jeg er forelsket i en tyrker

jeg er forelsket i en tyrker kurderen
jeg er en kurdisk pige som er forelsket i en tyrker han har det på samme måde vi vil gerne giftes men vi er begge bange for min familie ikke ville acceptere det, fordi de vil have jeg skal giftes med en kurder..

er der nogle som kan hjælpe mig???

nul tolerance pia k
Man tror det er løgn, når man hører sådan noget, men helt ærligt, er du vil godt klar over hva du skal gøre.

Der vil ikke Anonym
være problemer fra hans familie, men du skal passe meget på min pige at du ikke ender på bordet i et kapel, for hvis din familie ikke vil havde dette og du aligevel gifter dig på trods, ja så kender du vel selv til jeres system når familie bliver vanæret.

Flyt til sverie og skift navne, det kan man i dag

Følg dit hjerte Zet
Gør som du selv synes er rigtigt, og vær forberedt på at din famillie måske tager afstand fra dig.

Hvis han er dit hjertes udkårne, så kan du sagtens undvære famillien!

kurder.. tyrker.. kan det ik være ligemeget? Anonym
set ud fra et historisk perpektiv, burde det ikke være et problem med at du er kurder og han er tyrker... du kan med næsten 100%s sikkerhed være sikker på at der er tyrkere langt tilbage i din familie og omvendt. det der er særlig ved anatolien er at det er et blandet folk. derudover burde det heller ikke være et problem hvis i deler samme religion, dvs. islam. da det er det vigtigste i følge religionen. det kan du prøve på at forklare dine forældre? og hans forældre kunne sætte sig ned og snakke med dine forældre? det vigtigste er vel at familierne kan respektere hinanden uanset hvilke rødder man har. kommuniker med dem og lad være med at være hemmelighedsfuld på nogen måde, så vil de måske miste tilliden til dig.
du må skrive og fortælle hvordan det går.
held og lykke.

Kommunikation Türk
Hvis han er seriøs, så lad ham snakke med sin familie, og bede dem om at komme hjem til dine forældre, og spørge om din hånd.
I skal ikke begynde på tanker med at stikke af osv., og lade begge familier blive gjort til grin, ved at føre planen ud i livet. Så får I nemlig ingen dejlig fremtid sammen.

Kommunikation er vejen frem, så snak, snak og atter snak.

Held og lykke - Må Allah(swt) hjælpe dig

Ligemeget hvad man er Türk
Selvfølgelig er det ligemeget, men nogle mennesker hænger stadig i det.

Tyrker, kurder, makedoner osv., der er ingen forskel, men der er bare racisme mellem folk, som om de er bedre end andre.

De skal hver især snakke med deres familier, og vise deres gode sider overfor hinandens forældre, så burde der være gode chancer for overtalelse.

Muslimer er rascistiske karen kok
Muslimer er racister og det kan du ikke gøre noget ved.

Nej Mujahid
For muslimer er det STRENGT FORBUDT at være racister, som mange herinde er. Man må ikke bedømme et menneske ud fra afstamningen, men kun ud fra hvor stærk en tro denne har på Almægtige Allah.
Et menneske er ikke bedre end det andet, men kun bedre på sin hengivelse og tro til Gud.

Så kom igen med din løgnagtige udtalelse, typisk!

Især hvis han er tyrkisk kurder. Mellemmand
i det her tilfælde udelukker det ene jo ikke det andet. Så meget for det fakeindlæg

Hver gang jeg ser navne som dit herinde Håbefulde
håber jeg inderligt at du er den du udgiver dig for at være.

Tro og racisme Halv araberen
er da lidt det samme, om det er hudfrave eller tro der gør at et menneske skal hånes kan da være det samme...

Jeg er født i Danmark med en dansk mor og en Marokansk far, men det gør mig sgu da hverken til udlænding eller muslim...

Jeg tror ikke på gud, allah eller noget andet, jeg tror på mig selv... har ikke behov for at have noget at holde fast i, som de fleste troende har...

Jeg vil råde jer begge til at gå til jeres forældre og aftlae hvordan det hele skal forløbe (det er i jo ligesom tvunget til) JA vi andre vælger jo bare vores livs udkårende, vi skal ikke spørge om lov, men jeg respekterer da at nogle mennesker har det sådan, kan bare ikke lige se hvad det gavner ?!

Det er såre enkelt komododragon
Gift dig med ham.

Din familie skal sgu da ikke bestemme hvem du forelsker dig i og gerne vil giftes med. Det må de altså bare lære at acceptere.

Held og lykke :)

jeg har det på samme måde zara
forskellen er bare at jeg er forelsket i en kurder. vi har snakket meget om det han spugrte mig også om vi skulle stikke af sammen hvis vi ikke måtte giftes for familien. men jeg tror heller ikke jeg kan svigte min familie, selvom jeg elsker ham meget..

men vi venter og ser det er måske det eneste vi kan gøre..

Allah yardimcin olsun..

Vrøvl DanskKaffir
Så forklar hvad det abiske ord for sorte så betyder.

Forklar de islamiske slavehandlers holdning til de sorte i Afrika - dengang og nu.

Frklar lige hvorfor en Araber er anset som værende bedre end en Pakistaner, Inder, Indoneser eller en Malayer og hvorfor de sorte muslimmer i Afrika stadigvæk behandles som skidt af lige præcis Araberne. islam er arabernes lille herrefolksideologi og det ses i deres handlinger og holdninger.

Forklar hvorfor islamofascisterne deler verdenen og befolkningen op i dem som er muslimmer (de rene) og dem som ikke er muslimmer (de urene). De rene er bedre end, mere værd og tæller for mere end de urene og de rene må gøre hvad de vil med de urene. Tørklædet er én måde man kan se forskel på de rene piger, som man ikke så gerne må voldtage (med mindre deres forældre giver lov i form af tvangsægteskab) og de urene piger, som man gerne må voldtage.

Hvordan har islam det liiiiige med homoseksuelle ? De forfølges og dræbes da i flæng.

At differentiere negativt pga. tro, race, etnisk oprindelse og seksuaitet er rascisme iflg. Dansk lovgivning og islam er rascistisk.

forlad islam DanskKaffir
I kunne begge forlade islam og selv tag hånd om jeres eget liv, selv bestemme hvad I vil og selv blive fri for den kvælende frygt for den åh-så-barmhjertige allah's konstante hævn, straf og vendetta overfar alt som dette fantasi-foster er imod.

Ellers har I ikke en chance, for en muslima er jo familiens ejendom, i særdeleshed hendes skede og livmoder, iflg. islam.

du ska bare johnny2121
FUCKE UD AF LANDET! OG TAG DIN PERKER KÆRSTE MED!
og hvis i ikke har råd, har i jo nok ik, medmindre i begge har været ude og rulle gamle damer fornylig. Så begå selvmord, det er billigt.
Vi skal fandme ik have flere af jeres slags rendende overalt!

Hold da op... anonym
Der blev jeg godt nok overrasket. Tænk at man kan indeholde så meget had. Selvom man har en anden religion, overbevisning osv. er man stadig en menneske -ligesom dig, med følelser og alt hvad det indebærer. Desuden havde du jo slet ikke behøvet at skrive et svar, da du jo ikke havde en holdning til det konkrete spørgsmål.

Tilbage til det egentlige emne.
Det er en sindssyg svær situation. Hvis du er helt sikker på at din familie aldrig kommer til at acceptere din ven, må du jo træffe et valg mellem dem og din ven.

kære dig arab
hvis du og din kæreste har tanker om at stikke så er det hvert fald ikke løsningen! -det er en dåligt start på livet ..

tag hellere og find ud af hvad jeres forældres holdinger er omkring den anden part.

gør jer begge forberedt på hvilke krav i har til hinanden når det blir jer to. planlæg økonomi arbejde og andet og når det kommer til den dag i offentliggøre det for forældrene, så argumenter med hvordan I har det med hinanden og jeres plan og sådan..

fortæl dem at i gerne vil giftes og at bare fordi I har kurd/tyrk baggrund så betyder det ikke at I ikke får et lykkeligt liv.

der findes mange som (næsten) har det bedre sammen, altså blandet baggrund, end to ens baggrund.

Men I skal begge være forberedte på at det selvfølgelig kan give konflikter, men det må I tage med et gram salt, da der er konflikter i alle forhold.

Jeg synes I skal springe ud i det og være forbilleder for andre unge som ikke tør.

som en anden skrev herinde, så er snak kun vejen frem. undgå at begå ukloge handlinger.

mvh. Miiarab

hej jeg er forelsker i en tyrker
jeg tror du har misforstået det det har intet med islam at gøre, det er bare vores kultur.
de mener jeg lever lykkelig med en kurder frem for en tyrker men det tror jeg ikke på han er den person jeg leder efter..

tak kurderen
mange tak for din råd.
men det er lidt svært, da jeg aldrig har været åben over for min forældre med hensyn til sådan nogle sager..
Jeg skal prøve.. om det så lykkedes ved jeg ikke, men jeg vil gøre alt for at få dem overtalt.

hey recister! Arabian
ved du hvad din stodder

det er ligeså meget vores land som det er jeres vi er født og opvokset i DK, hvad er så dit problem var??
Er det fordi vi er bedre end jer som menneske ja så forstår j god du er jaloux

Men man må agere racistisk? rundetårn
måske så længe man hævder, at det er i den almægtige allahs navn? Jeg synes det er på høje tid, der sker stor selvransagelse blandt alle muslimer i hele verden - intet mindre - at sætte de dårlige muslimer, og det håber jeg da i aller højeste grad at de så også er, på plads, som planlægger og eller udøver teorisme. - selvfølgelig også dem som er villige til dræbe pga giftemål.

hvis du er Rundetårn
hvis du er sikker så VÆLG SELV DIT LIV!, så er det op til resten af din familie om de vil slå hånden af dig og ikke omvendt. Du vil altid være den der har tråffet det rigtige valg, når du vælger kærligheden i dit liv, ( og det har jeg stor respekt for!). Det samme gælder din tyrkiske ven! Lev dit liv ikke din families. Tag ham! med kærlig hilsen rundetårn.

Kæmp for det hvis kærligheden er stærk signethiemer
Jeg har selv været i samme situation med min mand. Jeg er dansker og han er palæstaninser. Hans forældre havde også meget imod vores forhold i starten, men vi holdt ud og nu er vi gift og har to børn.
Jeg vil sige at det var en meget hård tid, men den var 100% det hver.

Held og lykke med det

"Bedre end os"? Hahahihaha
Du er sgu' da til at dø af grin over.

gør det KIZZ
Hør jeg er selv tyrker, sys bare du skal sige det stille og roligt til dem, din mor først og bagefter kan han komme og fri så skal det nok gå, hvis din far siger nej og du virkelig elsker din fyr så hold fats på det ham du vil ha, men hvis du er bare det mindte i tvivl så lad være, husk din familie vil dig kun det bedte, og tror mig de ved også hvad der er det bedte for dig, har selv prøvet det.

dddd ddd
alle jer fuck hoveder ....
tage jer sammen....
og fuck denmark

galt xxx
Hvad er der galt med Jer, muslimer? I lever stadig i stenalderen mht Jeres tro! mon ikke snart koranen skulle opdateres?[:D]

sandheden skjult
du skal bare fortælle din forældre sandheden, ellers hjælper det ikke noget.
Lytter du til hjertet ska det hele nok gå. (-; [;)][;)][;)][;)][;)][;)][;)][;)][;)][;)]