Jeg er på en måde fri!

Jeg er på en måde fri! FriUngMand
Jeg ved godt det kan lyde meget mærkeligt, men jeg ved hvordan jeg har det bedst med mig selv... Jeg har besluttet mig for ikke at vil have børn, selvom jeg ikke er særlig gammel. Og jeg syntes selv jeg har det bedre uden kæreste... Jeg føler jeg er fri til at gøre hvad jeg vil, fri til at flirte med piger og have sex partnere der kommer og går... Jeg er ikke ude på at udnytte piger men har bare ikke lyst til et forhold, men mere at have elskere omkring mig. Jeg tror jeg kan leve sådan til den dag jeg dør... Lyder jeg vildt underlig når jeg siger dette? Man af mine venner kan ikke forstå mig, men jeg har vel bare et andet livs syn... Tænk over det, Du har mere tid til dig selv og de ting du godt kan lide, du har mere tid til venner, mere tid til familie og mere tid til alt uden at du skal passe på at der er en anden der holder øje med dig...

Mvh FriUngMand

tja hvorfor ik.. Smilende tøs
Det bør jo stå enhver frit for hvordan man vælger at leve sit liv ik, så længe man selv kan stå inde for hvad man gør og at man behandler sine medmennesker på en sober måde. God vind med dit liv :-)

Du kan leve evigt Böcklunder
Og du kan flirte og have sex med forskellige piger til du er langt oppe i alderen, se bare Jørgen Leth

Måske du ser anderledes på det når... Farma
du når op i 18-19 års alderen...
f.

hej friungmand migj
Tænk over hvad jeg skriver, inden du svare .-)

Jeg tror ikke du er den eneste der har det sådan, tror bare kunsten er for jer der har det på den måde, burde tænke over hvem i støder. Hvis man er i et parforhold, og den anden part føler der er givet udtryk for det er den ham/hende det går ud over jo.

dermed er det ikke sagt, at jeg ikke føler med dig, for jo det ville sikkert være nemmmere, at være så fri som muligt. men jeg tror desværre ikke på at man i hele ens liv har det på den måde. på et eller andet tisdspunkt møder du en der slår benene væk under dig, og så tror jeg du ser anderledes på det.

Men er du typen der ikke kan nøjes med flere end én så, sørg for du ikke giver udtryk for andet end sex.

jeg har bare lidt en fornemmelse af at du mere har følt dig presset. for møder du en der flå benene væk under dig, og der er gensidigt respekt, tillid, troskab, og acceptere hinanden. så tror jeg bestemt der er masser af plads og tid til venner, familie og alt andet. lige minus flirt og sexpartner self.

tænk over det ;-)

Hyg dig med det ...
Andre i din tråd siger ca. det samme - bare med et lidt andet fortegn.

Jeg vil sige til dig - Hyg dig med det :o) Lige så længe, det er sådan dit liv er :o) Og hvis du en dag møder den person, der slår benene væk under dig, så er det jo sådan det er :o) Den er ikke så svær at reagere på. Det svære bliver vist bare, hvis du stædigt holder fast i din holdning. Men det er som bekendt lovligt at have et standpunkt til man tager et nyt
Så nyd dit valg i livet.

Måske et trick til alle dem, der måske ikke lige forstår dig og dit valg (det kunne være en tante eller bedstefar..din godeste ven...) Find nogle gode ting ved at have foretaget dit valg. Og når du fremlægger dem, så forsøg at UNDLADE at høre at der kan være en uforståethed i deres spørgsmål - bare svar. For man er jo hvad man gør sig til. Hvis du FORSVARER dit valg, så ANKLAGER de dig og stiller dig til ansvar. Hvis du ganske enkelt FORKLARER dit valg, så har du jo bare svaret på en nysgerrigs spørgmål [:)]

Hyg dig

To sjæle en tanke kuglen
Jeg skulle netop til at skrive et ligende indlæg :-D

Jeg ved ikke hvorfor men ofte tænker jeg "godt det ik er mig" når jeg læser indlæg om parforhold ... kvinders opfattelse af hvad de vil have eller forlanger/kræver. Hele den der tryghedspakke som jeg opfatter et parforhold, familie og børn som... jeg er ved at kaste kagen over det simpelthen.

Jeg er i 30erne og vælger også friheden :-D

Held og lykke

Hvad betyder D ingalil
eller -D?

det betyder simon emil
jeg griner af dig.

Freedom is just another word for nothing left Undren
to lose.

Du skriver selv at du ikke er særlig gammel og det er et ungt menneskes fornuftige tanker du har lige nu. Ingen siger jo, man ikke må have et standpunkt, til man tager et nyt.

Nyd det indtil hun kommer forbi, hende der, der må koste det halve at dit kongerige. Måske det hele. Hende som ikke holder øje med dig, men griner og morer sig sammen med dig. Som giver dig skøre indfald og får dig til at føle dig skiftevis hel og som verdens ulykkeligste mand, når hun vender ryggen til.

Tillykke med dit nuværende standpunkt. [:)]

Det ser sådan ud ......*
:-D

Ikke af eller ad ......*
men til eller med. Der er en væsentlig forskel

Følelsesudtryk kuglen
skrift er jo underlagt begrænsning så :-D eller :-) er for at udtrykke den ånd eller følelse det er skrevet i

Jeg ku ha brugt [:D][:)] men glemte det

Tak for det alle 3 ingalil
Ja, hvor fantasiløs kan man (altså mig) være?

Nå, jeg var også fri, til jeg var først i 30'erne, :-D, men jeg må da indrømme, at jeg faktisk savnede omfavnelsen. Det vil sige omfavnelsen af mig, fordi jeg var mig og ikke bare (en) kvinde. Tror det er sådan almenmenneskeligt at gøre. Hvad med jer frie fugle?

omvendt kuglen
jeg savner at holde om :-D .. men det har kun været skuffelse og irritation i faste forhold. Så foretrækker løse forhold der kan jeg stadig opnå nærhed men på mine præmisser.