. genere det slet ikke dig at har ikke er renlig. Fy for pokker.
Hvorfor siger du ikke blot til ham om at vaske sig ordentligt hver dag. Det andet er da ikke til at holde ud. Hvodan klarer du at vaere i seng med saadan et svin - UFFFFFF