Jeg er ikke racist, men....

Jeg er ikke racist, men.... Out Of Juice
føler mig godt nok lidt. Her til morgen vågner jeg med en følelse af dyb vrede, had og fortvivlelse.

2 venner, som umotiveret, blev banket af 4 12-årige 2G'er. De bliver sparket, den ene liggende, bla. i hovedet. Revet i håret, slag i hovedet, m.m.

Og JA, det skete på Nørrebro i Kbh og JA, de var invandrer. Og JA, jeg har lyst til at skrige F- og P-ordet ud i arrigskab.

Det kan godt være at det er de FÅ som ødelægger det for resten(som godt kan tilpasse sig og opføre sig ordenligt), så man ikke bør generalisere.
Men hvordan fanden skal man undgå at generalisere, når i gang på gang optræder truende overfor en befolkning, som stiller sit land til rådighed, sine jobs(penge), sociale ydelser(igem penge, men også boliger). Og så er det takken!! At i banker os sønder og sammen, både fysisk og mentalt.

Ja, jeg er vred og bitter, og skal bare ud med en masse galde, og jeg siger ikke at danskerne ikke også laver ballade.

Men fortæl mig, hvad kommer der til at ske med de 4 knægte, hvis de overhovedet bliver pågrebet? De får allerhøjest et rap over fingrerne.
Der burde bare være kontant afregning, ingen second chances, værs'go at gå til gate 2 med HELE din familie, UD!! UD af Danmark.

Efter en sådan oplevelse, så har man(læs: jeg) fandme lyst til at stemme på DF, selvom at det ligger så fjernt fra hvem jeg er.

Det største problem er nok opdragelsen af børnene... mandaabenraa
.... deres had , og " de er jo bare vantro".
Og så tillader de sig at kalde danskerne for racister.
Der er mange nydanskere , der er gemene racister.
De sviner os til på arabisk , truer med terror , og voldtægts bedækker de danske piger .
Undertrykker nydansker pigerne.
Religions frihed.

De får HAM
en venstrefløj's guldmedalje for at berige det danske samfund...

No braineren.... anniehall
...hvad f...... er det lige der foregår derude???

Man ku vende det til politisk rablen...det jo det vi gør mest i...rabler om "det"..hele vejen ud af døren, hen om hjørnet, ind i føtten...og hele vejen hjem igen!

Og mens vi gør det, sker det så...næsten en hverdagsting...det som skete for dine 2 venner i går - meningsløs vold! Tåbelig vold!

Kan godt forstå du mister "saften og kraften" og lidt af motivationen for din overbevisning.

God bedring til dine 2 venner.

Annie

Lov mig nu at du aldrig...stemmer på DF!;)

Egne rækker. skjerris
Jeg er enig med dig langt af vejen.

I situationer som disse ville det virkelig klæde det etablerede muslimske samfund at melde klart ud, at de tager afstand fra disse handlinger. Dette kunne gøres i pressen og via hjemmesider.

Hvis de utilpassede finder ud af, at ingen gang deres egen kultur vil acceptere deres opførsel, men tager afstand ligesom resten af os, må deres incitament til at udføre disse gerninger reduceres markant.

Rockere vs indvandrerbander komododragon
De er begge utroligt rå og har et ualmindligt kynisk menneskesyn. og ernærer sig af narkohandel og anden organiseret kriminalitet.

Men rockerne holder sig i tøjlerne. Nok laver de en forfærdelig masse ulovligt, men volden og opgørene holder inden for egne rækker.
Organisationen er stramt styret og man holder sig pænt inden for de rammer der er udstukket fra oven. Dvs. at de ikke blander sig i, eller generer det omgivende samfund i nævneværdig grad fordi de ikke ønsker unødig opmærksomhed.
Ligeledes kræves der meget for at blive medlem.

Indvandrerbanderne er anderledes. De er mindre. Der er mange af dem. De ligger indbyrdes i krig samt i krig med rockerne. De er ualmindeligt rå og handler ofte impulsivt og uovervejet. Der skal ikke megen provokation til før de griber til vold og det behøver ikke være nogen i miljøet.
Deres struktur er således at de har en masse medløbere som ser op til dem og prøver at leve op til bandens jargon og væremåde og kan på den måde føle sig som nogle helvedes karle - de såkaldte "lillebrorbander". Disse medløbere kan også lynhurtigt mobiliseres og så er det man hører om de her episoder hvor politiet ligepludselig er omringet af 50-100 sure stenkastende 2G'ere.

Kilde: 24 timer. 9 novemer 2006. S.4-5 "Indvandrerbander hærger overalt i Danmark"

enig med dig... har selv oplevet det hmmm
Min egen storebror blev for nogle år siden overfaldet i Gellerup mens han stod og ventede på en bus. Han havde fået fri fra arbejde og en gruppe på 4 somaliere kom hen til ham. De spurgte ham om han vidste hvornår bussen kørte... og han svarede at det gjorde den om 2 minutter. De gik over på den anden side - og lige pludselig kom de tilbage og sprang på ham. De sparkede og slog ham og derefter skubbede de ham over på den anden side af vejen og ned af skranten - og så hoppede de ellers selv på bussen!
Jeg selv er også blevet antastet i samme kvarter da jeg var 14 år. (Idag er jeg 24 (hunkøn forresten). En flok arabere nede i city vest syntes de havde ret til at tage på mig og chikanere mig og hive fast i mig. Det eneste jeg skulle var at købe en sodavand inden jeg skulle til drama. Den ene af dem var så truende, at da jeg var på vej op af den ene rulletrappe - var han på vej ned af den anden... og da vi var på midten - hoppede han over på den side hvor jeg var. Han havde også chikaneret mig da jeg var på vej ned. Derefter løb jeg tilbage til kiosken og spurgte om de ikke ville tilkalde vagten - for de ville ikke lade mig være i fred. Hvad fanden giver dem ret til at chikanere en 14 årige pige?? Jeg kom så op af rulletrapperne - men oppe på første sal var 2 af dem fulgt efter mig. Heldigvis mødte jeg to fra min dramagruppe som jeg så fulgtes med. Men jeg siger jer - det var altså en skræmmende oplevelse.

Hvad nu hvis? Spectator2
Hvis nu dine venner i stedet var blevet mishandlet af en flok rockere, der ville opkræve en dummebøde, ville du så i stedet have været sur på alle danskere?

Generaliseringer guller1
Nej !! men jeg ville være blevet sur på alle "Rockere" også dem der bare er klædt i læder og motorcykel uden at kunne gøre en flue fortræd - MEN du har ret generaliseringer er farlige.
Men det ville nu være rart hvis det "muslimske samfund" som selv ynder at se sig som en enhed kunne udøve en vis form for selvjustits overfor disse utilpassede knægte.
guller1

Kun en løsning Haldor
Udvisning allerede ved første lovovertrædelse.

Statsborgerskabet skal kun være til låns sålænge samfundsets værdier respekteres.

Konsekvent Anonym3
Konsekvente udvisninger af kriminelle udlændinge efter straf samt hjemsendelser af de økonomiske flygtninge, som udgør over 90% af alle såkaldte flygtninge. Det vil betyde langt flere penge til de danske skattebetalere.

Har du smidt britzen
Stjerne navnet væk -

Svagelige er de mennesker, der kun tør optræde i lånte fjer -

guller