Jeg er overfladisk...

Jeg er overfladisk... Overfladisk pige
Hej alle [s] brugere [:)]

Jeg har lidt problemer jeg håber i vil komme med nogle råd til.
Jeg er en pige på 27, og er den type, som ikke kun kan gå efter det indre hos det modsatte køn. Mange forklarer mig, at det er ikke det ydre, men det indre der tæller. Ja....., men for mig er det det indre der tæller og (også) det ydre der tænder.
Jeg kan ikke være sammen/kæreste med en fyr, hvis ikke jeg tænder på ham fysisk også.

Nå, men hvis jeg f.eks møder en fyr, som siger mig noget, og vi begynder at ses, kan han være nok så sød og se okay ud, men lidt efter lidt begynder jeg at lede efter fejl...![:/] Jeg ved godt jeg ikke selv er perfekt, hvem er det! Men jeg kan bare ikke lade være med at finde fejl, og vælger dem derfor fra igen... På den måde finder jeg jo aldrig en kæreste [:|], men jeg ved ikke hvordan jeg skal slippe de tanker jeg tænker??? Det kan være en ting så latterlige, som at jeg pludselig synes han har en næse, ha lidt dårlig ånde eller sådan noget. Jeg ved godt jeg har et problem, men ved ikke hvordan jeg kan slippe af med det [:|]

Nogen der kender til det, eller kan give mig et spark videre??

!!!!! Overfladisk pige
Der skulle stå: Har en grim næse....... og ikke bare en næse.... [;)]

Den perfekte løsning... En glad mand...
...er simpelthen at opsøge en psykolog som har erfaring med den (din) problemstilling. JEG har selv været der for en del år siden, da jeg var 33...(jeg er forresten hankøn), så jeg har været samme sted som dig, bare i mine forhold til kvinder. Det er ganske rigtigt meget træls, men jeg skal love for at psykologen fik vendt op og ned på mit selvbillede VS resten af verden... Det koster jo lidt penge, men det er de bedste penge jeg nogensinde har givet ud. Mødte min nuværende kæreste for 6 år siden, og vi har det bare superfedt sammen. Ingen fejlsøgning, ingen jaolusi, delebørn, ...
Så, se du bare at få fundet din sparring-psykolog, så er du godt på vej til et nyt og bedre liv...
Held og lykke[;)][l]

hvad ville du sige til spørger
hvis du en dag gik hen og fandt enperfekt fyr, men at han sagde til dig: "jeg kan altså ikke være kærester med dig, da du har lidt skæve tænder, eller hvad ved jeg!"

klart martin,.
man skal tænde på den anden - både fysisk og psykisk. Der er så nok stor forskel på hvor meget forskellige mennesker tænder på det indre/ydre osv. Men det lyder så heller ikke som om det er det der er dit virkelige problem. Det lyder mere som angst for nærhed. Din beskrivelse lyder lidt som min bedste ven. Han er simpelthen jordens dejligste menneske der altid har haft en drøm om børn og familie - men hver gang der kommer en potientiel kandidat, finder han efter ganske kort tid, alle disse fejl ved hende. Nu er han snart 50 år gammel og singel. Han har aldrig boet sammen med nogen og hvert forhold slutter efter 3-6 måneder. Jeg har hørt ALLE undskuyldninger fra hans side. Jeg husker især een - hvor pigen simpelthen var den sødeste, lækreste, klogeste osv sild man kunne tænke sig og der endte han på at hun snakkede jydsk ................

Anyway - han er skildsmisse barn og i de år hvor det show stod på, gik han for lud og koldt vand fra sine forældres side. Jeg er overbevidst om at den slags betyder meget mere end man tror. Jeg tror man instinktivt lærer at man kun kan passe på sig selv, hvis man ikke knytter sig til andre. Det kan man så undgå på flere måder - enten ved at falde for noget der er dømt til at dø på forhånd, selv ødelægge forholdet (fx. utroskab, lave konflikter eller andet), eller som dig og min ven,- ved at finde fejl ved partneren.

Jeg tror løsningen er terapi for dit vedkommende. Jeg tror ikke man kan "selv-hjælpe" sig ud af den slags dybe mønstre ........... så på med handsken!

held og lykke
martin,.

same here Elm0
Jeg har det på nøjagtig samme måde :D

Helt klart The Real
Personligt kan jeg heller ikke knalde en pige, der taler jysk. Jo, måske en enkelt gang. Men så skal jeg også være godt stiv. Det er bare for irriterende at høre på.

kender det påtværs
Sådan havde jeg det også i mange år og kender flere der også har haft det sådan, måske ikke så fokuseret på udseendet, men hvor man hurtigt fejl hos den anden.
Og jeg kan sige årsagen: du er ikke parat til et forhold!
Du føler det måske, men inderst inde er du ikke parat.

Forsæt med at date og småkæreste og en dag, så bliver du parat, men indtil da så tak dit sinds eget forsvar, så du ikke lige pludselig vågne op i et mareridt.