jeg er gravid

jeg er gravid afro1
har været over hos lægen og har fundet ud af at jeg er gravid.. og som sagt tror jeg ikke på det at man kan bilde sig selv ind at man er gravid.. når man kan mærke en forandring ved ens krop.. det var i hvertfald det jeg havde oplevet.. jeg fik at vide at jeg havde bildt mig sig ind.. selvom jeg vidste at der var noget.. men jeg ventede til jeg ku bevis det.. og det har jeg så...

Og?? er du en mand? ullabrandt
eller, hvad gør det så specielt, at du er gravid, hvis du vel at mærke er kvinde. Fortæl lidt mere, hvis vi skal glæde os med dig, hae ndt af dig, give gode råd om gennemførelse af graviditet på trods af, eller støtte dig i en abort. Det du skrev gav ikke noget.

Du kender bedst dig selv jane at home
og ved når der er noget der er anderledes,stol på det du selv mærker i din krop.
Selvfølgelig er det rart at få bevis på det.
Der findes dem der aldrig opdager de er gravide, og dem der mærker forandring ganske kort tid efter det er sket.
Er det den første du venter, så forvent der vil ske store ting ved både din krop og dit følelsesliv.
Ønsker dig alt mulig held og lykke.

Mange hilsner
jane at home

"Surrogat graviditet" lagermann
Hej der Afro1

Tillykke med den lykkelige nyhed :o) Jeg læste med interesse dit indlæg. Jeg er dog ikke enig i at det er umuligt at en kvinde kan have en "falsk" graviditet.

En kvinde kan have alle symptomer. Udeblivende menstruation, bryster som spænder sig, morgenkvalme. Med andre ord "the works". Så jo, det er muligt. Jeg mener at have forstået at dette minder om en psykose. Især kvinder som har svært ved at blive gravide kan i enkelte tilfælde udvikle en "surrogat-graviditet". Ønsket om at blive gravid kan blive så overvældende at de udvikler en sådan "erstatnings-graviditet".

Nu er jeg jo ikke ekspert, så folk med større viden må gerne korrigere eller supplere det jeg her har skrevet. Men jeg véd at disse tilfælde har forekommet.

Mvh Lagermann

Tænk på dette ;o) sanessa
mens du nyder dit lille barn gro

Intet steds er roserne så røde
Og intet steds er tornene så små,
Og intet steds er dunene så bløde,
som dem, vor barndoms uskyld hvilte på

måske lidt sentimentalt....men ikke desto mindre...er det ikke hamrende ligegyldigt hvad DE siger? Du VED! Og sådan vil det også være når din baby kommer til verden...du vil VIDE hvad der er rigtigt...Selvfølgelig er det en fordel for både dig og barnet at du lytter til de gode råd, for der er folk der har reddet liv ved at vide, det DE ved...men det er dit job at afgøre hvilke råd du vil vælge til eller fra...eller om du vil gøre noget helt tredie.

Din sejr idag...den der fortalte dig at du kender dine signaler før de kan registreres af andre...den skal du oversætte til at du er fintfølende, sensitiv og lytter til dit indre. Så kan det sgu ikke gå helt galt ;o)

Tilykke med tilstanden og gid det må gå dig rigtig godt!

Tillykke frk-september
Jeg håber du er glad for din nye situation - og ønsker dig held og lykke med det hele.

Det er en stor ting i en kvindes liv :-)