Jeg er forelsket?Weird

Jeg er forelsket?Weird Migdensødeline
Hey derude...

For første gang er jeg forelsket.

Jeg sidder fast i limen. Jeg tror, at jeg er forelsket?Den perfekte. Er meget sikker på, at det ville fungere mellem os to rigtig godt resten af livet. Han søger ægteskab, men han har selvfølig ikke spurgt mig. Vi snakker bare sammen. Han har god humor og er virkelig sjov. Et godt hjerte og en flot fyr. VIRKELIG GODT MENNESKE. PERFECT! Det er næsten ubekskriveligt. Jeg har en klump i halsen hele tiden. Synes bare at han er ja...Virkelig GODT MENNESKE. Har aldrig set ligne før. Vi taler godt sammen og han har givet mig gode råd og masser hjælp for, at få hverdagen til at fungere. Han ved næsten alt om kvinder. HVAD GÆR JEG? Jeg er forelsket, men har bare fået til det til at gå...Har slet ikke givet signal på, at jeg faktisk kan lide ham og det samme med ham. Han tror, at han har fundet en person som han kan ha et ægteskab med og få det til at fungere godt. uvr hvad gør jeg?

hmmm ANNJAAA
jeg synes du skal i hver fald sende par signale til ham....jeg har mistet et forhold fordi jeg har ventet på at han sende flere og han har ventet på at jeg sende først......synd men...så er det....HELD OG LYKKE!!!!

Hvad er problemet? fyr23
Jeg forstår ikke lige dit indlæg - hvad er dit problem?

Hvad med bare at nyde din forelskelse?


Tillykke med din første forelskelse og held & lykke med den. Med forelskelsen følger de største og lykkeligste følelser, men også de mest ulykkelige. Men det vigtigste: man MÆRKER livet - uanset om det er op eller ned ad bakke - livet er ikke længere overfladisk! Men sørg nu for at leve i nuet og tænk ikke på giftemål endnu, du lyder ikke særlig gammel (bare det, at du siger, at det er første gang, du er blevet forelsket) og har tiden foran dig.

Nyd det nu! Og nyd nuet nu! Intet her i livet er givet så grib lykken mens den er der!

Overvej det Den fantastiske
Hvis han ved alt om kvinder, har du saa ikke tænkt på, at han kan være bøsse ?

Lige nogle spørgsmål uforstående m
Der er flere sætninger i dit indlæg, som efterlader sig en del undren hos mig.

1: "Han søger ægteskab, men han har selvfølig ikke spurgt mig."
Hvordan ved du, at han "søger ægteskab" (lyder meget formelt), hvis han ikke har spurgt dig?

2: "Vi taler godt sammen og han har givet mig gode råd og masser hjælp for, at få hverdagen til at fungere."
Igen, jeg forstår ikke - fungerer din hverdag kun, når han er hos dig og hjælper dig (?) med dine problemer?

3: "Jeg er forelsket, men har bare fået til det til at gå..."
...men har bare fået det til at gå? Jeg fatter hat - ryger du hash? Hvad mener du med at du "har fået det til at gå"?

4: "Han tror, at han har fundet en person som han kan ha et ægteskab med og få det til at fungere godt. uvr hvad gør jeg?"
Hvor meget er reelt hans ord og hvor meget er fantasier og drømme i dit hovede? Du siger øverst, at han ikke har sagt noget til dig og nu siger du at han tror han har fundet kvinden i sit liv. Hvad er faktum og hvad er fantasi?

Forelskelse er en farlig ting. Selv naboens hund har det tilsidst med at ligne den, man er hooked på - meget foregår inde i ens hoved, specielt piger har det med at digte historier på deres fantasier, så det hele passer i en prinsesseverden. Prøv at bevar benene på jorden i din forelskelse, ellers tror jeg sgu, der er for langt ned igen for dig!

Hatten af Hagbard
for dit indlæg. Du har en sjælden god måde at dissekere tingene på. En ting er, at det kan være svært at forstå den forelskedes indlæg, men du pinder de svage sider ud på en formiddabel vis. En fornøjelse at læse.

Kunne man forstille sig dulkis
det ikke er lillesødeline, men en anden han tror han vil giftes med og netop det er årsagen til spørgsmålet "hvad gør jeg"

I forstår det ikke? Determigitalertil
okay...Det må i undskylde. Jeg var vel lidt for hurtig. Han har lært mig meget og NEJ jeg ryger ikke hash! Han søger ægteskab og det ved jeg, fordi han har sagt det til mig!

Nej han er ikke bøsse determigitalerrtil
Han er ikke homoseksuel eller bøsse. Tag jer lige sammen. Han er meget religiøs og han er enorm meget imod bøssesagen osv...

Hvis han var bøsse, vil han heller ikke søge efter en pige, som han kan have det godt sammen med.

Ikke for noget, men kan i kun lide at give kritiske svar herinde?

ja, det kan man sagtens uforstående m
Citat migdensødeline: "Han tror, at han har fundet en person som han kan ha et ægteskab med ".

Der nævnes rent faktisk ikke noget om, hvem denne person er. Så ja, hvis man skal være lidt ondsindet, så kan man sagtens opfatte det sådan. Men det er lidt svært at blive klog på, da line ikke lige er en ørn til at beherske det skrevne danske sprog.

Kritik eller ej uforstående svar
Kritik er vel bedre end ingen kritik? Sådan er det ihvertfald i min verden. Jeg stillede blot spørgsmål, da jeg simpelthen ikke kunne finde hverken hoved eller hale i dit indlæg - og så er det jo lidt svært at svare præcist. Det er fint, at du nu har gjort det klart, at han har sagt at han gerne vil gifte sig med dig - tillykke med det!

Men stadig, så er jeg lidt i tvivl om, hvorfor du henvender dig her, må jeg sige....hvad er det, du gerne vil have svar på her?

Hvad snakker du om? miglinelineline
Undskyld, men fatter ikke en pap af det du siger her?

fatsvage migline
glem det...Jeg vil ha svar på bullshit...Er du tilfreds...Fatsvage mennesker.

Farvel!

Så må du vel til at forklare dig dulkis
hvem er det han vil giftes med?

næsten burrren
lige så velformuleret som Randy-Candy svar ,,, ja og så fremstår dú jo klart som en nar,
nej nu må jeg hellere være rar

hmm,, bububø
ja du siger noget , og vær så nu en rar nar,,,