jeg er nervøsen

jeg er nervøsen anonym
endelig blev jeg kaldt til en jobsamtale det er faktisk første gang i hele mit liv, jeg har siddet hjemme i 3 år pga. socialfobi men nu har jeg taget en beslutning at jeg må gøre noget i min hverdag.. men jeg er meget nervøs og jeg har ikke sovet om natten fordi jeg har tænkt om jobsamtalen i en hel uge..jeg ved ikke hvad jeg skal sige og hvad jeg skal tage på.....hjælp jeg er meget nervøs kan chefen se på mig at jeg lider af socialfobi????

beklager anonym
for stavefejl..mente jeg er nervøs

Pyt jeg forstod det godt Læser
Nu er det jo ikke dig, er skal styre samtalen, så hvad du skal sige kommer meget af sig selv. Du skal svare på de spørgsmål der bliver stillet dig, så godt som muligt.

Det kan være en god ide lige at finde firmaet hjemmeside, og se hvad de er for nogle og hvilke signaler de gerne selv vil sende til omverdenen. Måske er der også derved nogle spørgsmål der falder dig ind og som du kan stille, hvis de spørger dig, om der er noget du gerne vil vide. At stille spørgsmål opfattes som interesse.

Spørg grundigt ind til hvad arbejdet består i, og husk at fremhæv, det du er bedst til.

Nej Chefen kan ikke se på dig du har socialfobi. Han vi nok opfatte det som nervøsitet og det er kun almindeligt og naturligt - selvfølgelig til en vis grænse.

Påklædning Læser
hvad har de andre på, der arbejder i virksomheden? Har du noget der minder om det i stilen og som du har det rart i, så er det super.